Sto ga napadate, covjek nije previse upoznat i želi biti siguran.
€-castig linkovi
- poruka: 557
- |
- čitano: 115.619
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sto ga napadate, covjek nije previse upoznat i želi biti siguran.
nis samo kazem :P
http://www.e-castig.com/index.php?r=6I3q
jedan klikcic.. :)))
http://www.e-castig.com/index.php?r=SdiM molim klik :D
šta sad nesmijem pitat ?? oprostite gospodo sveznalice,ali ima neko i ko beš nezna sve kao vas 2...:S. I da ja sam žensko...:D
Lord ;) :D
šta sad nesmijem pitat ?? oprostite gospodo sveznalice,ali ima neko i ko beš nezna sve kao vas 2...:S. I da ja sam žensko...:D
lol
Ups, sorry, krivi spol.
... :D
lol
bas tako lool
de Mario smiri se....:S
pa probaš mlada damo ... jedan klik te neće ubiti =D
de Mario smiri se....:S
ok,, lol,.. bas tako ovaj post iznad je dobro reko.. jedan klik te nece ubit :D probaj neces nis platit ali svi sumnjaju da to neradi a ja to i predpostavljam pa sad necu vise na to gubit vrijeme
okej...pis...:D
Ajde mir freakovi.
Sorry inssomnia, ovi dečki vjerovatno nisu vidli curu 3godine. Ispricavam se u njihovo ime. Doma valjda bulje u tvoje ime i sline. NE obaziri se na njih. INace ovo ti se ne plaća, ti "novci" su ti bodovi koje skupljas za odredenu stvar da dobijes. Ali vjerovatno je SCAM, vidjet cemo.
Sad ti kao tužiš nešto za neobuxom ali zapravo hočeš dobiti čim više referala. Za neobux već postolji tema
Pa normalno da tužim, scameri i imam dokaz da koriste Bot skriptu za refferale, na neobuxu možeš zaraditi jedino tako da pozoveš 100 ljudi i da oni samo klikaju i da nitko ništa neulaže.Onaj tko je pametan bi svoju firmu zamolio da svi dođu, i primjera radi bi kad bi 100 ljudi klikalo 4 po danu to bi bilo 4 dolara po danu.tj 120 po mjesecu, + još bi oni sami skupili 2$ tijekom mjeseca, i onda njih 100 skupi 200$, i tih 200$ pošalju na glavni ap account sa njihovog.I dobiješ sumu da od 100 ljudi dobiješ 320$ u mjesecu.E, to je zarada, a ne kupovati "ljude" da klikčku koji ustvari nisu ljudi, i bobice znam da ima tema ali 1. nije aktivna a 2. kad svi već hoće nešto dobiti prije češ dobiti 2$ nego laptop od 1000$.Ali ja nikoga neforsiram, čak ni nemolim.Tko hoće, bit ćemi drago, tko neće, opet, uopće mi nesmeta.Taman posla da sad nagovaram ljude a već su svi navučeni na ovaj castig.E da, ima li vijesti od onog zvučnika ?
Ajde mir freakovi.
Sorry inssomnia, ovi dečki vjerovatno nisu vidli curu 3godine. Ispricavam se u njihovo ime. Doma valjda bulje u tvoje ime i sline. NE obaziri se na njih. INace ovo ti se ne plaća, ti "novci" su ti bodovi koje skupljas za odredenu stvar da dobijes. Ali vjerovatno je SCAM, vidjet cemo.
hahahaha Lordd.....:D:D:D....hahahahha...baš si me nasmio....ahahahaha....
ee fala ti na informaciji...;)
odo se regat...:D
okej...pis...:D
ok :D
Ajde mir freakovi.
lol.. a scam je po mom misljenu ali vidit cemo kad neko skupi nego shgi koliko ti jos hvali bodova da skupis
Fali mi 144. A jos imam 4 dana. Mislim da cu uspjeti.
Fali mi 144. A jos imam 4 dana. Mislim da cu uspjeti.
stavi link da kliknem ajd jedan bod po jedan
Jesam... :P
Jesam... :P
tnq...:D
LOL
di je onaj koji je skupio za zvucnike....jel dobio kakav email ili obavjest?
XD
ha! lol nada umire posljednja XD fap fap vid insomnia mmmmmm ups ! štrc !!
Ajde ljudi jos samo 109 klikova pa vam kazem dali je scam. Helpajte.
Tek sam danas otvorio ovu temu pa me zanima jel neko nešta dobio?
Evo vam program. Linkovi dodani. Ako niste na ovoj listi onda mi javite link na PM pa cete biti u sljedecem releasu.