DealExtreme- Jeftini pouzdan sajt :)

poruka: 1.697
|
čitano: 437.983
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: DealExtreme- Jeftini pouzdan sajt :)
robimarko kaže...
Pa navedi ih

Već jesam gore ali evo opet
Dino direct malo su skuplji ali imaju robe i svega živoga ako će se netko regati može preko moga referala :)

priceangels jeftiniji od DX-a(u većini slućajeva) pošalju obićno nakon 2 dana

Focalprice isto jeftina stranica imaju dobre dailydealove cesto i brza poštarina narućio sam 4 stvari  poslane 15.2.2012 došle 28.2

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
16 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Moze pitanje? Zasto ja nemogu verificirat iteme koje sam narucio?

Registriran sam na dx, istim e-mailom na koji sam registriran i na paypal..

Narucio sam iteme preko tog maila..I pise mi narudzba u accountu..Ali nemogu napisati review, ni staviti slike, video..

Tj. mogu, ali nikakvi bodovi, nista..

EDIT: Trebao sam samo verificirati karticu na paypal-u, sad je ok..

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.3.2012 10:38 (brane47).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Paket kojeg sam narućio 12.2 došao mi je danas ujutro. 

A sada za 2 tjedna bi mi trebao i sat doći.

sestra me trollala dok sam slikao pa je ispalo mutno.. sestra me trollala dok sam slikao pa je ispalo mutno..
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

jučer mi došao držač mobitela na vjetrobranskom staklu. naručio 11.02. sve pet :)

da li se mora poslat neki feedback da je pošiljka stigla?    *ok, vidio 'confirm receipt'

sljedeća akvizicija će biti 'car charger' za samsunga

http://www.dealextreme.com/p/car-charger-w-usb-data-charging-cable-for-samsung-galaxy-note-i9100-more-dc-12-24v-110272#open full view

Kapitalizam želi proizvesti i prodati što više u što kraćem vremenu sa što manje radnika!
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.3.2012 12:07 (hrvooje).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pozdrav!Tu sam friški pa da podijelim iskustva sa DX-om.Naručivao sam svakakve tričarije,ali čekanje min.mjesec dana.Sad imam 2 pošiljke,plaćeno 2.2. isporučeno 7.2.,još ništa,druga plaćena 3.2. više stavki, jedna isporučena 8.2.,a ostalo 1.3.,ništa dosad.Netko je spomenuo priceangels pa sam probao jednu vuru,5.3.plaćeno,6.3.isporučeno,vidjet ćemo kad dođe.Ne znam dal je ko spominjao,ali ima i stranica www.tmart.com  oko tjedan dana su brži od DX-a.Nego kakva su vam iskustva sa naručivanjem robe koja košta više od 160kn,iz razloga jer se po Carinskom zakonu poštanske pošiljke od pravnih osoba do 160kn smatraju zanemarivom vrijednošću i ne podliježu davanjima.Nisam dosad naručivao skuplije stvari,rađe više puta po malo,jel ima tko kakvih negativnih iskustva,da znam dal mi se isplati?Da još dodam,od svih stvari koje sam naručio sve je bilo ok i radi,osim FM mp3 odašiljača za auto,jedan sa tmarta,a drugi sa dx-a,oba riknula u 10-ak dana,jesu bili 4-5USD,ali opet,a možda mi je napajanje u autu krivo :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.3.2012 13:05 (gemist).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
gemist kaže...

Da još dodam,od svih stvari koje sam naručio sve je bilo ok i radi,osim FM mp3 odašiljača za auto,jedan sa tmarta,a drugi sa dx-a,oba riknula u 10-ak dana,jesu bili 4-5USD,ali opet,a možda mi je napajanje u autu krivo :)

Ja sam narucio jednog s dx-a,ukopcao ga i nravno nije radio.

Prekjucer sam narucio jednog s eBay-a da vidim sta ce biti s njime.

Btw narucio sam si jedne naocale s dx-a.Kolika je sansa da stignu u jednome komadu? xD

hrvatska alternativa lockerza ref link http://pecalica.hr/users/add/81dace4627790513b38372aa9027e1eb
15 godina
neaktivan

ni ja nisam zadovoljan sa dealextreme-om

Narcuio sam neki biciklisticki set i oko 7 dana mi je pisalo da cekaju dobavljaca.Kontaktiram ja njih, kazu nemaju na stanju, bice za7-14 dana. Ja im kazem da hocu da odbijem narudjzbu i da mi vrate pare. Kazu oni kao da sacekam 2-3 dana. Sutradan ulazim da vidim stanje narudzbe kao ono pise kao da je poslato i ima tracking number medjutim kad god idem provjeriti gdje je paket uvijek kao neki "error" sa tracking numberom

Da li to znaci da mi nisu jos poslali ali su stavili neki bezveze tracking number samo da mi ne moraju vracati pare?

0 0 hvala 0
14 godina

Je li možda netko naručivao ove LED svjetleće trake?

http://www.dealextreme.com/p/rgb-150x5050-smd-led-multicolored-light-strip-5-meter-dc-12v-41523

Ako jest može malo više detalja o tome, neki opis.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

jeb..eni DX gade mi se gamad lažljiva i ljena...naručio sam stvar od 105$ i naravno daje bilo an stanju sve super sve 5 kad ju treba kupiti a onda sam ravno mjesec dana čeko da mi je uopće pošalju i to je bilo 29.01.2012 a danas je 7 mater im jeb... u p...ku pedersku pa zapalit ću kinu i dx ako mi nestigne to!
nikad više ništa od njih kuptii neću, u subotu popodne naručim stvar s ebay i u nedjelju mi pošalju mejl daje poslano i zahavljuju na kupovini od fuc..ing 25$  a ovi zta 105$ ništa i dobio sam kakonekih 10dx bodova koji naravno sad više nigdje nevidim... ma gamad jeb..ena!

od svih stvari koje sam izgubio, pamet mi najviše fali...
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
McNEKONTROLIK kaže...

jeb..eni DX gade mi se gamad lažljiva i ljena...naručio sam stvar od 105$ i naravno daje bilo an stanju sve super sve 5 kad ju treba kupiti a onda sam ravno mjesec dana čeko da mi je uopće pošalju i to je bilo 29.01.2012 a danas je 7 mater im jeb... u p...ku pedersku pa zapalit ću kinu i dx ako mi nestigne to!
nikad više ništa od njih kuptii neću, u subotu popodne naručim stvar s ebay i u nedjelju mi pošalju mejl daje poslano i zahavljuju na kupovini od fuc..ing 25$  a ovi zta 105$ ništa i dobio sam kakonekih 10dx bodova koji naravno sad više nigdje nevidim... ma gamad jeb..ena!

imaš tracking. Pogledaj gdje se nalazi predmet

Kad već čitaš ovo, pročitaj i pravila foruma! :D
16 godina
neaktivan
denix kaže...
McNEKONTROLIK kaže...

imaš tracking. Pogledaj gdje se nalazi predmet

Ispravak netočnog navoda

NEMAŠ TRACKING 

Ne znam da li su to odnedavno uveli ili koji k al 2 narudžbe  zadnje nemaju tracking uopće, ne kužim u čemu je fora s tim isto

CARPE DIEM
17 godina
simeparanoja kaže...

Ispravak netočnog navoda

NEMAŠ TRACKING 

Ne znam da li su to odnedavno uveli ili koji k al 2 narudžbe  zadnje nemaju tracking uopće, ne kužim u čemu je fora s tim isto

h? zanimljivo. Istražit ću to

edit: Sad sam ubacio neki predmet od 37$ u košaricu i dodao se odmah tracking u nju za 0.01$.

Jedino ako misliš na to ga da ne napišu u mailu. Ako je tako, treba ih kontaktirati.

Kad već čitaš ovo, pročitaj i pravila foruma! :D
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.3.2012 18:51 (denix).
14 godina
neaktivan
hrvooje kaže...

da li se mora poslat neki feedback da je pošiljka stigla?     *ok, vidio 'confirm receipt'

Gdje je to?Nisam ni ja nasao..

16 godina
neaktivan
denix kaže...
simeparanoja kaže...

Ispravak netočnog navoda

NEMAŠ TRACKING 

h? zanimljivo. Istražit ću to

edit: Sad sam ubacio neki predmet od 37$ u košaricu i dodao se odmah tracking u nju za 0.01$.

Jedino ako misliš na to ga da ne napišu u mailu. Ako je tako, treba ih kontaktirati.

Uredno mi je dodan tracking, kontaktirani su zasto nije jos poslano i zbog trackinga i njihov odgovor je (nakon skoro 2 tjedna i poslane posiljek u medjuvremenu) jednostavno da je posiljka poslana bez shippinga i ticket je zatvoren

Naravno live chat nula bodova, uvijek su offline

brane47 kaže...
hrvooje kaže...

da li se mora poslat neki feedback da je pošiljka stigla?    *ok, vidio 'confirm receipt'

Gdje je to?Nisam ni ja nasao..

Otvori inovice svoje narudžbe koja ti je dosla doma i imas s krajnje desne strane button "Confirm  receipt"

CARPE DIEM
17 godina

dobio jutros e-mail s video isprikom općenito, iako ja osobno nisam imao problema. uglavnom priča kako su pretrpani, kako se trude .... bla bla. zgodno je pogledati ta skladišta 

http://blog.dealextreme.com/what-happened-to-your-orders/?utm_source=dx&utm_medium=edm&utm_campaign=20120227&r=90000324

Kapitalizam želi proizvesti i prodati što više u što kraćem vremenu sa što manje radnika!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Doslo prije nekih 2 tjedna..

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina

Imam problem s naruđbom preko ove stranice:

http://www.caseswill.com/bright-8w-e27-44-led-smd-corn-bulb-warm-white-lamp-180-230v_p1373.html

naručio sam 12.1.2012 5 takvih lampi za 63$ i još mi nisu stigle! Ove budale mi stalno seru da je tamo bila ta njihova nova godina i blagdani pa da zbog tog treba duže i da će stići kao idući tjedan (to su mi nekih 5 puta poslali, uvijek idući tjedan da pričekam i da se strpim). E sad poslao sam i njima i PayPal-u da želim refund jer kolko vidim od tih lampi nebu ništ! Kakva su očekivanja da mi se novci budu vratili? I da li postoji kakva mogućnost da je paket zapeo na carini, mada ja nisam dobio nikakvu potvrdu {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
David87 kaže...

http://www.caseswill.com/bright-8w-e27-44-led-smd-corn-bulb-warm-white-lamp-180-230v_p1373.html

naručio sam 12.1.2012 5 takvih lampi za 63$ i još mi nisu stigle! Ove budale mi stalno seru da je tamo bila ta njihova nova godina i blagdani pa da zbog tog treba duže i da će stići kao idući tjedan (to su mi nekih 5 puta poslali, uvijek idući tjedan da pričekam i da se strpim). E sad poslao sam i njima i PayPal-u da želim refund jer kolko vidim od tih lampi nebu ništ! Kakva su očekivanja da mi se novci budu vratili? I da li postoji kakva mogućnost da je paket zapeo na carini, mada ja nisam dobio nikakvu potvrdu {#}

Ma nebu to ni došlo. Dobićeš novce nazad, ali ako si otvorio case na PayPalu u roku 45 dana. Ako nisi, moli se.

14 godina
Hacker002 kaže...
David87 kaže...

Ma nebu to ni došlo. Dobićeš novce nazad, ali ako si otvorio case na PayPalu u roku 45 dana. Ako nisi, moli se.

E pa to je problem što sam čekao pa nisam u roku od tih 45 dana, sad je već 57 dan kvragu, pop!zdit ću ako mi ne vrate te novce! Kako ih mogu natjerat da mi ih vrate ako ih odbiju vratit?

17 godina
David87 kaže...

Kako ih mogu natjerat da mi ih vrate ako ih odbiju vratit?

Nikako :D

Sad si si opeko i naučio, uvjek, al baš uvjek, ak ti predmet nedođe za 30-35 dana kontaktiraš prodavača i pokušate se dogovorit. Ako ti ponovno pošalje predmet, svakako otvoriti case prije 45-og dana jer ako ti predmet nedođe možeš se pozdraviti sa refundom, osim ako seller sam ne pristane vratit ti novce.

16 godina
neaktivan
Smece od web trgovine,kvaliteta proizvoda 0 bodova,da ne kazem koju goru rijec,i najbitnije zadnje 2 narudzbe mi nisu niti stigle cca 100kn a poslali mi notifikaciju na mail da su poslali pakete. Nebi preporucio nikome. Toliko od mene. E i jos nesto imaju sestrinjski sajt sa seksualnim pomagalima cak sam i od tamo nekaj narucil cisto radi preprodaje i sokirao se bofl kvalitetom. Mislim sve najgore o njima!!
17 godina
dax1974 kaže...
... imaju sestrinjski sajt sa seksualnim pomagalima cak sam i od tamo nekaj narucil cisto radi preprodaje.....

yea right {#}

16 godina
neaktivan
Od svih mogucih drangulija koje sam tamo narucio radi preprodaje najbolji su bili laseri od 50mw dok su ih jos dealali i paketi stizali. Mislim da se nakon 11 mjeseca nesto s njima dogodilo i da vise nisu niti azurni niti paketi stizu od njih.moja preporuka je da se ne narucuje jer paketi sa robom ne stizu!
16 godina
neaktivan
Hacker002 kaže...
dax1974 kaže...
... imaju sestrinjski sajt sa seksualnim pomagalima cak sam i od tamo nekaj narucil cisto radi preprodaje.....

yea right {#}

Nebi vjerovao kako to dobro ide preko oglasa,najbolja investicija i najbrže se okreće lova {#}

17 godina
dax1974 kaže...

Nebi vjerovao kako to dobro ide preko oglasa,najbolja investicija i najbrže se okreće lova {#}

ma zezam se nebrini :D

14 godina

Evo kaj su mi upravo odgovorili

"Hello,

Very very sorry, 11 Jan – 16 Jan’s orders are all like this, just In Chinese New Year, There are so many packages on that time.
So the Post sent those package to other country and then go to your country. This is Post’s explaination, we also can not do anything,
Could you wait for this month? Many thanks."

EDIT:

a ovo je moj odgovor

"Sorry I can't wait anymore! This has moved so far all deadlines! Tmart.com and everbuying.com already sent me three packages and they are also from China, so how is that packages delivered in 2-3 weeks and your package needs 2-3 months for delivery??
Please make refund!"

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.3.2012 14:53 (David87).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
David87 kaže...

Evo kaj su mi upravo odgovorili

"Hello,

Very very sorry, 11 Jan – 16 Jan’s orders are all like this, just In Chinese New Year, There are so many packages on that time.
So the Post sent those package to other country and then go to your country. This is Post’s explaination, we also can not do anything,
Could you wait for this month? Many thanks."

Skraćeno, popušio si. {#} Probaj tražit refund i biti dosadan, tko zna.

16 godina
neaktivan

Meni su napisali da su poslali paket 15.1.,a drugi 23.1. i do dana današnjeg nije stiglo.

A niti na accountu ništa nije proknjiženo pod order. {#}

Nema više trgovine s njima kaj se mene tiće.

Ne znam koliko su ljudi prevarili ali očito se radi o popriličnoj sumi novca.-

Nitko neće dići tužbu zbog par kuna,i vjerojatno oni na to računaju,gamad lopovska.

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.3.2012 18:49 (dax1974).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice