Jedna naša webdizajn firma zakupila je adresu.... Koju?
http://www.bing-vs-google.com/
I zamijećeni su već na Sunbelt Blogu -- now sky is the limit. Svaka čast maheri
, sad slijedi viralno širenje internetsima!
Jedna naša webdizajn firma zakupila je adresu.... Koju?
http://www.bing-vs-google.com/
I zamijećeni su već na Sunbelt Blogu -- now sky is the limit. Svaka čast maheri
, sad slijedi viralno širenje internetsima!
Prejako isfurano, ovo moram addati u Bookmark... . Taj bing nije toliko ni los, ali jos uvijek ne nade dosta stvari tako da se drzim googlea, ali kada se trazi usporedba nekih cijena recimo u Americi, Bing je u tome dosta dobaar, pokaze ti sliku, usporedbu i sve sto ti treba...
haha, luda ideja! svaka cast, tko god da je autor. iako, vizualno mi se ne svidja i trebalo bi malo poradit na designu, sto je prilicno cudno jer kazes da je vlasnik neka 'webdizajn firma'...
Ako vam se sviđa svakako zahvalite Domagoju jer je on autor te stranice.
Ako vam se sviđa svakako zahvalite Domagoju jer je on autor te stranice.
Hvala Domagoj
Mora se priznat, ideja je dobra. A i kad-tad će mi valjda poslužiti
Hvala, hvala... iako nije ništa specijalno. Stvar je nabrzake napravljena u par sati, no zanimljivo je kako brzo postaje popularna i širi se. Drago mi je da ste ju i ovdje zamijetili.
Odlična ideja!
Svaka čast, samo treba još ispolirat.
Zgodna ideja nema kaj za svaku pohvalu i vrlo prakticno!
A kako stvari stoje sa uporabom Google odnosno Bing imena u domeni? koliko me sjećanje služi svi uspješni projekti koji su imali google u nazivu domene morali su promijeniti ime jer su se našli na udaru samog google-a i njihovih tužbi za neovlaštenu uporabu imena.
Ako imate vremena napravite slicnu extenziju za firefox i pokupite slavu, meni se te ideja duze vrijeme vrti po glavi :)
Vrlo zanimljivo, svaka čast na ideji
A kako stvari stoje sa uporabom Google odnosno Bing imena u domeni? koliko me sjećanje služi svi uspješni projekti koji su imali google u nazivu domene morali su promijeniti ime jer su se našli na udaru samog google-a i njihovih tužbi za neovlaštenu uporabu imena.
Ako imate vremena napravite slicnu extenziju za firefox i pokupite slavu, meni se te ideja duze vrijeme vrti po glavi :)
Ovo prvo - nebitno, da i uzmu domenu, od cijelog tog projekta nikakve koristi, ionako je napravljen fore radi.
Što se tiče ekstenzije - na tim stranicama postoji mogućnost dodavanja search providera, i radi i u IE i u FF.
odlicna stvar, jednostavan dizajn - više i nije potrebno za ovaj projekat : )
Odlična stvar za usporedbu rezultata pretraživača. Evo još jedne po meni odlične solucije: askboth.com
Razbijačina! Zbilja genijalno! Vrhunska ideja
Nije taj Bing niti los.Stovise za pretragu slika mi je odlican.
Zahvaljujuci Domagoju sad se konacno moze napraviti dobra usporedba Google-a i Binga