Steam - pitanja i odgovori izdvojena tema

poruka: 6.621
|
čitano: 1.342.108
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Steam - pitanja i odgovori
mario223 kaže...

Poz svima, imam mali problem, dobio sam Bioshock Infinite ruski ključ za steam, aktivirao sam preko VPN uredno ali sad kada isključim vpn, neće da mi krene instalacija igre, piše da ne može u ovom regionu (logika). Ima li neki način da sredim da mogu normalno igrati, igrica uredno ima u library samo ne može instalacija da starta, evo slika šta piše, LP i unapred hvala.

http://prntscr.com/1n7tbg

moras stalno imat vpn ili nemoze se igrat jer regija vpna i tebe je razlicita a ti si kupio s vpnom :)

Dejan
12 godina
neaktivan

dejko drug, koliko znam po onim sjtovima piše da VPN treba samo za aktivaciju igrie a kasnije sve može normalno da radi..

13 godina
neaktivan
Steam - pitanja i odgovori

Objavio sam oglas da prodajem Steam account na www.pik.ba i jedan korisnik mi je poslao PP u kojoj je pitao da li moze da mi uplati na Steam Wallet za account.

Možete li mi objasniti šta je to i kako se koristi ?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Nemoe, zato jer je steam wallet na tvom acc, to je ustvari novac kojim kupujes stvari na steamu, mozes ga otvoriti tako sto ides na account details u desnom kutu gdje ti pise x account

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Rodić kaže...

Nemoe, zato jer je steam wallet na tvom acc, to je ustvari novac kojim kupujes stvari na steamu, mozes ga otvoriti tako sto ides na account details u desnom kutu gdje ti pise x account

On je pitao "ej,mogu li ti platiti na Steam wallet".

Možda je mislio da otvori novi account doda novac na wallet i onda meni da taj account a je njemu ovaj?

Btw. možeš mi reći koliko para da tražim za acc? Može u eurima ako nije problem:)

klik

13 godina
neaktivan

Wallet ti je doslovno novčanik, znači koliko para u wallet na steam imaš sa toliko para raspolažeš i možeš kupovati na steam.

Jedan od jednostavnijih i najsigurnijih "punjenja" walleta na steam je trgovina preko marketa.

Uzmeš bilo koji marketable item i staviš ga na prodaju za unaprijed dogovorenu cijenu ...

Samo uzmi u obzir proviziju koju steam uzima.

Naravno, ukoliko prodaješ acc nemoj biti lud da ti on napuni wallet i kasnije mu isti acc "prodaš"! xD

Ponudiš item sa drugog acc-a, koji je tvoj i na kojem želiš pare ...

Cijena ovog acc-a trenutno nije visoka, iako su igre >80€ računaj na popuste u posljendjih 30 dana.

Iskreno, ja cijenim acc maksimalno 10-12€.

GL! ^^

SR3CKO
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.8.2013 15:55 (SR3CKO).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Dark souls nije dostupan u nasoj regiji, ako ga kupim od nekog tradera kao gift da li cu ga moci igrati bez pomoci vpn-a?

Smmmmaaack that hvala button!!!!!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ovako frend mi ima problem, danas je išao meni i njemu kupiti igricu na steamu (Guns of Icarus Online), te plaća MasterCardom. No problem je, kada on upiše onaj kod, neće mu prihvatiti, nejde dalje. Što bi mogao biti uzrok?

Minecraft u srcu :) R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

može li se s key-om za uplay aktivirati igra na steamu?

0 0 hvala 0
16 godina

mislim da ne moze nego treba skinut uplay i aktivirati tamo.

Steam: charmander2005 || Origin: Bassotronic || Xfire: charmander1 || Skype: thebass999

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ghost777 kaže...

Dark souls nije dostupan u nasoj regiji, ako ga kupim od nekog tradera kao gift da li cu ga moci igrati bez pomoci vpn-a?

Da.

Ja sam kupio key sa neke lijeve stranice, ukucao ga u steam i skinuo igru. Tako da... koliko ja znam, možeš kupit key sa apsolutno svake stranice i aktivirat na steamu, osim sa samog steama :D

17 godina

Za ključeve nisam 100% siguran da je uvek tako, ali za giftove bih rekao da jeste, šta god vam neko pošalje kao Steam gift, vaše je bez bilo kakvih komplikacija.

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
SR3CKO kaže...

Wallet ti je doslovno novčanik, znači koliko para u wallet na steam imaš sa toliko para raspolažeš i možeš kupovati na steam.

Jedan od jednostavnijih i najsigurnijih "punjenja" walleta na steam je trgovina preko marketa.

Uzmeš bilo koji marketable item i staviš ga na prodaju za unaprijed dogovorenu cijenu ...

Samo uzmi u obzir proviziju koju steam uzima.

Naravno, ukoliko prodaješ acc nemoj biti lud da ti on napuni wallet i kasnije mu isti acc "prodaš"! xD

Ponudiš item sa drugog acc-a, koji je tvoj i na kojem želiš pare ...

Cijena ovog acc-a trenutno nije visoka, iako su igre >80€ računaj na popuste u posljendjih 30 dana.

Iskreno, ja cijenim acc maksimalno 10-12€.

GL! ^^

Da napravim novi account on kupi taj kod za pare na walletu posalje meni kod ja sebi dopunim, i onda mu ja dajem acccount? :)

13 godina
neaktivan
ajdin99 kaže...
Da napravim novi account on kupi taj kod za pare na walletu posalje meni kod ja sebi dopunim, i onda mu ja dajem acccount? :)

To je pitanje povjerenja ... svejedno je, hoće li on tebi prvo dati code ili ti njemu acc, ukoliko vjeruješ da te neće zeznuti.

SR3CKO
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.8.2013 1:20 (SR3CKO).
13 godina
neaktivan
SR3CKO kaže...
ajdin99 kaže...

To je pitanje povjerenja ... svejedno je, hoće li on tebi prvo dati code ili ti njemu acc, ukoliko vjeruješ da te neće zeznuti.

prvo on daje kod za dopunu onda ja account :) nema varanja

13 godina

ima li jos netko problema sa mirror's edge? skinuo sam ga preko steama jucer i nemogu ga pokreniti, tj. mogu ali se rusi na samom startu :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Imao sam tih problema, ako je isto kao i kod mene, igra pokušava da se pokrene u 1600x1200 i, pošto monitor nema 1200px vertikalno, igra se ruši. Default lokacija config fajla je

C:\Users\Username\Documents\EA Games\Mirror's Edge\TdGame\Config\TdEngine.ini

Tu izmeni vrednosti za ResX i ResY.

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.8.2013 0:01 (Ivan(4)).
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
Ivan(4) kaže...

Imao sam tih problema, ako je isto kao i kod mene, igra pokušava da se pokrene u 1600x1200 i, pošto monitor nema 1200px vertikalno, igra se ruši. Default lokacija config fajla je

C:\Users\Username\Documents\EA Games\Mirror's Edge\TdGame\Config\TdEngine.ini

Tu izmeni vrednosti za ResX i ResY.

to je rjesilo problem, hvala!

15 godina
neaktivan

Kako unblokat nekoga koga san bloka? Spaman add friend, spaman unblock al nece..

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Čemu služe ove neke kartice što dobivam? Prvi put to vidim.

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Kozmetika, ili prodavanje za siću na marketu. Ako ih skupiš 20,30 možeš zaradit za koju jeftinu indie igru na saleu :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Kad sakupis komplet, mozes ih craftat u backgrounde itd...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Može da se skupi i za malo bolju igru na saleu, do sada sam imao oko 50 kartica, da sam ih sve odmah prodao, imao bih barem 5€.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Čemu služe ove neke kartice što dobivam? Prvi put to vidim.

http://www.bug.hr/forum/topic/igre-opcenito/steam-achivements/194378.aspx?page=0&jumpto=3830068&sort=asc&view=flat

Evo covjek je sve lijepo objasnio u 3. postu.

{#}

Prestanite stavljati zarez,tamo gdje je odavno trebala biti tocka!
17 godina
neaktivan

Steam uvodi Family Sharing

http://store.steampowered.com/sharing

http://vgm.tv/
Moj PC  
11 0 hvala 12
15 godina
dex3108 kaže...

O M G !

Ovo ce biti tako dobro  !  {#} 

Smmmmaaack that hvala button!!!!!!!!
15 godina
Ghost777 kaže...
dex3108 kaže...

O M G !

Ovo ce biti tako dobro  !  {#} 

pa i ne baš

s obzirom da samo jedan može igrat. ili ti ili onaj kome si posudio svoju library

16 godina
opet, bolje to nego da se zaletis i kupis igru koja ispadne tesko smece.
Steam: charmander2005 || Origin: Bassotronic || Xfire: charmander1 || Skype: thebass999
16 godina
neaktivan

Jel ima netko kakvih problema sa steamom večeras? Meni je sve radilo dok nisam kupio showdown effect i nakon toga mi se zblesirao i nemogu se više ulogirati u klijent ali preko weba mogu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
smrad06 kaže...

Jel ima netko kakvih problema sa steamom večeras? Meni je sve radilo dok nisam kupio showdown effect i nakon toga mi se zblesirao i nemogu se više ulogirati u klijent ali preko weba mogu...

I moj samo stoji, ne želi se ulogirati.

EDIT: evo proradilo...

LG Google Nexus 4
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.9.2013 20:41 (Kordy).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice