BUG Online RSS Widget

poruka: 3
|
čitano: 1.192
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
BUG Online RSS Widget

Pozdrav svima,

Pošto sam primjetio nedostatak widgeta za BUG Online na netvibes.com napravio sam jedan multifeed widget pa sam htio da podijelim svoje djelo sa svima koji imaju nalog na netvibesu ali i sa drugima jer je widget dostupan i za druge platforme poput windows gadgeta, opera widget i slično.

Widget možete naći, staviti na svoj netvibes nalog ili skinuti za neku drugu platformu ovdje. Widget obuhvata tri RSS feed-a ponuđena na glavnoj stranici BUG-a: Vijesti, Game Master i sta je novo. Nadam se da će vam biti od koristi.

Ostale widgete made by me možete naći ovdje

Bug widget Bug widget
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.2.2010 15:32 (Lenquist).
Moj PC  
3 0 hvala 3
17 godina
neaktivan
RE: BUG Online RSS Widget
Lenquist kaže...

Pozdrav svima,

Pošto sam primjetio nedostatak widgeta za BUG Online na netvibes.com napravio sam jedan multifeed widget pa sam htio da podijelim svoje djelo sa svima koji imaju nalog na netvibesu ali i sa drugima jer je widget dostupan i za druge platforme poput windows gadgeta, opera widget i slično.

Widget možete naći, staviti na svoj netvibes nalog ili skinuti za neku drugu platformu ovdje. Widget obuhvata tri RSS feed-a ponuđena na glavnoj stranici BUG-a: Vijesti, Game Master i sta je novo. Nadam se da će vam biti od koristi.

Ostale widgete made by me možete naći ovdje

Odlično sad si me podsjetio i nemogu vjerovati da još uvijek netko koristi netvibes?!?Koristio sam ga jako davno prije jedno 3 godine pa prestao.Osmijeh

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
15 godina
neaktivan
RE: BUG Online RSS Widget

Netvibes je poprilično napredovao od tada, nema boljeg načina da si konstantno up to date sa vijestima koja te interesuju. Bar je meni najbolji...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice