DSL pitanje

poruka: 2
|
čitano: 459
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
DSL pitanje

Malo sam lutao po Windows postavkama interneta i naletim na network and sharing centar i na local area connection, upalim local area connection status i dolje stoji brzina od 100 mbps, upalim speedtest, 6 mbps.

Pitanje je, ako nije nista osim pca bilo spojeno na mrezu (pc spojen zicano), ocitava li windows brzinu krivo, jeli brzina zapravo 1 a ne 100, ili je pak 100 maksimalna brzina konekcije na racunalu.

Hvala!

http://i.imgur.com/vbw14Wt.png

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.10.2015 16:38 (walwus).

0 0 hvala 0
11 godina
DSL pitanje

Mješaš kruške i jabuke. Te dvije brzine nemaju veze jedna sa drugim. Tih 100 mbps ti je brzina mrežne kartice, odnosno brzina kopiranja datoteka sa računala na računalo unutar lokalne mreže.

Brzina od 6 mbps je brzina koju ti pruža tvoj internet provider i odnosi se brzinu kojom skidaš sa interneta.

Znači niti Windows očitava brzinu krivo, niti je brzina 1, a niti je 100 maksimalno. To su dvije odvojene stvari.

Molim nove članove da mi ne šalju PM u vezi ETS 2 multiplayera jer više ne odgovaram na takve poruke. Sve je objašnjeno u temi! Dajte si malo truda i u par minuta ćete pronaći sve odgovore.
Moj PC  
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice