DSL line is not synchronized

poruka: 4
|
čitano: 4.075
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
odjavljen

Zašto mi se ponekad desi da mi se DSL linija "de-sinkronizira"?

Imam Thomsonov TG782i modem (MAXadsl Flat).

Lampice "Broadband" i "Internet" se ugase, a zatim lampica "Broadband" treperi oko 15 minuta i tek onda se uspostavi veza.

Svi kablovi su ispravno i dobro spojeni.

Kada sam testirao u konfiguratoru modema (192.168.1.1), pisalo je "Your DSL line is not synchronized".

To mi se dogodilo danas (5. veljače), a prije toga isti se slučaj desio prije 3 tjedna.

Ne znam ima li to kakve veze, ali u oba je slučaja slušalica telefona bila podignuta (obavljao se telefonski razgovor).

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: DSL line is not synchronized
THK kaže...

Zašto mi se ponekad desi da mi se DSL linija "de-sinkronizira"?

Imam Thomsonov TG782i modem (MAXadsl Flat).

Lampice "Broadband" i "Internet" se ugase, a zatim lampica "Broadband" treperi oko 15 minuta i tek onda se uspostavi veza.

Svi kablovi su ispravno i dobro spojeni.

Kada sam testirao u konfiguratoru modema (192.168.1.1), pisalo je "Your DSL line is not synchronized".

To mi se dogodilo danas (5. veljače), a prije toga isti se slučaj desio prije 3 tjedna.

Ne znam ima li to kakve veze, ali u oba je slučaja slušalica telefona bila podignuta (obavljao se telefonski razgovor).

Da i mene bi to zanimalo,meni se iste sekunde kad se javim na poziv dogodi to isto. samo k tome se i max tv zblokira. ali samo kad mene neko zove,kad ja zovem mislim da onda ne.

16 godina
neaktivan

Probajte zamijeniti spliter(razdjelnik),možda je u njemu problem.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Šta bi to čovjek sam mjenjo kad postoji t-com služba za korisnike koja pošalje tehbičare i oni ti daju BESPLATNO novi spliter .. i još testiraju dal sve radi

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice