Amazon S3

poruka: 1
|
čitano: 687
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Amazon S3

Prvo ispricavam se ako je kriva kategorija, slobodno prebacite u neki drugu :)

A kao drugo da li je itko koristio/koristi njihov S3 servis?, naime imam problem s placanjem istog, stvarno se trude da odbiju klijenta :) Jedini nacin placanja koji podrzavaju je karticno placanje, paypal nula bodova (cak je ekipa otvorila temu za to, medutim amazon i dalje odbija ugraditi isti). Karticno placanje ne bi bio problem da ga nisu malcice zakomplicirali, kod polja za unos podataka o kartici nedostaje polje za CVV (onaj broj na drugoj strani kartice), jedino sto primaju je broj kartice i datum isteka, nakon toga ti jave da su probali napraviti sitnu transakciju od $1 koja naravno nije uspjela jer nemaju CVV i banka je odbila (zaboravljaju da je 21 stoljece i da sve nove kartice imaju taj broj), i jedini nacin kako ovo mogu srediti je da odem kod banke i kazem im da mi svaki mjesec odobravaju naplatu koja dolaze s amazona, naravno ovi u banci su me lezerno odbili (zbog sigurnosnih razloga) a da na kazem da sam liku 3 puta ponovio rijec Amazon i imam dojam da mu i dalje nije jasno sto je to. Zatim je pocela standardna procedura kako trebam paziti, mozda su prevaranti itd. :)

Moje pitanje je, kak ste vi koji koristite S3 ovo rijesili? :)

Korisnik bonbona? Imas smartphone koji pokreće android?, što čekaš onda: http://www.probonbon.net
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.1.2015 16:16 (Uny).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice