Trebam neki dobar RPG ?

poruka: 3
|
čitano: 3.780
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
Trebam neki dobar RPG ?

Vako.

Treba mi neki rpg, gdje se svijet updejtuje, ako sam ubio nekog bitnog da cjeli svijet zna. Skyrim mi se nije svidio jer nije nista logicno, ubijes emperovog sina i platis bounty i nista. Ubijes cjeli grad i nista. Dakle treba mi RPG koji se razvija na vase radnje i da ima vise zavrsetaka, ne samo jedna prica.

Nemora imati bogovsku grafiku, ali necu tetris i neke browser slagalice, treba mi neka ozbiljna igra, sa boljom grafikom. Naravno nemojte mi nabrajati igre gdje skacem na klik kao u witcheru i recokingu, jer za mene nije rpg ako nemam slobodu. Zaboravio sam navesti mora biti OPEN WORLD.

Hvala unaprijed.

Darko

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Trebam neki dobar RPG ?

baldurs gate serijal, planescape: torment, fallout 1 i 2, knights of the old republic 1 i 2, hm mass effect(? nekima je ovo upitno), neverwinter nights 1 i 2, jade empire... malo fps/rpg, deus ex, system shock2, možda i stalker u nekoj mjeri i ne mogu se više sjetit ničeg.... eh, da gothic 2 i 3, risen 1 i 2

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Re: Trebam neki dobar RPG ?
DarkoKwon kaže...

Vako.

Treba mi neki rpg, gdje se svijet updejtuje, ako sam ubio nekog bitnog da cjeli svijet zna. Dakle treba mi RPG koji se razvija na vase radnje i da ima vise zavrsetaka, ne samo jedna prica.

Nemora imati bogovsku grafiku, treba mi neka ozbiljna igra, sa boljom grafikom.

Zaboravio sam navesti mora biti OPEN WORLD.

Hvala unaprijed.

Pa ćuj, sve ovo imaš dok izađeš iz kuće i odeš do trafike po cigarete.

Grafika ti ovisi o vremenskoj prognozi za taj dan.

I da, open world je.

Something witty.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice