Upravo naletio na stranicu i novost za koju se čudim da BOL još nije objavio, eBay stiže sa 01.12.2015. u Hrvatsku. Više na:
https://web.facebook.com/eBay-Hrvatska-570287283130385/?ref=bookmarks
Upravo naletio na stranicu i novost za koju se čudim da BOL još nije objavio, eBay stiže sa 01.12.2015. u Hrvatsku. Više na:
Zašto bi Ebay što objavio o posredniku koji se lažno reklamira? Službeno Ebay s ovime nema veze, a i vjest je objavljena na žnj portalu. Tko je kupovao na Ebayu će kupovati i dalje kako je kupovao, bez prekupaca. preprodavača i posrednika.
Nije daleko 01 prosinac 2015, u svakom slučaju je bliži od 01 travanj 2016!!!!
Štrpljen, spašen, pretpostavljam da će mo dočekati i prvi i drugi datum pa se osvjedočiti, koliko je tu istine, ili je bilo nije!
Čudan članak - naslovom se pokušava navesti čovjeka da će eBay kao eBay stići u Hrvatsku, a to nije tako.
Iz članka je također nejasno bi li to trebala biti baš eBayeva platforma, pa znači da eBay.hr izgleda kao ostali eBayevi, ili će to biti nečije tuđe rješenje.
Ne kužim zašto si stavio te linkove, kad je tekst na drugom linku isti kao na Net.hr-u, a tekst na prvom linku se referira na Net.hr.
Jel zna netko tko je taj "vodeći i prvi eBay posrednik u kupovini u Hrvatskoj" sa šest godina rada u posredovanju u kupnji preko e-baya?
Osobno, nikad čuo za takvoga. Sa e-baya sam uvijek kupovao/sudjelovao u aukcijama direktno.
Također, spominje se korištenje vlastite platforme za koju je potrebna posebna registracija, za pretpostaviti je što od e-bay funkcionalnosti podržava.
micanjem Paypala iz mogućih načina plaćanja, kakvo osiguranje će imati kupci da mogu vratiti kupljeni predmet ako nije funkcionalan ili ako budu prevareni?
i ovako i onako kad postaviš svoju lokaciju ti pokazuje koliki su troškovi poštarine do Hrvatske, tako da ti je svejedno na koju lokalizaciju ebaya se prijaviš
no, živi bili pa vidjeli za dva tjedna kako su to zamislili
To je ko ona baba kaj je naručivala ekipi za proviziju pizdarije s ebaya
Koji je to klinac i što će nam to? Odeš na ebay.com, kupiš, platiš paypalom i ne razmišljaš o tome jel tvoje pare pojeo mrak a preko ovog bi mogao jer WHOIS upućuje na DOPI Grupa j.d.o.o (firma za "20 kn" sa milijardu i jednom djelatnosti) koji su usput i nekakvi posrednici sa falš stranicom. Uz to, imaju na sebe hrpu domena (30 komada) jer se bave i web dizajnom (dok odmaraju od sportskih aktivnosti).
Ukratko, ne miriši kako treba. Dok ne bude linka na ebay.com koji vodi na taj "ebay.hr", izbjegavati.
[edit] - LOL, imaju zaštitu od desnog klika na onoj posredničkoj stranici, muko Isusova
[edit 2] - ima i DOPI Dizajn j.d.o.o... Sad si ti misli. Isto sa hrpom domena.
[edit 3] - daj me nemoj, imaju i adwords.hr
Nije da imam nešto protiv njih ali dok ih nema na ebay.com, ovdje:
ja se ne bi ničem nadao.Ekipa HINA-i ili Jutarnjem priznala ono što su izostavili na svojoj stranici na fejsu, odnosno u članku Net.hr-a i drugim deriviranim člancima, a to je da nemaju dozvolu za korištenje eBayevog brenda, odnosno imena, logoa i domene. Ali pregovaraju.
Seems legit, ne želim cjepidlačiti ali kaj ako ja naručim neš u vrijednosti 150,32 kn? jel se na to ne plača posredovanje? xD
Btw. čim vidim ovaj "100% garantiramo" bedž, podsjeti me na one stranice za povečanje spolovila....
http://whois.domaintools.com/ebay.hr
Za sve stranice ebay-a kao vlasnik je ebay inc osim za ebay.hr
Na vasem mjestu ne bih kupovao preko nje. Nije vlasnistvo ebaya i jos ako ne platis preko paypala kakvu garanciju imas?
Prvi prosinac je došao i prošao, a ebay.hr i dalje vodi na ebay.com. Očito se ne usude koristiti domenu. Sajt su ipak pokrenuli, ali na adresi e.bay.hr.
Kao što rekoh, muljatori i posrednici... Očekivan razvoj događaja.
ebay.com i dalje radi savršeno dobro za sve potrebe
Vidim da im je glavni argument "ako firma treba R1". Pa nisu ni firme glupe, kako god oni mogu naručiti sa ebaya i pokazati u knjigama, to može bilo tko drugi. Treba li napominjati da to neke firme rade već godinama bez ikakvih posrednika i problema sa poreznom?
P.S. Joomla i Salient tema. Nisu ni svoj sajt napravili sami
Kaže: "Naše bogato iskustvo u naručivanju artikala s eBaya za naše kupce nas je naučilo što kupcima u Hrvatskoj treba. Treba im jednostavni način naručivanja, plaćanja i kvalitetna podrška."
Za razliku od ebaya direktno...
sve u zatvor.. al još je gužva oko remetinca (i drže se rezervacije).
-firma koja je osnovana 2014 piše o svojim uspjesima 2010te pa i povelja.. onak baš lijepa, dok stockphoto vedrih uposlenika odaje pravu ugodnu firmu... hmm-ne.
Što naši dragi bugovci ne napišu kakvu kolumnu o njima, ili neki osvrt/osobni stav? Mislim, ovo je čista prevara, nigdje nema ništa službeno od ebaya o tome, koriste njihov logo, uzeli domenu ebay.hr i tako... Kako je to uopće dozvoljeno?
.. i ne stati na ovoj firmici, ima još pogotovo spamerskih, .cz ... (da smo ipak unutar ITa i Buga..)