Delta Search

poruka: 6
|
čitano: 7.289
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Delta Search

Dakle, samo se instaliralo, predpostavljam preko cega no to sada nije bitno. Bitno je kako maknuti to sranje.

Obrisao sam sve vezano preko cpanela, obrisao sam extensione preko chromea, promijenio pocetnu stranicu na google.com u cpanelu kao i u chromeo, mbam full scan, avast full scan no to smece i dalje stoji.

Neki passwordi su mi se maknuli (tipa steam, mail) pa ih moram upisivat ponovo, a nece mi se dok to ne maknem. 

Prjedlozi, savjeti? Tnx.. 

Battlelog ~ UrbanFsk
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Delta Search
Sale_ds kaže...

Dakle, samo se instaliralo, predpostavljam preko cega no to sada nije bitno. Bitno je kako maknuti to sranje.

Obrisao sam sve vezano preko cpanela, obrisao sam extensione preko chromea, promijenio pocetnu stranicu na google.com u cpanelu kao i u chromeo, mbam full scan, avast full scan no to smece i dalje stoji.

Neki passwordi su mi se maknuli (tipa steam, mail) pa ih moram upisivat ponovo, a nece mi se dok to ne maknem. 

to se i meni instaliralo, neznam kako...ali ja to izbrisem u control panelu, onda imam program zove se EVERYTHING(napises neki naziv, on ti to nadje na kompu) skini si taj programcic, i napisi delta, i sve sto ti nadje izbrisi...meni je pomoglo ;)

pero
14 godina
neaktivan
Delta Search

Uspio sam, tnx..

Battlelog ~ UrbanFsk
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja i uz sve ovo što je napisano nisam uspjela maknuti Delta search, sjedim tu već dva sata i ludim, dajte još neki savjet pod hitno

15 godina
neaktivan
Delta Search

I meni se je sucajno instalirao i malo sam se namucio dok ga nisam maknuo skroz haha,svaka cast onom tko ga je slozio jer ga je dobro slozio {#}.

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.5.2013 16:08 (kach).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Lord Pero kaže...
Sale_ds kaže...

to se i meni instaliralo, neznam kako...ali ja to izbrisem u control panelu, onda imam program zove se EVERYTHING(napises neki naziv, on ti to nadje na kompu) skini si taj programcic, i napisi delta, i sve sto ti nadje izbrisi...meni je pomoglo ;)

http://www.voidtools.com/download.php

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice