- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
650 kn
150kn max
za koliko bi ovo išlo da bzv ne otvaram novu temu...
CSS, CS 1.6, l4d2, arma 2 : OA, Portal, Alien Sawm, Zombie Panic Source, Day of defeat, Deatmatch classic, Half-life, Half-life 2, Half-life deatmatch, Half-life 2 lost coast, Half-life oposing force, Metro 2033, Midnight club 2, Portal 2, Ricochet, Team Fortress classic
Account nije nigdje banati i u good standing ( VAC )
Kvaliteta nema nikakve veza sa procjenom jer nekome je igra od 1$ puno kvalitetnija od igre za 50$, to je stvar ukusa, pošto sam prodavao jako puno steam accounta sa svim vrstama igri govorim iz iskustva da je jako tesko dobit vise od 150kn ali uvijek postoji mogučnost da se nađe kupac.
Em što sam prodavao, em šta sam preprodavao igre, accounte, pc-e, konzole točno znam što se koliko cijeni tako da sve ispod 300 kn za ovaj account je loše i nevalja. Na njuškalu se uvijek nađe kupac i ovo može ići i za 400+ kuna pogotovo za nekog GTA HL fana.
Em što sam prodavao, em šta sam preprodavao igre, accounte, pc-e, konzole točno znam što se koliko cijeni tako da sve ispod 300 kn za ovaj account je loše i nevalja. Na njuškalu se uvijek nađe kupac i ovo može ići i za 400+ kuna pogotovo za nekog GTA HL fana.
nisi jedini, preko 20 godina u tom poslu sa igrama, zadnjih par godina sa steam i ostalim accountovima , trenutno imam preko 40 steam accounta neke za sebe neke za prodaju,a neke za posao i znam koliko je tesko prodat neki account, tesko vise od 150kn da ce dobit ali kao sto rekoh moze se nac neki fanatik bas tih igara i dat tu lovu.
Ajde prije nego ga dam u oglas nabacite još koju procjenu. Neki vele 150 neki 400 - znaci neka sredina oko 250-300 kn?
Ajde prije nego ga dam u oglas nabacite još koju procjenu. Neki vele 150 neki 400 - znaci neka sredina oko 250-300 kn?
250 kunica mislim da bi se dalo izvuc...