Base-Host - pitanja i odgovori

poruka: 1.035
|
čitano: 196.665
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Base-Host - pitanja i odgovori

Za nas novije to je origin games

a za ove koji dugo imaju EA account

to se zove electronic arts

jer je origin nov

13 godina
neaktivan
andrej555 kaže...

Za nas novije to je origin games

a za ove koji dugo imaju EA account

to se zove electronic arts

jer je origin nov

znaci ja posto sad prvi put aktiviram bf3 idem pod origin games al imam i EA mapu sa BC2 pa zato pitam??

17 godina
Black4mation kaže...

i navigacija do HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Origin Game\DGR01609244 ili HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Origin Game\DGR01609245

razlika je u zadnjem broju kao što vidite :)

Hm kod mene je pak DGR01609244, sad neznam jel opće ima kakve to veze..

14 godina
neaktivan

idi tamo gdje ti je igra :D

mislim da ti je u origin gamesw

15 godina
neaktivan

Samo da potvrdim - dobio sam CD key sa Base Hosta.

Potvrđujem da ne radi Origin/aktivacija igre.

Vi koji još niste dobili ključ zasad ne gubite ništa jer se ne može pokrenuti download igre.

Veći je potencijalni problem što izgleda da EA u novom updateu vraća engleski jezik na ruski i pravi probleme igri, tako da ne trebate žuriti sa prebacivanjem jezika dok se ovo ne provjeri do kraja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Djuro2000 kaže...

Vi koji još niste dobili ključ zasad ne gubite ništa jer se ne može pokrenuti download igre.

Veći je potencijalni problem što izgleda da EA u novom updateu vraća engleski jezik na ruski i pravi probleme igri, tako da ne trebate žuriti sa prebacivanjem jezika dok se ovo ne provjeri do kraja.

Otkud ti to?

Cudno ja sa Black Opsom(ruskim) nikad nisam imo problema zbog updateova vec samo zbog DLC-a

15 godina
Demzi94 kaže...
Djuro2000 kaže...

Otkud ti to?

Cudno ja sa Black Opsom(ruskim) nikad nisam imo problema zbog updateova vec samo zbog DLC-a

COD na steamu,BF je na originu...hello???

15 godina
neaktivan
Demzi94 kaže...
Djuro2000 kaže...

Otkud ti to?

Ekipa već ima problema, vidi šta se piše:

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/battlefield-3/47803.aspx?page=471&jumpto=2384673&sort=asc&view=flat

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/battlefield-3/47803.aspx?page=471&jumpto=2384696&sort=asc&view=flat

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/battlefield-3/47803.aspx?page=471&jumpto=2384731&sort=asc&view=flat

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/battlefield-3/47803.aspx?page=471&jumpto=2384745&sort=asc&view=flat

13 godina
neaktivan
Black4mation kaže...

Ja sam osobno također doduše preko kolege uzeo kljuc sa base hosta i nije istina da nema problema sa ruskom verzijom. Oni koji su je sredili da radi super.

Ali je stvar u tome što file koji skidate sa CDj stranice ima crc errore. Ja sam nakon muke od 12 sati uspio sredit da igra radi. 

Imao sam ove probeme ,evo kako sam ih riješio:

meni svugdje pise engleski samo pod ovim brojem ruski,mozes mi molim terec sta da radim DGR01609245 dali da rucno promjenim u en us?

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.10.2011 22:47 (F1-IVO).
15 godina
neaktivan

Mario, jel koš šalješ ili je nestalo zaliha za danas(zanima me da ne trebam svakih 10 min refreshat mail)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja sam mislio da je  base host tj. Mario malo ozbiljnija osoba,al sam se grdno zaje..

=XII=SandMan....
14 godina
protjeran

jeli on moze samo otvoriti stranicu i prodavati keyove bez placanja poreza itd? Jer nisam nikakav info vidio na stranici

14 godina
Normalno da moze.Da ima firmu cijene bi morale biti puno vece.ne buni se
15 godina
neaktivan

Sad me stvarno razočarao base-host, jučer kad je djelio ključeve mogao je javiti da mu je ponestalo ili reći da će nastaviti sutra ako ima još keyeva ali nije mogao , da je bio preumoran , ali ne ništa nema apsolutno nikakve obavijesti što s nama koji još ključeve dobili nismo, ubuduće ide uvijek DVD kopija i bar znam što dobivam.Za ovaj tjedan sam se naživcirao ko majmun i to ne vrijedi tih 215 kn s time da sam naručio i za frenda pa me onda i on još opsjeda svako malo jesu keyevi stigli.

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.10.2011 8:36 (skipe1994).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

I sad mi koji smo ostali bez kljuceva moramo se zajebavat sa povratom novca, pa opet narucivat na drugom mjestu i opet cekat par dana zbog njegove nesposobnosti.Sta nije mogao rec ljudima koliko kljuceva ima,

i onda kad ja kazem da on jednostavno ignorira sve upite onda ja lazem, pa eto vidite sad.

=XII=SandMan....
15 godina
neaktivan

Gle ja neću tražit povrat novca jer on će meni nabavit ključ kako god zna i umije ali živcira me to što je sad produženi vikend od  4 dana i ako ne dobijem ključ do subote ujutro onda mi je ista stvar može mi dat i iduci vikend, nije mi problem cekat samo neka kaže da treba čekat,a ne kak je on napravio:24 je rekoao da dobivamo ključeve, ja sretan dobit ču ranije i ništa, pa ista stvar 25 i 26. Onda ne dobijem ni 27. kad sam trebao dobit i sve bi bilo ok da kaže sorry nemogu dat tolko ključeva u isto vrijeme i napiše jučer navečer kad je završio slat mailove da će nama nabavit danas ili idući tjedan u ponedeljak sve ok ja bi reko jbg necu moć igrat ovaj vikend al nema veze, ali ne on nama ne kaže ništa ni jučer navečer ni danas ujutro i onda najvjerovatnije će danas popodne opet reć dolaze ključevi za 5 min. i ja ono sav sretan i opet ništa. Neka nam objasni kojim načinom djeli kjučeve jer vidim da broj naruđbe ne igra ulogu pa da znam procjenit kad ću dobit pa makar bilo tek idući tjedan bar ću znat da sam tek tada na redu i biti miran. Kolko znam da on to radi sve sam ok i nemože odgovarat na svako pitanje ili mail al može bar na facebooku reć kako je reko da dolaze za 5 min i obavijest šta je s nama kojima nije poslao.

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.10.2011 9:48 (skipe1994).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

cuo sam se sa base hostom , keyevi su poslani i jos su ostale samo nove narudzbe  i one ce biti uskoro obradjene . lik jednostavno nije stigao jer ,za one koji ne znaju , base host ne snabdjeva samo podrucje hrvatske vec i sire ;)

moli za razumijevanje {#}

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Rijeseno.

=XII=SandMan....
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.10.2011 11:15 (Y2K2).
15 godina
neaktivan

Pod šta spadaju nove narudžbe ja san naručio i platio prošlu subotu, ako se to smatra pod nove narudžbe onda sve ok, ako ne onda nezz ko tu koga j...

EDIT: a sta je s Y2K2 kaže da je naručio još ovo ljeto!

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.10.2011 10:32 (skipe1994).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nije bilo pravila u isporuci.

Prvo sam dobio key koji sam platio na jesen, a tek sinoć mi je stigao key koji sam platio u proljeće još.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Hm, ja sam prebacio sa ruske na englesku verziju, napravio točno kako je pisalo na Base-Hostu, jedino nije napisao da onu jednu datoteku moraš kopirat u BF3 direktorij ali neko je već ovdje na forumu napisao i taj korak pa sam i to riješio. Bio je neki patch od 40 i nešto MB i nije promjenilo jezik nazad u ruski.

Izgleda da oni koji su ručno, kroz registri, mjenjali imaju problema, a ostalima je ured... bar meni je. :)

16 godina

Sudeci po  broju BF fanova , bar za MW3 nece bit gužve  , i ovakvog Haosa

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Jel ova verzija sa basehosta (LE) ukljucuje PWP ili samo BTK???

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kaže da uključuje sve.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ukljucuje sve {#}

15 godina
neaktivan

Evo na stranici je napiso da je ostalo jos 20-keyeva, kakve sam ja sreće kad od tisuću ljudi ostanem među zadnjih 20, lol. Ajde probaj poslat oko 12 puno mi znači jer me nema doma od 12 do 9, ako stavim sad skidat prije nego što odlazim mogao bih danas i zaigrat, plz broj narudđbe: #001442

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.10.2011 11:02 (skipe1994).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Dobre vijesti za one koji još čekaju:

http://www.facebook.com/basehost

Mario kaže da će stići ključevi za sve i danas će biti isporučeni.

U 11:05 je napisao:

....znaci dolazi danas tj. svi ce danas biti isporuceni :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.10.2011 11:22 (Djuro2000).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Zivi bili, pa vidjeli {#}

Cypher: Ignorance is bliss.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo da se ispricam Mariu bila je greska do mene i ispricavam se(zajeb sa email-om)

Ali kao sto sam ti napisao na facebook-u za ovakav posao moras biti dostupan  a ne da se ganjamo kao macka i mis po raznim forumima.

=XII=SandMan....
15 godina

Ima li jos netko tko nije dobio? Da znam da šaljem mail ili ne.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice