Dali postoji način da se vrši download sa neta dok je pc ugašen ?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne.
pa nema logike
dok ti je iskljucen racunar nisi konektovan na net i kako je moguce da nesto skidas :) razmisli malo
jest da ima svakakvih programa al bas tako ne ;)
pa nema logike
dok ti je iskljucen racunar nisi konektovan na net i kako je moguce da nesto skidas :) razmisli malo
jest da ima svakakvih programa al bas tako ne ;)
Razmisli ti malo, kako bi PC radio bez struje?
Dobro si mu objasnio.
O.o
Hm... na koju foru bi ovo radilo? Dok je računalo u stand byju, diskovi se ne vrte (ok, još ima dosta elemenata, al' ovaj je skoro najglavniji), pa nema na što ni pisati ono što skida, a niti radi procesor da bi obrađivao podatke.
Onda je meni frend prije 3-4 god. prodavao maglu dok mi je tvrdio da postoje matične ploće koje to podržavaju :-/
Onda je meni frend prije 3-4 god. prodavao maglu dok mi je tvrdio da postoje matične ploće koje to podržavaju :-/
Proda ti je žešću maglu.
Proda ti je žešću maglu.
Gustu 
Ugasi monitor pa se pravi da ti je komp ugasen
3.650 postova - Black Ops : Troll] U mad bro | Prestige 2, Level 31
-Stavis torrent na skidanje, ugasis komp i sljedeci put kad ga budes upalio u struji ce bit toliko energije da ce ti se skinit u 2 sekunde :D
***Ako sam ti ikako pomogao samo pritisni HVALA!***
-Stavis torrent na skidanje, ugasis komp i sljedeci put kad ga budes upalio u struji ce bit toliko energije da ce ti se skinit u 2 sekunde :D
/facepalm
Dali postoji način da se vrši download sa neta dok je pc ugašen ?
Pitaj Harija Potera
Vidiš takvo nešto bi tribalo izmislit.
To je pitanje suludo koliko i ovo:
zamisli da se ujutro probudim usmjerim auto put Zagreba i onda ga ugasim i zaspem.
Da li kad se probudim cu bit u Zagrebu?
Vidiš takvo nešto bi tribalo izmislit.
To je pitanje suludo koliko i ovo:
zamisli da se ujutro probudim usmjerim auto put Zagreba i onda ga ugasim i zaspem.
Biti češ 2 metra pod zemljom :)
Ako dovoljno dugo čekaš, neki problemi se riješe sami od sebe 
Na patologiji :)
Ja zahaklao stari polupotrgani laptop (ne radi mu ekran) na router i fino skidam na njega. Stoji u dnevnoj sobi kraj routera, ne zuji, ne vidi se, spajam se VNCom a torrenti idu od sumraka do zore.