Naručio sam prije 14 dana paket u vrijednosti 21€ + 5€ PDV koji je odmah na stranici naplaćen. AliEx Standard shipping, išao preko Budimpešte i stigao danas do mene bez ikakve dodatne naplate. Malo me iznenadilo al valjda mi se posrećilo ko i nekima dosad.
Najviše me iznenadilo koliko je brzo došlo jer već dulje vrijeme sve kaj sam naručivao putuje mjesec dana minimum. Jedan paketić od 3 dolara mi ''putuje'' još od siječnja i kad dođe jednog dana onda će mi na njega sprašiti onih 18 kn 

Jedino mi se ne sviđa način na koji sam došao do disputea. Ovaj zadnji mail koji su mi poslali nije imao link za dispute ali je imao za order i kad tamo kliknem nije bilo tipke za dispute. Ali sam sačuvao prethodni mail i na njemu je bio link na order i onda tamo stoji gumb za dispute. Zašto je to bilo tak ne znam. Ali bilo je . Glavno da sam dobio pare, sad idem naručit nova stakla.
Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.