Dobio sam mail od Mrs. Mary Slater da sam dobio 2,580,000 Eura, pise i br telefona unutra i raznog SPAM-a XD, zanima me dal je netko od vas dobio takav mail i dali ju trebam prijaviti ??
kaj bus prijavil to je spam, dobim 20 takvih na dan
Ja sam jednom dobio od neke Sandre Sinclair.Kao ono stari joj ima milijarde i to bi stavila na moj tekuci.Haha.Spamu nikad kraja.
kaj bus prijavil to je spam, dobim 20 takvih na dan
Prijavi
znam leo :)
hehe--bilo bi dobro kad bi se tak djelila lova po netu
ma nazovi broj:D
Kome da je prijavim, hocu da mi da te pare zbog maltretiranja !!!!! :D
neka proba pa nek javi
Ma da, pa da mi uzme 2.5 mil. € XD
ako sam dobio djelim to s vama !!! XD

hahaha... Ne ozbiljno kome da prijavim spam, spam je opisan u zakonu o telekomunikacijama! Jel se moze on nekome prijaviti ili da zovem policiju i upravu vodovoda ?
hahaha... Ne ozbiljno kome da prijavim spam, spam je opisan u zakonu o telekomunikacijama! Jel se moze on nekome prijaviti ili da zovem policiju i upravu vodovoda ?
Upravu vodovoda zovi haha, salim se!
Pored tipke PUSH.
ok, budem vam kopiral cjeli text od maila koji sam dobil s kod-om za podizanje love pa si vi podignite, ako neko podigne 50%ide meni OK?
Ma samo daj broj!
Jesi skroman 50%
Dear. Sir/Madam,
We are pleased to inform you that your email address has won 2,580,000:00 Euro (Two Million Five Hundred and Eighty Thousand Euro Only) in the Netherlands Lucky Day Lottery Sweepstakes promotional program, conducted on the 27th day of March 2009, and the results were release today 14th of April 2009. This is a free promotional program sponsored by consortium of software companies, which mean Lottery tickets were not sold.
Lottery Processing Dept.
Tel: +31 644648286
Fax: +31 847195169
Email: contactmrbongers@gmail.com
Koja je to uopce drzava ?
hahaha LOL Jasno da je samo spam.
Joj kakvih sam ja sve poruka dobivao...
Bilo bi možda dobro kad bi preimenovali temu pa da pišemo ovdje te neke smiješne spamerske poruke koje dobijemo.
A i kad bi oni ljudi koji neznaju o čemu se radi zagooglali i mogli bi da shvate o čemu je riječ!
EDIT: kad oni spamaju nas, spamajmo i mi njih, vratimo udarac.. hehehe