Steam trade

poruka: 2.875
|
čitano: 477.814
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Steam gift trade
Krešo91 kaže...
Bork kaže...

Evo meni jedan korisnik na xfireu poslao link na neki novi forum sta vec, gledam ima taj dio gdje mijenjaju popuste i ugljene pa mozda vam se tamo posreci forum

Zakon forum, tri posta će nam 100% pomoć {#}

Haha sad ih je 4 :D

14 godina
neaktivan
Steam gift trade

ima li dobrih duša da mi poklone 1 ugljen za uzvrat darujem 50 off steel storm burning retribution zovem se Neo051

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Bork kaže...
Krešo91 kaže...
Bork kaže...

Evo meni jedan korisnik na xfireu poslao link na neki novi forum sta vec, gledam ima taj dio gdje mijenjaju popuste i ugljene pa mozda vam se tamo posreci forum

Zakon forum, tri posta će nam 100% pomoć {#}

Haha sad ih je 4 :D

forum izgleda lijepo al prazan nazalost {#}

mislim gledam sad 2 sa buga su se regala i stavila oglas, lijepo od njih nadajmo se da nece propast :P

Uvijek radim na nekom projektu, pp ako vas zanima neka suradnja saljite poruku :D ------ Minecraft: ScubaWard -----xf:carlibas
17 godina
neaktivan
Steam gift trade

U međuvremenu sam dobio kupon za 50% na Revenge of the Titans, ali sad gledam sve igre za koje sam dobio kupon su ionako 50% snižene, ili samo ja to vidim jer imam kupone, što je čudno jer kupon počinje djelovati tek od nove godine.

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.12.2011 0:41 (jastreb).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
jastreb kaže...

U međuvremenu sam dobio kupon za 50% na Revenge of the Titans, ali sad gledam sve igre za koje sam dobio kupon su ionako 50% snižene, ili samo ja to vidim jer imam kupone, što je čudno jer kupon počinje djelovati tek od nove godine.

da u tome i je fora, ali nijedna od tih igara koje su trenutno na popustu nakon 2.1 neće bit na popustu, nego ćeš tada moć koristit te ticket popuste koje si dobio

mijauu
14 godina
jastreb kaže...

Ne vidiš samo ti, to je tako. Samo zlatni kuponi nešto vrijede sada jer se mogu odmah iskoristiti.

http://key-storm.com/ ŽELJKO BJELIĆ JE LOPOV || ŽELJKO BJELIĆ JE LOPOV
15 godina
cola777 kaže...
jastreb kaže...

da u tome i je fora, ali nijedna od tih igara koje su trenutno na popustu nakon 2.1 neće bit na popustu, nego ćeš tada moć koristit te ticket popuste koje si dobio

Ima li kakva igra da je jeftina a da valja?

Uvijek radim na nekom projektu, pp ako vas zanima neka suradnja saljite poruku :D ------ Minecraft: ScubaWard -----xf:carlibas
15 godina
neaktivan
FiCoO kaže...
cola777 kaže...
jastreb kaže...

čudi me da nećeš skupo, a da ne valja

neznam možda ti legendarni wormsi koji su na popustu danas

mijauu
15 godina
cola777 kaže...
FiCoO kaže...
cola777 kaže...
jastreb kaže...

čudi me da nećeš skupo, a da ne valja

neznam možda ti legendarni wormsi koji su na popustu danas

hah ma imam neku sicu na pp pa da ju rijesim :)

14 godina
FiCoO kaže...
cola777 kaže...
jastreb kaže...

Ja bi radije pricekao sutra za nekakve nove popuste,ovi danasnji nisu bas "mindblowing".{#}

15 godina
neaktivan
Steam gift trade

ma do sada na svim ovim akcijama nije bilo ništa što me se dojmilo, možda train simulator koji je bio snižen 90%

mijauu

0 0 hvala 0
14 godina
cola777 kaže...

ma do sada na svim ovim akcijama nije bilo ništa što me se dojmilo, možda train simulator koji je bio snižen 90%

ovisi sta ocekujes,meni je recimo red faction guerrila za 2.5 eura odlicna ponuda.(makar ga necu uzet:D  )

Ako se ocekuje popust od 75% na mw3 i takav tip igara normalno da ces ostat razocaran.

Ja iskreno nebi nikad davao preko 150 kuna za nijednu igru.

15 godina
neaktivan
core2man kaže...
cola777 kaže...

ovisi sta ocekujes,meni je recimo red faction guerrila za 2.5 eura odlicna ponuda.(makar ga necu uzet:D  )

Ako se ocekuje popust od 75% na mw3 i takav tip igara normalno da ces ostat razocaran.

Ja iskreno nebi nikad davao preko 150 kuna za nijednu igru.

ne očekujem ništa takvoga, nisam neki gejmer, cod nikad nisam volio niti išta slično, al volim tu i tamo nekad upalit cs i zaigrat sa ekipom

što se tiče ponude ne čekam ništa posebno, ali opet nadam se da će se pojavit nešto što bi mi se moglo svidit i da bude lijep popust i da si kupim to i budem sretan ko malo dijete {#}

mijauu
16 godina
neaktivan
Steam gift trade

kako volim ovu grupu na steamu tip mi je upravo poklonio tdu2 :)

Ako ti neko pomogne stisni gumb HVALA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
teo7 kaže...

koju grupu :D

mijauu
16 godina
neaktivan
cola777 kaže...
teo7 kaže...

holiday sale

14 godina
neaktivan
Steam gift trade

dobio sam runespell: overture ponude na pm

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
teo7 kaže...
cola777 kaže...
teo7 kaže...

holiday sale

Link? {#}

Vi veri veniversum vivus vici
16 godina
neaktivan
Sunburn kaže...
teo7 kaže...
cola777 kaže...
teo7 kaže...

holiday sale

Link? {#}

pa ona sveopča di je koas ...di svi mjenjaju  za sve

15 godina
neaktivan
Steam gift trade

Mijenjam 4 coal-a za neku igru! Ponude na PM

ty 

:)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Steam gift trade

uspio jedva nekak sakupit 7 ugljena, idem craftat i dobijem - kupon -.-'

enivejs, ponuda još uvijek vrijedi ^^

- 25% off na valve

- 50% off za HAWX 2

- 50% off za Bunch of Heroes

volio bih neku igru ako mogu dobit u zamjenu za ovo, a ako ne bi išlo, može i ugljen ^^

Gimme a bag of donuts, and no one gets hurt :)
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Steam gift trade

Joj u ovoj grupi na steamu za tredanje koji kaos. Javim se tipu i lik kaze da aj moze al da pricekam minutu-dvije, ja cekam, a dokle mu se javilo njemu kaze 10 osoba koje su ponudile vise od mene i nekom od njih je dao. aaaaa

Evo inventory pa pogledajte

http://steamcommunity.com/id/stridercro/inventory#753

For everything you gain, You lose something else.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Steam gift trade

Tražim neku igru ( gift naravno), sve vaše ponude šaljite u pp da se dogovorimo :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Strider-X kaže...

Joj u ovoj grupi na steamu za tredanje koji kaos. Javim se tipu i lik kaze da aj moze al da pricekam minutu-dvije, ja cekam, a dokle mu se javilo njemu kaze 10 osoba koje su ponudile vise od mene i nekom od njih je dao. aaaaa

Evo inventory pa pogledajte

http://steamcommunity.com/id/stridercro/inventory#753

Tu su vidljivi samo kuponi..

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
15 godina
neaktivan

Hvala NightShadow na poklonjenom Lead&Goldu ;) 

EDIT: DAJEM SVE ŠTO IMAM ZA CSS ILI DOTU 2!

LoL EU West: Juky844, Steam Trade više info na pp.
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.12.2011 11:52 (entertainer).
15 godina
neaktivan
Steam gift trade

I ja sam pametan pa idem spammatt na chatu -.-

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ima li itko koju igru koju bi tradeao a da je na gift pileu? (da ima achievment za napravit)?

Nudim 10 coala, kol. ovisi o cijeni igre..
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
15 godina
neaktivan
Steam gift trade

Nudim 33% OFF Valve, pa ponudite nesto na PP{#}

GO HARD or GO HOME
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Steam gift trade

Ja nikako da išta dobijem još sam konverto coale i opet popusti{#}

Barem da sam Dotu2 dobio, e jesam sretan.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Steam gift trade

Dobio sam World Basketball Manager 2010 ,pa ako netko želi mijenjat se za nešto....

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice