Nažalost meni još nije stiglo, mail mi je točno napisan(došao mi je mail da je uplata zaprimljena), na stranici od base-hosta mi piše Predbilježba i sad me nema do 8 navečer, a 100% sam siguran da ni onda neću dobit ta 2 vražja bf3 le keya!
Base-Host - pitanja i odgovori
- poruka: 1.035
- |
- čitano: 196.577
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ima li jos netko tko nije dobio? Da znam da šaljem mail ili ne.
Nažalost meni još nije stiglo, mail mi je točno napisan(došao mi je mail da je uplata zaprimljena), na stranici od base-hosta mi piše Predbilježba i sad me nema do 8 navečer, a 100% sam siguran da ni onda neću dobit ta 2 vražja bf3 le keya!
Niste jedini. Ne vjerujem da trebas slati mail.
Meni piše samo uplata zaprimljena, ne predbilježba.
Evo na stranici je napiso da je ostalo jos 20-keyeva, kakve sam ja sreće kad od tisuću ljudi ostanem među zadnjih 20, lol. Ajde probaj poslat oko 12 puno mi znači jer me nema doma od 12 do 9, ako stavim sad skidat prije nego što odlazim mogao bih danas i zaigrat, plz broj narudđbe: #001442
neznam koliko puta treba reći da se ta brojka od 1000+ keyeva ne odnosi samo na BF3 narudžbe,to je brojka ukupno prodanih keyeva za sve igre zajedno otkad Base-Host postoji.
Zanima me ovo, jel to samo na Base hostu se dobije ruska verzija ili ne?
Zanima me ovo, jel to samo na Base hostu se dobije ruska verzija ili ne?
Piše ti na kojim se stranicama dobije. Većinom svi imaju Rusku verziju.
http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-cd-keyevi-jeftino/120231.aspx
Netko tko je otkljucao eng jezik moze li mi detaljno odgovorit kako je to napravio jer ja iman black screen i stalno me ili izbaci ili pise kickd by admin.
hvala
moze mi rec neko ko je uzo bf3 sa basehosta i igra jel dobis PWP ili samo BTK???
http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-cd-keyevi-jeftino/120231.aspx
Ma tamo sam prvo bio naručio pa bi studentvz kaže u utorak i danas da nemože nabavit key i da nezna kad će moć.
Tako da sam odabro povrat novca.
moze mi rec neko ko je uzo bf3 sa basehosta i igra jel dobis PWP ili samo BTK???
Dobiješ sve.
Ja sam sad stvarno jadan već zadnje što je reko da je ostalo još 20 keyeva iod onda mu se izgubio svaki trag. Pošto je rekao da ne radi preko vikenda mislim da se mogu pozdraviti s bf3 barem do ponedeljka, Ja još jednom molim Maria da mi objasni situaciju kao što sam ga pitao i na mail i na facebook ali mislim da je ovo sramota, ali kada ga uspijem kontaktirati ću mu dati do znanja da NE želim povrat novca nego 2 limited edition Bf3 keya koja sam platio 430 kn još prošle subote i smatram da ako mi trenutno ne može poslati da može javiti kakva je situacija.
Ja sam sad stvarno jadan već zadnje što je reko da je ostalo još 20 keyeva iod onda mu se izgubio svaki trag. Pošto je rekao da ne radi preko vikenda mislim da se mogu pozdraviti s bf3 barem do ponedeljka, Ja još jednom molim Maria da mi objasni situaciju kao što sam ga pitao i na mail i na facebook ali mislim da je ovo sramota, ali kada ga uspijem kontaktirati ću mu dati do znanja da NE želim povrat novca nego 2 limited edition Bf3 keya koja sam platio 430 kn još prošle subote i smatram da ako mi trenutno ne može poslati da može javiti kakva je situacija.
Strpi se još sat vremena, ja sam taman krenuo pisati mail kad su mi stigli keyevi pred nekih 5-10min
Lako vama reć kad derete po BF3 ko ludi zečevi lol
Znaš kako derem, sad mi je na 8%, a sutra me cijeli dan neće ni biti doma
samo opušteno
Znaš šta mi naviše digne tlak što na kraju neki lik koji je uplatio jučer je sad dobio key ,a ja još nisam. Mario kaže da ima probleme s Limited edition da se ne dobiva Back to Karkand više i da zato ne šalje, znači čekam key duže od dogovorenog roka, igra je na ruskom, i onda plaćam 215 kn za ono što sam mogao platiti 145 kn(kupovao sam LE samo zbog Karkanda a ne neka dodatna 3 fucking oružja), ako ne dobijem Karkand onda kada karkand izađe molimv ljepo Base-host da mi kupe i pošalju bez da im da jednu lipu!!!!!
Znaš šta mi naviše digne tlak što na kraju neki lik koji je uplatio jučer je sad dobio key ,a ja još nisam. Mario kaže da ima probleme s Limited edition da se ne dobiva Back to Karkand više i da zato ne šalje, znači čekam key duže od dogovorenog roka, igra je na ruskom, i onda plaćam 215 kn za ono što sam mogao platiti 145 kn(kupovao sam LE samo zbog Karkanda a ne neka dodatna 3 fucking oružja), ako ne dobijem Karkand onda kada karkand izađe molimv ljepo Base-host da mi kupe i pošalju bez da im da jednu lipu!!!!!
jbt kakvih ti problema imaš,izađi malo iz kuće i predahni,kako imaš volje stalno visit na ovoj temi po cijeli dan? da vidiš kako će ti vrijeme brže proći kad ne misliš na to.
ovo vam je svima lekcija za iduci put
kakva lekcija lol,pa svi su dobili ili će dobit keyeve. ja sam dosad naručio 3 igre sa BH i svaku sam dobio par dana prije nego li je bilo uopće najavljeno,tako da nemaš pojma o čemu pričaš.
CD Key prije ; je za igru a poslije ; je za Limited edition dodatke.
Kako izgleda Vas kljuc za pojedinu verziju?
Ja sam dobio key u formatu xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx; xxxx-xxxx-xxxx-xxxx.
Je li to za LE ili za obicnu verziju?
TO ti je Mario napiso na prosloj stranici prvi post
Dobio sam xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx oblika kljuc.
Da li je to Standard Edition ili Limited Edition.
Nisu mi bas jasni ovi postovi iznad.
Da li se u LE dobiju dva kljuc ili jedan kljuc koji se upisuje 2 puta?
Ako se dobe 2 kljuca, onda sam ja dobio SE umjesto LE
Ne znam kakva, dobio sam key, samo 20ak sati kasnije od obećanog, big deal. S obzirom koliko sam uštedio u odnosu na kutiju ja sam super zadovoljan, razmišljam i da naručim AC:R
Kako izgleda Vas kljuc za pojedinu verziju?
Ja sam dobio key u formatu xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx; xxxx-xxxx-xxxx-xxxx.
Je li to za LE ili za obicnu verziju?
TO ti je Mario napiso na prosloj stranici prvi post
Dobio sam xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx oblika kljuc.
Da li je to Standard Edition ili Limited Edition.
Nisu mi bas jasni ovi postovi iznad.
Da li se u LE dobiju dva kljuc ili jedan kljuc koji se upisuje 2 puta?
Ako se dobe 2 kljuca, onda sam ja dobio SE umjesto LE
Ja sam dobio dva keya znaci jedan (ovaj veci) od igre a drugi(manji) koji aktiviras posebno on ti je za Backto KArkand expanziju
kakva lekcija lol,pa svi su dobili ili će dobit keyeve. ja sam dosad naručio 3 igre sa BH i svaku sam dobio par dana prije nego li je bilo uopće najavljeno,tako da nemaš pojma o čemu pričaš.
naravno ovi koji su dobili key poput tebe s3ru sada,a ovi sto nisu ljute se... ima preko 40 postova kako su ljudi ljuti jer nisu dobili key ali naravno nasao se pametan antimadridista...
naravno ovi koji su dobili key poput tebe s3ru sada,a ovi sto nisu ljute se... ima preko 40 postova kako su ljudi ljuti jer nisu dobili key ali naravno nasao se pametan antimadridista...
pa da,ima preko 40 postova od dvije različite osobe koje nemaju pametnijeg posla nego visiti cijeli dan na kompu i prigovarati što im key kasni 1 dan,nebi da im lijekovi kasne čovječe. Većina je keyeve dobila i prije roka,a čovjek je trenutno jako zaposlen i to bi svatko trebao razumjeti. A ja stvarno neznam što ti imaš protiv njega,jedino ako nisi ljubomoran što mu posao ide dobro pa tu pljuješ sad bez razloga.
Morate shvatiti da je vikend i da nema keyeva. Dolaze na kapaljku i jednostavno ih nema, ne možete ništa učiniti da dođete do keya i dostavite ga naručitelju/kupcu. Prema mojoj procjeni sve će se stabilizirati sredinom slj. tjedna.
Ovim putem se zahvaljujem na razumjevanju "robimarku" te ostalima koji su odlučili čekati svoj key.
pa da,ima preko 40 postova od dvije različite osobe koje nemaju pametnijeg posla nego visiti cijeli dan na kompu i prigovarati što im key kasni 1 dan,nebi da im lijekovi kasne čovječe. Većina je keyeve dobila i prije roka,a čovjek je trenutno jako zaposlen i to bi svatko trebao razumjeti. A ja stvarno neznam što ti imaš protiv njega,jedino ako nisi ljubomoran što mu posao ide dobro pa tu pljuješ sad bez razloga.
Za maria vrijedi ona pomozi sirotu na svoju sramotu