Evo tutoriala i programčića za promjenu ingame jezika iz ruskog u engleski jezik za nestrpljive..
http://www.cjs-cdkeys.com/battlefield-3-origin/bf3lang.html
Evo tutoriala i programčića za promjenu ingame jezika iz ruskog u engleski jezik za nestrpljive..
Kad bam na kraju dolaze Bf3 LE?
Ne znam jos detalje za MW3 i ne znam kada ce tocno biti moguce napraviti predbiljezbu. To je najpreciznije sto mogu reci.
Ostalo je jos par BF3 Standardnih verzija za poslati ali nazalost moram cekati drugu turu CD Keyeva jer ih vise nemam. Sutra ujutro cu ih dobiti zajedno sa Limited Editionom i onda ce biti poslane.
Molim Vas da mi ne saljete mailove kada cu dobiti CD Key jer mi to samo jos vise vremena oduzima za odgovaranje na taj mail.
Ne znam jos detalje za MW3 i ne znam kada ce tocno biti moguce napraviti predbiljezbu. To je najpreciznije sto mogu reci.
Ostalo je jos par BF3 Standardnih verzija za poslati ali nazalost moram cekati drugu turu CD Keyeva jer ih vise nemam. Sutra ujutro cu ih dobiti zajedno sa Limited Editionom i onda ce biti poslane.
Molim Vas da mi ne saljete mailove kada cu dobiti CD Key jer mi to samo jos vise vremena oduzima za odgovaranje na taj mail.
zasto meni nisi poslao cd key od f-1 2011?! lijepo sam ti napisao da nezelim rusku verziju battlefilda pa reko da te ne secem po bankama, poštama (da mi vratiš pare) nego jos tebi idem na ruku i kazem ti da cu zamjeniti za f-1!!!
Ispricavam se radi toga. Morate shvatiti da sam od petka dobio preko 170 mailova i da jednostavno ne mogu sve popamtiti. Vas CD Key sam nekome vec poslao jer ste rekli da ga niste aktivirali a sada sam procitao da je aktiviran tako da ce mi se netko sada javiti da mu je CD Key in use ali nema veze. Od sljedeceg mjeseca definitivno moram nekog zaposliti.
BTW. netko je tu napisao da ne radi "fora" sa engleskim jezikom i language changerom. Sutra cu objaviti link za download verzije koja 100% radi.
čitajte već,ja isto očekivao jučer,ali ipak ništa,dakle danas tokom dana stiže
Kaje ko probal od vas onaj tweak iz registry-a zamjena jezika s ruskog na eng.?
You must place both of the downloaded files into the following directory:
C:\Program Files (x86)\Origin Games\Battlefield 3\Update\Patch\Data\Win32\Loc
A što ako su 64bitni win?
trebalo bi raditi po ovom tutorialu:
trebalo bi raditi po ovom tutorialu:
Da, al dole piše da se može i promjenom iz registry-a zamjenit jezik na engleski...
64 bit PC:
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node \Electronic Arts\Battlefield 3]
da,ali prvo morate skinuti ENG fileove za igru (1.2GB) i kopirati ih u BF3 mapu,a onda tek mijenjati registry.
Dal se isplati uzet onda tu rusku verziju??
Ja danas planiram uplatiti pa da prvo pitam??
Dal se isplati uzet onda tu rusku verziju??
Ja danas planiram uplatiti pa da prvo pitam??
a isplati se,jezik se lako promijeni.
Pls pomoc neznam do kad se vredi uplata za bf3 neki kazu do 25,10 neki do 24,10 sad vise neznam dal to znaci da se jos moze uplatiti 25????
Pls pomoc neznam do kad se vredi uplata za bf3 neki kazu do 25,10 neki do 24,10 sad vise neznam dal to znaci da se jos moze uplatiti 25????
Meni je reko Mario da je 25 najkasnije pa po tom bi se trebalo jos danas vrijedit tako da cu ja danas proc uplatiti!
Joj molim vas, neće svijet propast, do 27. kad je trebao key doc mozete pricekat.
Sve mi se cini da je ovaj direktorij za 64 bitne windowse.
Direktorij Program Files (x86) ne postoji u 32 bitnim Windowsima.
A ono Win32, vjerojatno je igra.. ili bar taj dio, 32 bitni.
Vidjet ces kad instaliras.
I javi, da mi mi znamo!
Imao sam nekih obaveza do sad pa evo sad krece isporuka jos onih par standardnih verzija i limited editiona :)
Imao sam nekih obaveza do sad pa evo sad krece isporuka jos onih par standardnih verzija i limited editiona :)
kad će patch za engleski?
^^^^^^
kad će patch za engleski?
^^^^^
jos tvoj post ispod njegovog di je dao link...
ma da,ali mislio sam na "službeni" od Base-Hosta :D
Mozete slobodno raditi po ovom tutorialu. Potvrdeno je da taj radi tako da ce sve biti u redu :)
A ono Win32, vjerojatno je igra.. ili bar taj dio, 32 bitni.
Vidjet ces kad instaliras.
I javi, da mi mi znamo!
Krivo ti se čini, tek kada dignes 64bit win dobijes (x86) program files
inače za informaciju
32bit windowsi su (x86)
64bit windowsi su (x64)
Krivo ti se čini, tek kada dignes 64bit win dobijes (x86) program files
Hmm... pa to sam i ja napisao.
jeli siguran ovaj battlefield za 145kn? nekako mi je jeftino, a vidim da je na drugim stranicama skuplje?
jeli siguran ovaj battlefield za 145kn? nekako mi je jeftino, a vidim da je na drugim stranicama skuplje?
dobiješ rusku verziju kojoj moraš promijenit jezik.
U potpunosti je sigurno.
ja isto dobio key sa base hosta ali nije skeniran,da li je to zbog žurbe?
idem sad unest
Uspjesno aktiviran bf3 i dlc, kad se skine probam patch..
Zasad sve 5
A ce se moc kod nas vec danas igrat ili cemo morat jos cekat?
upiso sam ja cd-key
i ništa se ne događa
možda moram bez crtica ili nešto
negdje mi u keyu nalazi ; jel to treba izbacit
naručio sam BF3 LE
molim pomoć