Ček taj code se unese pod reedem product your code?
Da.
Unesi tamo kod i pričekaj da ti se origin refresha.
Tnx.. još samo čekam da mi key pošalju..
Ček taj code se unese pod reedem product your code?
Da.
Unesi tamo kod i pričekaj da ti se origin refresha.
Tnx.. još samo čekam da mi key pošalju..
E Mario mozes mi pls reci koji je zadnji dan za uplatu BF3?
Čini se da ni danas ništa od igre, koliko ste izhvalili basehost očekivao sam da će key već doći, a ja ko budala cekam pola dana da key dođe da mogu staviti da se skida.Čak sam i pitao jeli bilo ikakvih problema sa uplatom ili kljucevima da znam,on je rekao da ne brinem da danas dolaze, a ništa sada znam gdje (ne)/ću kupovati.
Nemojte zamjerati malo sam živčan ;), ovo mi je prva kupovina na ovoj stranici pa se nadam da ovakve stvari rijetko dešavaju da mogu sigurno i dalje kupovati.
Čini se da ni danas ništa od igre, koliko ste izhvalili basehost očekivao sam da će key već doći, a ja ko budala cekam pola dana da key dođe da mogu staviti da se skida.Čak sam i pitao jeli bilo ikakvih problema sa uplatom ili kljucevima da znam,on je rekao da ne brinem da danas dolaze, a ništa sada znam gdje (ne)/ću kupovati.
Nemojte zamjerati malo sam živčan ;), ovo mi je prva kupovina na ovoj stranici pa se nadam da ovakve stvari rijetko dešavaju da mogu sigurno i dalje kupovati.
Nazalost, CD Keyeve ne mogu dobiti prije nego mi ih dobavljac posalje. Prvo su svi CD Keyevi trebali biti isporuceni 26. ili 27.10. ali sam ih dobio jos ranije. Imajte na umu da ovo sve sam radim i da je bilo zaista mnogo narudzbi za BF3, ali zaista mnogo.
jesi ti troll ili šta?
Idi pročitaj prošlu stranu.
Nazalost, CD Keyeve ne mogu dobiti prije nego mi ih dobavljac posalje. Prvo su svi CD Keyevi trebali biti isporuceni 26. ili 27.10. ali sam ih dobio jos ranije. Imajte na umu da ovo sve sam radim i da je bilo zaista mnogo narudzbi za BF3, ali zaista mnogo.
Ali ja nisam naručio bf3,ja čekam za Red Orchestra 2 rekli ste da dansas stiže
BTW. Ispricavam se što sam neke naljutio,iako neznam razlog toga.
Mario,kad bi trebao ovaj patch za engleski jezik doći na stranicu?
E Mario mozes mi pls reci koji je zadnji dan za uplatu BF3 ?
BUMP e stvarno je hitno da znam dal mogu uplatiti sutra???
Možete tu javiti kad dođe nekom BF LE neda mi se stalno gledat na mail, i pohvala Mariu prvi put kupujem neku igru na ovaj način i onda još puno jeftinije i prije 27, čestitam.
i sada još da kažem: AJMOOOOOOO :D ( Mario jel nam možeš reć kolko je to puno naruđbi baš me zanima koja je brojka al imam neki osjećaj da će ovo bit jedna od naprodavanijih igri u povijesti)
stišćem F5 u mailu ali još ništa od LE
rekao je da LE šalje kasnije.
rekao je da LE šalje kasnije.
Mala cijena koju moramo platiti za 4 dodatne mape :D
s fejsa:
Base-host.com
Počinje isporuka BF3 standard edition keyeva. Limited editio ce stici kroz par sati
EDIT: sry bilo je
Jel zna ko dal se moze uplatiti jos sutra za key???
s fejsa:
Base-host.com
Počinje isporuka BF3 standard edition keyeva. Limited editio ce stici kroz par sati
EDIT: sry bilo je
javio nam mario tu na forumu u 18:23h
valjda će bit uskoro
ja sam ga skinuo sa cdkeys stranice ima 1.2 gb
daj link pls.
hoće li biti još limited edition keyeva i kad će se moći nabaviti?
Na facebook stranici od CJS CD Keysa
http://www.facebook.com/CJSCDKEYS
neki ljudi se zale da im neradi ta metoda sa promjenom u registryju i stavljanjem eng fileova
ne prolazi im dalje od loading screena .
Dok sa RU fileovima radi
Sve je to lipo šta se tiče bf3 i samo, jel problem reć datum kad će se moć preorderat mw3 jer sam ga pita na mail, pm i u ovoj temi sam pita i nisam dobia odg. Mislim to je 2 sekunde posla...
Sve je to lipo šta se tiče bf3 i samo, jel problem reć datum kad će se moć preorderat mw3 jer sam ga pita na mail, pm i u ovoj temi sam pita i nisam dobia odg. Mislim to je 2 sekunde posla...
pa čovječe trenutno šalje keyeve,ja ne mogu vjerovati,daj se strpi malo,nećeš umrijeti čovječe. Shvati da ovo nije dućan u koji uđeš,uzmeš što te zanima i ideš vani. Čovjek radi na tome da zadovolji sve kupce,ali nemože sve odjednom. Ako ti se ne sviđa idi u dućan i kupi box izdanje koje košta cca.200 kn više.
hoce tko kupiti ili mjenjati cd key. naime dobio sa kljuc od battlefilda 3 danas ali sam odkazao narudbu (tj mjenjao sam za f-1 2011) ali ipak sam dobio kljuc od battlefilda 3. u meduvremenu kada sam narudbu otkazao narucio i platio sam igru u tisku tako da mi ova netreba (neda mi se zesati sa nekim patchevima jezika). tako da ako bi tko mjenjao kljuc od battlefilda 3 za kljuc od f-1 2011?!
igru sam registrirao i skidam je na orginu tako da mogucem kupcu dajem svoj akaunt od orgina i kljuc battlefilda.
pa čovječe trenutno šalje keyeve,ja ne mogu vjerovati,daj se strpi malo,nećeš umrijeti čovječe. Shvati da ovo nije dućan u koji uđeš,uzmeš što te zanima i ideš vani. Čovjek radi na tome da zadovolji sve kupce,ali nemože sve odjednom. Ako ti se ne sviđa idi u dućan i kupi box izdanje koje košta cca.200 kn više.
Pa čovjeka zanima kad ON može preorderat mw3, da zna hoće li uzimati preko base-hosta ili neceg trecog, dobro on kaže da je to je minut posla za provjeriti i netribas ti njemu govoriti što da radi (boldano).
Ja da imam gdje već bi uzeo nazad novac i uzeo preko steama makar je skuplje sada bi je igrao a ne gledo hoće se sjetiti poslati od petka.
EDIT:Iako poštujem što Mario želi to sve srediti bez većih komplikacija, ali ti netribas nikome soliti pamet što da radi neces ti to platiti.
Pa čovjeka zanima kad ON može preorderat mw3, da zna hoće li uzimati preko base-hosta ili neceg trecog, dobro on kaže da je to je minut posla za provjeriti i netribas ti njemu govoriti što da radi (boldano).
Ja da imam gdje već bi uzeo nazad novac i uzeo preko steama makar je skuplje sada bi je igrao a ne gledo hoće se sjetiti poslati od petka.
Ionak' igra nije izašla.. Hoćeš preorderat danas il sutra, čist svejedno po meni.. Čovjek je trenutno zaposlen s bf-om..
Ionak' igra nije izašla.. Hoćeš preorderat danas il sutra, čist svejedno po meni.. Čovjek je trenutno zaposlen s bf-om..
To što piše da bi je sada igrao odnosi se na drugu igru ((nije ni bf3 ni mw3) sve boldano)
Ne znam jos detalje za MW3 i ne znam kada ce tocno biti moguce napraviti predbiljezbu. To je najpreciznije sto mogu reci.
Ostalo je jos par BF3 Standardnih verzija za poslati ali nazalost moram cekati drugu turu CD Keyeva jer ih vise nemam. Sutra ujutro cu ih dobiti zajedno sa Limited Editionom i onda ce biti poslane.
Molim Vas da mi ne saljete mailove kada cu dobiti CD Key jer mi to samo jos vise vremena oduzima za odgovaranje na taj mail.
Ne znam jos detalje za MW3 i ne znam kada ce tocno biti moguce napraviti predbiljezbu. To je najpreciznije sto mogu reci.
Ostalo je jos par BF3 Standardnih verzija za poslati ali nazalost moram cekati drugu turu CD Keyeva jer ih vise nemam. Sutra ujutro cu ih dobiti zajedno sa Limited Editionom i onda ce biti poslane.
Molim Vas da mi ne saljete mailove kada cu dobiti CD Key jer mi to samo jos vise vremena oduzima za odgovaranje na taj mail.
@ bold
ja nebi na takve maile ni odgovarao, em im daješ nisku cijenu, em im daješ key PRIJE nego si rekao da će biti isporuka, a oni te još zajebavaju
zasto meni nisi poslao cd key od f-1 2011?! lijepo sam ti napisao da nezelim rusku verziju battlefilda pa reko da te ne secem po bankama, poštama (da mi vratiš pare) nego jos tebi idem na ruku i kazem ti da cu zamjeniti za f-1!!!
zasto meni nisi poslao cd key od f-1 2011?! lijepo sam ti napisao da nezelim rusku verziju battlefilda pa reko da te ne secem po bankama, poštama (da mi vratiš pare) nego jos tebi idem na ruku i kazem ti da cu zamjeniti za f-1!!!
Ispricavam se radi toga. Morate shvatiti da sam od petka dobio preko 170 mailova i da jednostavno ne mogu sve popamtiti. Vas CD Key sam nekome vec poslao jer ste rekli da ga niste aktivirali a sada sam procitao da je aktiviran tako da ce mi se netko sada javiti da mu je CD Key in use ali nema veze. Od sljedeceg mjeseca definitivno moram nekog zaposliti.
BTW. netko je tu napisao da ne radi "fora" sa engleskim jezikom i language changerom. Sutra cu objaviti link za download verzije koja 100% radi.
oćete stić podjelit sve BF3 LE keyeve danas?