Demonoid
- poruka: 91
- |
- čitano: 15.726
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
Nije li tamo sjebano to mjerenje skinutog i uploadanog?
Kod mene je ovako
Uploaded: 49.19 MB
Downloaded: 719.15 MB
Ratio: 0.07
Skinio sam najmanje 100-150 GB, a pokazuje 719.15 MB
Sigurno i uploada imam malo više nego 50-ak mb
Btw kad ocu napravit pozivnicu, kaze da to trenutno nije moguce. A valjda ce kasnije doc k sebi pa ce se moc napravit.
EDIT: F1-IVO me prestigao za ratio.
zato kaj kod paljenja kompa ..tj. prije uključivanja torenta se moraš logirati da registrira tvoj novi IP taj dan...i onda skidaj...(to sam prekjučer tek doznao).
Uploaded: 18.14 MB
Downloaded: 59.15 MB
Ratio: 0.31 (Updated once a day)
Gdje se ide da se napravi pozivnica?
nemaš ti još pravo na slanje pozivnica
nemaš ti još pravo na slanje pozivnica
Znam to, nego di? U control panel?
Dakle, moram natući ratio preko 1, i tek onda mogu napraviti pozivnicu?
Kad se ulogiram, prikaže mi samo bijelu stranicu! A to znači?! Evo ovo... http://www.demonoid.com/error_messages.php?error_id=2
Kad se ulogiram, prikaže mi samo bijelu stranicu! A to znači?! Evo ovo... http://www.demonoid.com/error_messages.php?error_id=2
Jeli imaš instaliran BitDefender? Ako da, iskljući bdagent.exe iz task managera (kill) i onda će moći, a ako ne, otvori stranicu, ako se prikaže bijelo, potapni adress bar i stisni enter onda će otvorit
Kaspersky mi je instaliran.
Kaspersky mi je instaliran.
njega isključi iz task managera (probaj) a ako ne uradi ono drugo
Jesam, nije do njeg.
Sve normalno.
Legenda se vratila.
Ovaj partis i torrenthr nisu ni približno dobri kao demonoid.
Ajd molim te nađi na Demonoidu DVD s hrvatskim titlovima. Ili crtiće sinkronizirane na hrvatski... Kako ne volim kad neko kenja po THRu, a ni ne zna što se tamo sve nudi
Ja ne kenjam po njemu, nisam rekao da je loš, dapače koristim ga svakodnevo, ali kažem da je demonoid bolji (brzina, više torrenata...)
Za titlove gledam ovdje ako ih nema u torrentu - http://www.divx-titlovi.com/
Jedino sinkronizirane ne možeš nać nigdje osim na torrenthr, najviše me smeta jer ljudi kad odseedaju tri dana odmah brišu, tako da drugi ne mogu skidat, a i brzina uploada je u hr mala tako da treba više seedova nego npr. na demonoidu.
Čuj xxxxx, takav smo narod. Svi bi samo za đaba. Neki su zamislili da je to rapidshare pa da će uvijek imati full brzinu i da ne moraju ništa vraćati. I mene to jako smeta što svi odseedaju tih 72h ili do ratia 1:1 i odmah bježe sa seeda. Svaka čast izuzecima. Ja sve što skinem, držim na seedu sve dok mi je to na HDDu. To zna biti i po 3-4-5 mjeseci.
Svaka čast onima koji su dobili ban na THRu, za to stvarno trebaš bit panjina... Pravila i staff ne mogu biti blaži i liberalniji.
Ali ok, ovo nije tema o THRu, nego o Demonoidu
Kako na Demonoidu natući ratio? Ja seedam i seedam ali se upload iznos ne miče. Probao sam i s RM-om ali ne ide ni tako
Želim natući ratio preko 1 samo da mogu praviti pozivnice.
Kako na Demonoidu natući ratio? Ja seedam i seedam ali se upload iznos ne miče. Probao sam i s RM-om ali ne ide ni tako
Isključi DHT u utorrentu, ak već nisi.
Btw ja imam ratio 5 tamo pa nemam više pozivnica.
Aj hvala Bogu.Sad sam oboružan torrent trackerima.
DHT isključen, odavno.
Hm, a kako onda doći do pozivnica? Prije sam ih mogao praviti koliko i kad želim...
Isključi DHT u utorrentu, ak već nisi.
Btw ja imam ratio 5 tamo pa nemam više pozivnica.
Kad ti imas up 90 ak kbs
Evo i meni je sve dobro proradilo.
Btw Hvala doxy care :D i mene je zezalo to
Edit: ajde dobro do 70 kb/s
Kad ti imas up 90 ak kbs
Evo i meni je sve dobro proradilo.
Btw Hvala doxy care :D i mene je zezalo to
Nemam 90kb/s, imam oko 65-70kb/s.
Moguce da nemam pozivnica jer nisam bas nesto tamo seedao jer ratio nije ni bitan.
Inace koristim ga kad nesto nemogu pronaci na drugim trackerima, Demonoid je genijalan zbog bogatog sadržaja i ajmo reći no ratija ;)
Nije down, to stalno piše, testiraju nekaj, ali se može normalno koristiti.
Nije down, to stalno piše, testiraju nekaj, ali se može normalno koristiti.
da evo ja već pokušavam pola sata i nikako ne mogu ući na stranicu
Ma server im je uvijek too busy zbog njihovog povratka i navale peerova sa svih strana. Evo i ja ulazim pa ne ide. Nadam se da će se to riješiti