Banggood.com

poruka: 997
|
čitano: 392.736
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Banggood.com

od kad na banggoodu ima postarine? prije par dana sam gledao ovaj predmat i nije imao postarinu, a sad ima! {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Banggood.com

Vidi stvarno,pa prije par dana sam naručivao i nije bilo ništa.
A i baš taj multimetar sam gledao prije jedno tjedan dana.

Nego pogledaj si 99centhobbies,lik prodaje uglavnom multimetre i opremu za njih.
Pouzdan je jer ga i mjlorton,a i na eevblogu preporučuju.

Mislim da za članove mjlorton ili eevblog foruma imaš i par dolara popusta kod njega

EDIT:Baš sad gledam i vidim da druge stvari nemaju,valjda samo ove veće i teže imaju

robimarko@gmail.com
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.5.2014 23:33 (robimarko).
16 godina
robimarko kaže...

Taj seller nažalost nema ovaj multimetar. Ima na dealextremeu pa cu vjerovatno tamo uzeti.

Al čudna mi je stvar šta sam gledao ovaj multimetar prije dan-dva i nije ima poštarinu. I u bilo koji predmet da uđem stoji free shipping...

13 godina
neaktivan
Banggood.com

Jel mi moze netko obajsniti kako idu narudzbe preko banggood-a , zanima me mobitel doogee pixels, kakvo je stanje s garancijom ,jeli se placa postarina ,PDV ,itd.?

0 1 hvala 0
17 godina

Poštarina se ne plaća tj dostava je besplatna.

Za narudžbu moraš imati verificirani Paypal račun, dodaš mobitel u košaricu i platiš ga. Podaci za dostavu se vuku s Paypala.

Ako ti treba -10$ kupon možeš me kontaktirati na pp.

PDV ćeš platiti ako ti mobitel završi na carini. PDV iznosi 25% vrijednosti narudžbe. Ako si mobitel platio 1000kn, pdv će iznositi 250kn.

Kada mobitel dođe u HR, na carini će biti paket sumnjiv, otvoriti će ga, vidjeti mobitel i poslati ti pismo da zahtjevaju da pošalješ račun/izvještaj plaćanja.

Ti im dostavljaš emailom račun, oni ti onda šalju proizvod doma i poštaru plaćaš taj pdv.

Recenzije kineskih mobitela na anton008.com ,Banggood kuponi za -10$ na PP
13 godina
neaktivan
"PDV ćeš platiti ako ti mobitel završi na carini", znaci postoji mogucnost da ne zavrsi na carini ,i btw kakvo je stanje s garancijom?
17 godina

Postoji mogućnostda ne platiš, ali ona je mala. Računaj da ćeš pdv platiti.

Ako ti se mobitel pokvari (ne tvojom krivicom) kontaktiraš trgovca, on ti preporuči što da na praviš (stavi novi rom ako je sw greška) i/ili da vratiš uređaj njima.

Slanje uređaja u Kinu košta 67kn i pri povratku ne plaćaš pdv radi izvoznice.

11 godina
neaktivan
Banggood.com

Naručio sam helikopter za svog sina sa banggooda prije mjesec i pol.U order trackingu piše na je u Logističkom centru u singapuru.Da li je to normalno i mogu li se nadat da ce stici?Hvala!

0 0 hvala 0
17 godina

Kojom poštom je poslan, kako izgleda tracking? 

11 godina
neaktivan

Mislim DHL-om.

15 godina
mike2500 kaže...

Naručio sam helikopter za svog sina sa banggooda prije mjesec i pol.U order trackingu piše na je u Logističkom centru u singapuru.Da li je to normalno i mogu li se nadat da ce stici?Hvala!

je normalno je nadati se.. evo i ja se jos nadam da ce ovo RX584487328DE s banga stic.. nadam se..

R33mba#2892
16 godina
Banggood.com

Pozdrav,

htio bih kupiti  http://www.banggood.com/CATEE-CT200-4_5-inch-MTK6572-1_2GHz-Dual-core-Smartphone-p-921486.html . Ima li tko kakav kupon ili kod za popust ?

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.6.2014 16:04 (freerock0).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Reci mi postoji li mogucnost da se stvar rijesi kao "gift" sto se radi priko ebaya itd. da se izbjegne carina??

17 godina

Često su ista pitanja ali uvijek su isti odgovori.

Svi paketi iz Kine praktički imaju na sebi Gift i neku smiješnu vrijednost.

Carinici uopće ne gledaju što piše na paketu već oblik paketa/pisma koje još prolazi i kroz skener. Čim uoće mobitel otvaraju paket, te primaocu šalju pismo da zatraže račun/izvještaj plaćanja.

Uopće se ne gleda piše li što na paketu i je li kakav papir (lažan ili pravi) unutra već je takav postupak.

Tako da se ne morate zamarati s time da molite trgovca da vam napiše GIft i /ili MP4 20$ jer će u 90% slučaja vaš paket biti ocarinjen.

Na carini ne rade glupi ljudi, a jedini način da izbjegnete pdv jest ako imate sreće i netko propusti vaš paket jer mu se ne da otvarati.

16 godina
freerock0 kaže...

Pozdrav,

htio bih kupiti  http://www.banggood.com/CATEE-CT200-4_5-inch-MTK6572-1_2GHz-Dual-core-Smartphone-p-921486.html . Ima li tko kakav kupon ili kod za popust ?

Ag008 ,

imaš li možda koji kupon koji bi vrijedio za ovaj gore mob ?

14 godina
Imam ti ja već sam ti na pm poslao poruku,samo pošalji mail i stiže kupon
robimarko@gmail.com
14 godina
neaktivan
Garancija i posta

Ima tko informacije sada za slanje moba u Kinu na popravak kako ide to sa postom itd. Jer sam procitao ovdje na forumu da se nesta mjenja od 1.6 i da ce kostati 400 i nesta kn

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Banggood.com

Došao mi je prije par dana sa banga naručen doogee dg350, bilo je sve ok dok nisam ubacio karticu u njega tada je poce svako malo pustai boot video a i ekran je počeo treperit prvih nekoliko minuta nakon paljenja. Javio sam se banggood costumer servicu  i objavio video i sve kako treba kad dođe nispravan mob, unutar pet dana i uz podosta natezanja s njima rekli su mi da će ga vratit na popravak. Ja i dalje forsiram zamjenu al vidjet cemo što će biti od toga. Sada ne znam dal da otvaram case na pay palu pošto ojoš nije prošlo 45 dana i kako stoje stvari s carinom?
Na savjetima bi bio zahvalan, stvarno sam više iznerviran s ovim.

Sve skupa mob i PDV su bili 770 KN, 600 mob i 170 pdv 

0 1 hvala 0
17 godina

Jesi probao samo staviti novi rom na svog DG350?

Imaš oko 13 stranica teme, nekoliko romova i fixeva je na xda temi.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2700445

U protivnom (čak i putem paypala) ćeš ga morati slati u Kinu što je oko 65kn, čekati popravak ili da ti zamjene mobitel za neki drugi.

Po novome morati ćeš opet platiti pdv prilikom uvoza osim ako nije rabljena roba smanjene vrijednosti.

11 godina
neaktivan

Jesam, sve al opet isto. A ne znam ni sam sto da radim, zasto bi platio pdv ako je to samo popravak istoga mobitela

11 godina
neaktivan
Banggood lose iskustvo

Do sada nisam nikad imao losih iskustava s njima ali isto tako do sada nije bilo problema.

Uglavnom narucio sam neke lampe i baterije od njih, lampe su stigla ali ne i baterije javio sam im se i objasnio stvar, a oni meni da su poslani odvojeno da pricekam.

reko dobro cekat cu i tako dosao rok da pokrenem case na paypalu ja ga pokrenem i oni se jave i kazu pricekaj jos, reko dobro doci ce. Vec sam i zaboravio na to kad eto stize obavjest s paypala da uskoro istice vrijeme za eskalaciju slucaja i tako ja zadnji dan roka sve to eskaliram i sutra dan stize mail od banggooda (ne preko paypala) da su pokrenuli stvar i da ce lova bit vracena u roku 24h samo da zatvorim slucaj jer im to kao stvara neke dodatne probleme. Opet sam bio naivan i povjerujem kinezu pod imenom "Poppy" i zatvorim slucaj (naivcina). Prode tako tri dana nema love javim se ja njima mailom da di je lova, a oni ce meni opet kao uplatit ce za 24h i tako od onda prode jos 2 tjedna a love nigdje.

Nadam se da ce vam moje iskustvo biti od koristi u vasim buducim kupovinama.

2 1 hvala 3
16 godina
Banggood.com

Što se tiče bangooda ja sam imao problema samo s stvarima male vrijednosti, od cca 1-2 dolara. I uglavnom za te stvari nisam dobivo tn.

Što se tiče mobitela, nikakvih problema, svi su uredno došli bez nedostataka

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Banggood.com

Naručivam cubot X6 pa ako netko može kupon u inbox 10$ off bio bih zahvalan

josipmatic
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Banggood.com

pozdrav svima!

Ovako, narucio bih ovaj quadcopter:

http://www.banggood.com/DJI-Phantom-2-New-With-Zenmuse-H3-3D-Gopro-Gimbal-Combo-p-920942.html

znam da cu platiti i carinu i pdv ali druga stvar me zanima ako mi neko moze reci, da li je iko imao iskustva sa ovim malo vecim paketima? pise da je free shipping pa mi cudno za tako velik i vrijedan paket da je free i da salju obicnom postom?

hvala unaprijed!

1 0 hvala 0
17 godina

Šalju preporučenom poštom.

Ako ti treba, mogu ti poslati -10$ kupon na pp a što se tiče carine, platiti ćeš pdv od 25% na pakete vrijednije od 160kn.

Kada ti carina otvori paket tražiti će te račun/izvještaj plaćanja.

15 godina
neaktivan
Banggood.com

znaci sigurno je free shipping? jer desavalo mi se prije na ebay pise da je free i nakon sto ja uplatim novac meni seller salje poruku kako su mu vratili paket iz poste, kako moram platiti 50$ npr pa da mi posalje DHL-om bla bla..

svakako kada budem kupovao obraticu ti se za taj kupon ali sam pronasao i neki kupon od 5% ako se pretplatim na njihov newsletter

0 0 hvala 0
17 godina

Da, taj kupon je i bolji u ovom slučaju.

Kod Banggooda je dostava besplatna, šalju Njemačkom/Švedskom ili Singapurskom poštom, većinom je za oko mjesec dana kod tebe (nekad manje nekad više).

15 godina
neaktivan
Banggood.com

i jos jedno pitanje:

primjer kada su u pitanju flashevi za DSLR aparate, na ebay-u se mogu pronaci YongNuo flashevi a takodje mogu se pronaci i kod ovlastenih distributera u prodaji u nasoj drzavi. Ovi sa ebay-a valjda ne prolaze kontrole neke i nemaju serijski broj i desava se da neki primjerak prestane da radi sam od sebe, dok ovi preko ovlastenih distributera imaju serijski broj kao i garanciju.

E sad pitanje ako je uopste moguce odgovoriti:

koliko je ovaj quadcopter siguran po tom pitanju jer ipak nije jeftin a u slucaju kvara nikako mi se ne isplati vracati ga nazad?

Kakva su iskustva sa ostalim stvarima kupljenim preko banggood-a?

Hvala jos jednom i lijep pozdrav!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Vjerujem da je sve testirano prije slanja, jer nije ni njima u cilju da ti pošalju rastureni quadcopter, pa da ti još moraju i refundat određeni dio iznosa ukoliko ne želiš/nisi u mogućnosti poslati im natrag isti taj rastureni quadcopter. Naručio sam dosta stvari (6-7 mobitela) sa banggooda uključujući mali autić wltoys za 20$ i radi perfektno. Jedino što je bilo s greškom jesu 2 adaptera za mobitel tj punjači i resendali su ponovno o svom trošku.

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.6.2014 16:04 (Domaccc).
13 godina
Banggood.com

Naručujem mob s banggooda, molio bi nekoga onaj kupon od 10$ na pp, hvala :)
EDIT: dobio, hvala kolegi robimarko. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.7.2014 18:11 (Games55).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice