Evo, kliknite i vi na moj, ja sam na sve vaše! :) Zahvaljujem :)
P.S. Jel zna netko jel ovo stvarno radi?
Evo, kliknite i vi na moj, ja sam na sve vaše! :) Zahvaljujem :)
P.S. Jel zna netko jel ovo stvarno radi?
Ja odustajem od ovoga, proslo je vec 5 dana a jos stoji poruka uskoro ce biti objavljeni dobitinici, a uz to slao sam im vec dva mail-a u kojim sam pitao za pobjednike i za nagrade i ni na jedan mi nije odgovoreno. Tako da mislim da bezveze trosimo promet i vrijeme na glupost.
Ma samo klikajte, nema razloga da bude scam, ja sam vam sve pokliko. Jedan moj poznanik iz bukuresta kaze da je cuo za lika koji je dobio ručniki ili tako nesto, samo na drugoj nekoj stranici, ili je bila nagradna igra na radiju, neznam sad...
Ima razloga da je scam jer 6 dana nema mejla.
Ma samo klikajte, nema razloga da bude scam, ja sam vam sve pokliko. Jedan moj poznanik iz bukuresta kaze da je cuo za lika koji je dobio ručniki ili tako nesto, samo na drugoj nekoj stranici, ili je bila nagradna igra na radiju, neznam sad...
a daaaaaaaaaaa.
ovo garant nije scam, moj prijatelj je jučer dobi žvakaću od svog tate.
ahahah...zato sto je on dobio rucnik na radio ovo nije scam...ahahah...kako si to zakljucio xD
Oprostite sto ovako upadam.Ija imam link na €-castig.Sad me zanima,da li je ovo istina,da li ja mogu stvarno dobiti odabrnu nagradu tj. stvar.Hvala unaprijed!
ja sam jednom dobio jedan iz kemije nema toga dugo, mislim trebalo mi ja samo 5 bodova od 12, takva se prilika ne propusta... poslali su mi ravno u imenik, nema postarine, dobio i potvrdu... eto vidite da nije scam.. ak treba mogu i slikat..
http://www.e-castig.com/index.php?r=Qkqq
mozete slobodno meni prestat klikat :)
i ja takodjer odustajem nema od toga nista...danas nema nista djabe uzdaj se u se i u svoju kicmu!!!!! heheh
Nemojte klikati http://www.e-castig.com/index.php?r=L14FP
i da se ZAHVALIM LordShgi
Ako se cudite zasto nema programa par dana. Jednostavan razlog. Nisam dobio mail potvrdu da sam dobio 6 dana pa mislim da je scam. Necu raditi program tak dugo dok ne poslju jer stvarno nema smisla.
Ako se cudite zasto nema programa par dana. Jednostavan razlog. Nisam dobio mail potvrdu da sam dobio 6 dana pa mislim da je scam. Necu raditi program tak dugo dok ne poslju jer stvarno nema smisla.
Ak slučajno dobiješ javi. Inače, hvala na trudu.
The winers of this round will be announced soon
ko zna cekaj jos malo
ok, objavili su popis... ima ih 10 iz hrvatske, netko od vas među njima? Mislim, tu je na forumu bilo 10 linkova koji su skupili dovoljan broj klikova. Dajte javite :D
edit: kliknite na moj link :D
izgleda nije scam...lord pogle jesi dobio pa javi....:D
Ja mislim da su oni izmisljali imena. Mene niko nije kontaktirao iako sam skupila za iphone niti me ima na onoj listi, niti mi je iko od njih dao objasnjenje za to iako sam ga trazila. Ja vise necu ovo da igram, ali sretna sam jer sam naucila nesto iz svega ovoga. Sva sreca pa nije bilo gore. A to isto savjetujem i vama. Pozzzz
Ja mislim da su oni izmisljali imena. Mene niko nije kontaktirao iako sam skupila za iphone niti me ima na onoj listi, niti mi je iko od njih dao objasnjenje za to iako sam ga trazila. Ja vise necu ovo da igram, ali sretna sam jer sam naucila nesto iz svega ovoga. Sva sreca pa nije bilo gore. A to isto savjetujem i vama. Pozzzz
to su oni birali nasumice nisu svi koji su skupili dobili nagradu..
Stavit su ljude, ali mi je rodendan pa prvo da se festi resim.
Stavit su ljude, ali mi je rodendan pa prvo da se festi resim.
Sretan Rođendan Sve NAjbolje!! :D
EDIT: eh sad da znamo nekog ko je dobio jel stvarno dobio ili su to oni stavljali bezveze?!
Evo objavili su pobjednike - ima dosta iz hrvatske, ako su ti ljudi ovdje na forumu i ako dobiju to što su naručili nek kažu, baš me zanima hoće li dobiti
A da probate naci te dobitnike na facebooku pa pitate?
majka dajj citajj postove iznad...omg.. dobili su nagrade samo izabrani pa de najmanje milijun ljudi je skupilo potrebne bodove.. pa su samo nasumice odabrani dobili i lord nije među njima
ja sam na netu procitao da ak dobiš moraš ići po nagradu u rumunjsku
ahahhaha
rofl , uz inteligenciju ovoga svijeta ljudi će ići u Kinu po žvakaće gume.A sad pazi ovu foru, "just come to romania to pick up your stuff!, OK! ......8 hours later...."ok, what now???" a tek da netko bude lud da iz amerike ode u rumunjsku po one male zvučnike.Te karta košta više nego sam iPhone.Ne znam, na ovo se glasno smijem.LOL!