jel netko mozda zna zasto demonoid neradi?
Demonoid
- poruka: 91
- |
- čitano: 15.703
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
striko google zna ;)
Ma nešto nadograđuju ili mjenjaju:
Maintenance
We will be back as soon as possible, but this will probably be a prolonged downtime.
Thank you for your patience
znam to ali vec neradi 5 dana
google zna???????
pa naravno, ukucas: why is demonoid offline.. i pogledas 2-3 rezultata..
znam to ali vec neradi 5 dana
A rasteglo se, mozda se radi o vecoj nadgradnji u svakom slucaju proradit ce!
valjda ce proc do sutra
valjda ce proc do sutra
nadam se
meni on uopce ne sviđa kad...previse djeli torrente kad seeedam 90% toga kaj sam uploudo nejde na demonoid i ratio refreshaju sam jednom dnevno
tako da meni ne fali ima puno bolljih od njega
Pročitao sam da Demonoid ima nekakvih problema na serveru i moraju poisključivati cijeli server kako bi našli kvar..Nalazak kvara može trajati dan,tjedan ili u najgorem slučaju mjesec.Tako da se strpite malo.
meni on uopce ne sviđa kad...previse djeli torrente kad seeedam 90% toga kaj sam uploudo nejde na demonoid i ratio refreshaju sam jednom dnevno
Slažem se !
Slažem se !
a zašto bi seedao na demonoidu?
Slažem se !
a zašto bi seedao na demonoidu?
Pa da napuca ratio, makar tamo i nije bitan ratio eventualno zbog pozivnica.
ima mozda neko pozivnicu da pošalje?
znam da postoji piso sam jednom ili dva puta ali niko nešalje
Pa sada ti nitko ne može poslati pozivnicu kada demonoid ne radi
demonoid se srusio jer je previse ljudi skidalo shift s njega ( ukljucujuci i mene ) :D
ahahhaha
Ja sam nešto pročitao da su im se pokvarili serveri u ukrajni,a tamo je navodno sjedište? BSG mi se skidao i samo stao najedanput, i to zbog toga što su prestali radit, čekao sam 3 dana i odustao, prekinuo sam DL i našao na TPB u HD-u, 720p x264 4.-u sezonu i skidam evo za 1 dan 25%., a poprilično je veliko.
Dizajn demonoida mi se uopće nesviđa TPB i mininova su mi daleko pregledniji.
dali netko zna kad se tocno varaca demonoid ili ???
dali netko zna kad se tocno varaca demonoid ili ???
mislim da neće skoro.
sigurno se još nećen vratiti tjedan dana.
Mislim da smo svi razumjeli što piše ali nitko nezna što smatraju dužom stankom.To može biti mjesec a može i biti 8 mjeseci
Pa kad bude gotovo onda bude sta ces ljudi su garant na odmoru ili slicno,svaki dan po 2 puta pogledaj dal se popravilo i gotovo.
Da se razumijemo Demonoid je nis koristi jer otkad se ne gleda ratio tj. nije bitan, vecina radi h´n´r sto dovodi do losije brzine downloada. Nekad davno je demon bio ok ali sad je vrijeme drugih privatnih trackera.
Da ali drugi su pre storigi privatni , ali samo demonoid ima sve što poželiš pa čak i više od današnjih javnih .
Da ali drugi su pre storigi privatni , ali samo demonoid ima sve što poželiš pa čak i više od današnjih javnih .
istina. ima mnogo više sadržaja manje virusa i dobro pretraživanje. u svakom slučaju demonoid je bolji od 95% javnih trackera
Najnovije vijesti iz demonoida.. Tak da cu sad mos obrisat guzu jer mi acca vise nece bit
September 26
Status
The site will return as soon as possible, but there was a problem that caused data loss and the person who can help us get the data back is not able to help at this moment. The site will return when we can get his help
A loss of a some months worth of activity including registered users and torrent submissions is to be expected because the backup we are hoping to get back is not up to date, so please be prepared for it