Da li su aplikacije na facebooku besplatne (sličice anđela)?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Trebale bi biti.
Sve aplikacije su ti besplatne samo neke ''iteme'' unutar njih ces morati kupiti. Npr. saljes nekome poklon koji su vecinom besplatni, a neki vise cool moras platiti :)) Preporucujem da izbjegavas te sekerefeke.
Te aplikacijice i svakakva sranja samo nagrđuju profil. Ima i fora aplikacija, ali najgore mi je kad vidim nečiji profil u kojem mi je scroll-bar veličine jednog milimetra.
Da li kad se nešto naplaćuje odmah traži broj kartice?
Ima ih dosta, i besplatne su. Ali pazi da koristiš samo kvalitetne i stvarno nužne jer će ti cijeli profil zatrpati i pokvariti.
Frka mi je jer sam prijateljima poslao nekog anđela, ali nije me tražilo broj kartice, a ja nisam nikakve podatke dao.
Nisam čačkao po payments opciji niti sam čačkao po onom linku gore desno za darove.
Ako nisi ništa upisao, onda se ništa nije dogodilo, niti je moglo sa kartice dizati novce.
Znači da ne brinem brigu oko toga (tužba i slične stvarčice).
Ne uopće jer je ta aplikacija besplatna, a sam si rekao da nisi prčkao po nikakvim bannerima pa nema problema.
O tužbi da i ne govorimo.
znači dok ne dam broj kartice i ne potvrdim transakciju nisam ništa ni kupio.
Ne može mi nitko kasnije sjesti na vrat i tražiti da platim.
Nadam se da fejs ne izvršava prvo uslugu a da se onda plaća (to bi bilo glupo jer bi im nalata išla loše).
Ne ništa se ne može dogoditi.
Puno ti hvala i oprosti što sam te davio.
Gdje se vidi ako sam nešto kupio na fejsu?Da li bi mi slali opomene ako nešto nisam platio?
Vidio sam da ima nekoliko aplikacija sa anđelima.
Gdje se vidi ako sam nešto kupio na fejsu?Da li bi mi slali opomene ako nešto nisam platio?
Rođo, ti se stvarno preznojavaš oko tog fejsa. Brinu te tužbe, pare, anđeli... Chill out. Neće te nitko tužiti. Napiši još da se drukčije zoveš.... ili još bolje, izbriši profil. Budi ti anđeo... kissy- kissy. 
Rođo, ti se stvarno preznojavaš oko tog fejsa. Brinu te tužbe, pare, anđeli... Chill out. Neće te nitko tužiti. Napiši još da se drukčije zoveš.... ili još bolje, izbriši profil. Budi ti anđeo... kissy- kissy. 
nemožeš izbrisati profil na fejsu!
Ma nemoj? Ko to kaže?
Ma nemoj? Ko to kaže?
pročitaj post iznad svog, i onda napiši ko to kaže, izbriši, svaka ti čast, i ne smijemo se svađati ni u off-topic, to ćemo preko PM-a
nemožeš izbrisati profil na fejsu!
http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account
U čemu je problem?
Jeli neko zna kako napravljenu aplikaciju prikazat na profilu kao npr. Coca cola ili Red bull facebook stranica?
EDIT: Dakle aplikacija se ne može "zavrtit" na privatnom profilu nego samo na stranici tj. "poslovnom facebook profilu".