Steam trade

poruka: 2.875
|
čitano: 479.111
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Steam trade

Imam steam key za ovu igru - http://steamcommunity.com/app/227180, pa ako je netko zainteresiran neka se javi za trade.

0 0 hvala 0
12 godina
Steam trade

Trejdam se za bilo sta.

-75%The Culling of the Cows

STEAM NICK:duskobusko007

Moj PC  
1 6 hvala 0
12 godina
Steam trade
Da spamnem malo i ovdje.

Imam neke popuste koje bih poklonio ako je neko zainteresovan, iako nisu nešto bogzna.

Pixel puzzles: UndeadZ 50 %, Children of Liberty 50 %, Bleed 50 %.

Emirthestroj nick na steamu.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Steam trade
Ako ima tko da je za card trading, neka se javi na pm.
Be Water My Friend
11 godina
neaktivan
Steam trade

trejdam kupone s popustima za kartice koje mi fale.

1 kupon za 1 karticu:

75% Nikopol: Secrets of The Immortals - iskoristivo do 16.7.

50% Enigmatis: The Mists of Ravenwood - 19.7.

50% Galactic Arms Race - 19.7.

90% Asteria - 19.7.

50% Gary's Mod - 20.7.

75% Portal 2 - 20.7.

za dogovore molim PP

0 11 hvala 0
12 godina
Steam trade

moze neko objasniti kako tradeat igre...citao sam tutoriale al nisam bas skuzio. ili frend ne kuzi kako da ih koristi od mene

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
dennocro kaže...

moze neko objasniti kako tradeat igre...citao sam tutoriale al nisam bas skuzio. ili frend ne kuzi kako da ih koristi od mene

imaš na steam settings "family".

bitno je da se prijatelj na svojem pc-u logira na tvoj steam acc...

kada je na tvojem accu onda u setting > family > family library sharing odabere authorize this computer!

nakon toga neka se logira na svoj acc i isto to odradi, i onda bi mu se trebalo na kraju liste u "library" na steamu pojaviti i tvoje igre.

nisam 100% siguran je li to tako treba, no mislim da jest, neka me ne'ko ispravi ukoliko nije tako.

weedafuqyee
17 godina
Steam trade

Imam neke Steam igre koje sam voljan mjenjati za bilo koji CS:GO ključ. Neke igre su ključevi a neke bundle ostatci. Napišite u box šta vas zanima od igara i koji ključ dajete za to, sve se možemo dogovoriti, i za kombinaciju igara i ključeva, znači može dogovor za koje god igre želite sve dok mi nudite CS:GO ključeve {#}

Evo sve igre koje imam:

SUBJECT 9

Shattered Haven

Skyward Collapse

Hacker Evolution

Hacker Evolution Untold

BioShock

BioShock 2 

The Darkness II

The Bureau: XCOM Declassified

Spec Ops: The Line

X-COM Complete Pack (Apocalypse, Enforcer, Interceptor, Terror from the Deep, UFO Defense)

http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
Moj PC  
2 4 hvala 0
14 godina
neaktivan
Steam trade

Mjenjam Counter-Strike 1.6 + CS Condition Zero STEAM ACCOUNT za CS:GO iteme u vrijednosti 4€.

šiz gada smajl it sims tu mi remajndz mi of čajldhud memoriz
Moj PC  
1 2 hvala 0
14 godina
Steam trade

Imam CS:GO Iteme:

Five-Seven: Forest Night

Winter Offensive Weapon Case

Community Sticker Capsule 1

Tražim bilo koje druge TF2 ili CS:GO iteme. Ako je neki vrijedniji item, ubacim Gun Monkeys Gift i Thief Gold iz HB :)

BTW, čemu ova tema kada se nije pojavio post bez TD? {#}

http://www.youtube.com/user/MsDome007 Battlefiled Series Videos
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.7.2014 21:21 (Komunist Izet).

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Steam trade

Mjenjam CS:GO steam acc za CS:GO iteme u vrijednosti cca 6€.

Moj PC  
0 10 hvala 0
12 godina
neaktivan
Steam trade

Termor Games 1300 coins for key/gift terraria :P 

Dodajte me na steam: koken44 :))
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
bancic123 kaže...

Mjenjam Counter-Strike 1.6 + CS Condition Zero STEAM ACCOUNT za CS:GO iteme u vrijednosti 4€.

bump

12 godina
neaktivan
koken1000 kaže...

Termor Games 1300 coins for key/gift terraria :P 

Bump 1500 :P ako nitko nece skupiti cu jos 200 bodova i kupiti tf2 key te trejdati za njega.

Dodajte me na steam: koken44 :))
11 godina
neaktivan
Steam trade

novi sam u ovoj kupovinu i razmjeni digitalnih igra pa bih molio malo pomoći. Kupio sam square enix humble bundle jučer za 15 dolara radi hitman serije i just cuse 2. pošto ne volim fps ili općenito igre iz prvog lica želio bih mijenjati Deuse ex: Human revolution directors cut koja vrijedi 20 eura na steamu za Max Payne 3 ili Tomb Raider 2013 koji vrijede jednako ili Skyrim  koji vrijedi manje na steamu. Još igru nisam aktivirao  i još je na humble bundle i volio bih dobiti jednko tako verziju čistu verziju, ne želim mijenjati za account.

jel steam najbolje mjesto da to razmjenim, koje su druge alternative ?

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.8.2014 8:49 (Mark Robins).

0 0 hvala 0
14 godina
Mark Robins kaže...

novi sam u ovoj kupovinu i razmjeni digitalnih igra pa bih molio malo pomoći. Kupio sam square enix humble bundle jučer za 15 dolara radi hitman serije i just cuse 2. pošto ne volim fps ili općenito igre iz prvog lica želio bih mijenjati Deuse ex: Human revolution directors cut koja vrijedi 20 eura na steamu za Max Payne 3 ili Tomb Raider 2013 koji vrijede jednako ili Skyrim  koji vrijedi manje na steamu. Još igru nisam aktivirao  i još je na humble bundle i volio bih dobiti jednko tako verziju čistu verziju, ne želim mijenjati za account.

jel steam najbolje mjesto da to razmjenim, koje su druge alternative ?

steamtrades.com

Napišeš tamo što nudiš i što tražiš za to.

Imaj na umu dvije stvari. Prvo ljudi su puno skoniji tradeanju stvari iz steam inventory jer je razmjena keyeva puno riskantnija.

Šanse da za Deus Ex dobiješ neku od navedenih igara su ti minimalne. Cijena na steamu nema nikakve veze sa cijenom koju realno neka igra ima u nekom trenutku. Zašto pobogu da te bi netko da nešto vrijednosti 20 eura, ako može uzeti HB paket sa 20 igara za 15$. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
11 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
Mark Robins kaže...

Imaj na umu dvije stvari. Prvo ljudi su puno skoniji tradeanju stvari iz steam inventory jer je razmjena keyeva puno riskantnija.

Šanse da za Deus Ex dobiješ neku od navedenih igara su ti minimalne. Cijena na steamu nema nikakve veze sa cijenom koju realno neka igra ima u nekom trenutku. Zašto pobogu da te bi netko da nešto vrijednosti 20 eura, ako može uzeti HB paket sa 20 igara za 15$. 

iz istog razloga šta ja dajem value od 20 eura. jer ne želi igrati ili je već igrao, a dobio je key u nekom kupljenom paketu. e sad kakvo je realno stanje na tržištu nemam pojma.

znači kad ja kliknem redeem na humble bundle stranici to ne ide u library na steamu pa ne mogu trejdat nego u tzv. inventory pa mogu razmjeniti.

jesam li dobro shvatio ?

14 godina
Mark Robins kaže...

iz istog razloga šta ja dajem value od 20 eura. jer ne želi igrati ili je već igrao, a dobio je key u nekom kupljenom paketu. e sad kakvo je realno stanje na tržištu nemam pojma.

znači kad ja kliknem redeem na humble bundle stranici to ne ide u library na steamu pa ne mogu trejdat nego u tzv. inventory pa mogu razmjeniti.

jesam li dobro shvatio ?

U teoriji ti daješ 20 eura, ali samo ako gledaš isključivo cijenu na steamu, a to ti i nije neki orijentir. Ove igre koje si naveo čak su i ok, Skyrim malo teže da ćeš dobiti ali ajde. Poanta je da ne možeš očekivati baš identičnu protuvrijednost samo zato jer je na Steamu cijena ta i ta, a na sto drugih mjesta košta duplo manje na primjer. Ali nebitno, svatko može tražiti što god želi za nešto svoje.

Kad klikneš reedem igre ti idu automatski u library i nakon toga su tvoje zauvijek i nema više tradeanja (barem je tako trenutno). Nažalost, nije moguće da dodaš igru u inventory jer si onda ipak zaštićen od potencijalne prevare jer se trade dešava istovremeno, a ne "prvo ja tebi pa ti onda meni". Ti možeš na HB stranici kliknuti na onu ikonu poklona i onda link koji dobiješ daš nekome drugom da si on aktivira igru pod uvjetom da svaka igra koju si kupio ima zaseban key. Ne znam kak je situacija s ovim paketom, ali kod nekih je par igara ili čak sve u paketu vezano istim keyem pa ne možeš tradeati svaku posebno.

Znači kod tebe bi to išlo tako da ti daš nekome link od Deus Ex key sa humble bundle, a onda on tebi da key ili ti putem tradea pošalje igru koju ti želiš. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.8.2014 10:38 (Hexfire).
13 godina
neaktivan

ti možeš jedino trejdat humble gift link...igru možeš samo dodat u svoj library a ne inventory...kolega ti je odgovorio ono kako je, igre koje su bile ili jesu u bundlovima u obliku keya ili gift linka teško češ zamijenit za neke druge igre koje još nisu bile bundlirane (nova hrvatska rijeć) mada su igre iste vrijednosti na steamu...steam cijene ti nisu referentne, npr na steamu je Mafia 2 30 eura a nedavno se djelila đabe i nemožeš ti za key od te igre tražit nešto vrijednosti 30 eura na steamu...steam ima više tržišta i neke igre se daju nabaviti za upola manje cijene nego su kod nas i opet te igre nemaju realnu našu steam cijenu...puno igara ti se i na steamu prodavalo na nekom od saleova za smiješne cijene pa onda opet nemaju kasnije na trade tržištu realnu našu steam cijenu...

11 godina
neaktivan
Steam trade

Ma ja sam to samo okvirno teoretski razmišljao bez poznavanja realnog stanja, jasno mi je da tržište ima svoj pravila.

zahvaljujem vam na odgovorima, morati će se znači malo riskirati...

0 0 hvala 0
14 godina
Mark Robins kaže...

Ma ja sam to samo okvirno teoretski razmišljao bez poznavanja realnog stanja, jasno mi je da tržište ima svoj pravila.

zahvaljujem vam na odgovorima, morati će se znači malo riskirati...

Da, morat ćeš. Na ovoj steamtrades stranici ti svaki član ima svoju reputaciju tj. koliko ima pozitivnih "glasova" nakon tradeanja, koliko negativnih. Manje je vjerojatno da će te prevariti netko tko si je stekao određenu reputaciju poštenog trgovca. Ali ono, rizik je.

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.8.2014 11:27 (Hexfire).
11 godina
neaktivan
Steam trade

da vas upilam još jednim pitanjem {#} 

kad pod W odnosno Want u naslovu stave keys znači li to isto kao offers odnosno koristiti se keys samo zato da bi eliminirale eventualne novčane ponude preko paypala ?

0 0 hvala 0
14 godina
Mark Robins kaže...

da vas upilam još jednim pitanjem {#} 

kad pod W odnosno Want u naslovu stave keys znači li to isto kao offers odnosno koristiti se keys samo zato da bi eliminirale eventualne novčane ponude preko paypala ?

U pravilu da. Ako netko napiše da prihvaća samo keyeve onda tako i je. Naravno ti možeš upitati da li je zainteresiran za neku igru ili uplatu putem paypala, ali tradeanje igra za key je najbolji način po mom mišljenju.

13 godina
neaktivan

keys znaci da zele tf2, dota 2 ili cs go keyeve...to si ti ingame itemi iz tih igara a sluze kao valuta u trejdovima jer ti kljucevi imaju svoju pravu cijenu na steam marketu

11 godina
neaktivan
Mahjongg kaže...

keys znaci da zele tf2, dota 2 ili cs go keyeve...to si ti ingame itemi iz tih igara a sluze kao valuta u trejdovima jer ti kljucevi imaju svoju pravu cijenu na steam marketu

ako sam shvatio, to znači nije da ljudi toliko žele te iteme za TF2 naprimjer nego se na taj način omogućuje razmjena preko inventorija odnosno samoga Steama (igra za item odnosno iteme), a onda onaj koji je mijenjao igru može unovčiti iteme koje je dobio. 

EDIT: pri kupovanju igra sa određenih stranica moguće je kupiti key kao dar i jedino tako igra može završiti u inventoryu inače ide u library pri aktivaciji. e sad mene zanima jel ja tu igru, iako sam je kupovao kao gift i čuvam je u svom inventoryu za nekoga mogu mogau uvaliti sebi u library ako se predomislim ?

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.8.2014 14:03 (Mark Robins).
13 godina
neaktivan

tako je

14 godina
Mark Robins kaže...

ako sam shvatio, to znači nije da ljudi toliko žele te iteme za TF2 naprimjer nego se na taj način omogućuje razmjena preko inventorija odnosno samoga Steama (igra za item odnosno iteme), a onda onaj koji je mijenjao igru može unovčiti iteme koje je dobio. 

EDIT: pri kupovanju igra sa određenih stranica moguće je kupiti key kao dar i jedino tako igra može završiti u inventoryu inače ide u library pri aktivaciji. e sad mene zanima jel ja tu igru, iako sam je kupovao kao gift i čuvam je u svom inventoryu za nekoga mogu mogau uvaliti sebi u library ako se predomislim ?

Da. Netko kupi igru na Steamu za manje para jer je u njegovoj regiji jeftinija, tradea sa tobom za TF2 ključeve koje kasnije proda i tako zaradi. Evo na primjer bila je akcija za Wolf Among Us prije koji tjedan, 12 eura je koštalo na našem Steamu. Kupio sam od jednog Rusa za 3 ključa, cca 5$, a on je kupio recimo za 4$ i višak ostaje njemu. Vuk sit ovce na broju tip situacije. I sam trade je sigurniji jer prvo oboje stavite iteme koje nudite i onda oboje potvrđujete da je sve u redu i istovremeno se obavlja transakcija.

E sad ovo drugo. Igru možeš dodati u inventory samo ako ju kupiš direktno preko Steama ili ti netko pošalje gift putem Steama. Igru u inventoryu možeš u svakom trenutku dodati u svoj library. Sve ostale stranice nemaju nikakve direktne veze sa Steamom i od njih dobiješ key na e-mail kojeg onda aktiviraš unutar Steam aplikacije. Iznimka je po novom Humble Bundle jer ima tu opciju da automatski reedemaš igre na account. Nema nažalost mogućnosti da igru aktiviraš kao inventory item što ti bila naravno odlična stvar. 

11 godina
neaktivan
Steam trade

ok, ajmo pobrojiti iteme koji se obično koriste kao valuta na steamtradeu.

http://steamcommunity.com/market/

Tresure Key-Dota2- cijena 2 dollara

Mann. Co. Supply Crate Key-Team Fortress2- cijena 2.43 u ovom trenutku.

Operation Beakeout Case Key- Counter Strike GO- cijena 2.53 dollara

Što se tiče keyeva jel to sve ?

Šta su refs ? Što se još koristi kao valuta ?

0 0 hvala 0
16 godina
Mark Robins kaže...

Ref ti je Refined metal(TF2 item. Mislim da je 8 ref-ova kao jedan TF2 key) i još se koristi ToD ticket ilitiga Tour of Duty ticket(Isto TF2 item. 1 ticket ti je pola TF2 key-a)

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
14 godina
Mark Robins kaže...

Nov sam i ja u tome pa možda griješim, ali mislim da je to to od keyeva. TF2 mislim da su najčešća valuta. Refs pretpostavljam da je refined metal, to dobiješ igranjem TF2 i služi za craftanje ili šta već. Ne može se prodavati. Kao valuta se koriste i Tour of duty ticket isto iz TF2, koštaju nekih pola eura kako kad. Kad ti piše da netko želi 3.5 TF2 keya, onda to znači 3 keya i 1 taj Tour of duty.

EDIT: Prestigao me kolega

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.8.2014 17:37 (Hexfire).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice