- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ništa ne uzima...obračunat če ti po tečaju koji je bio na dan kada je transakcija obavljena i to je to...osim ak češ uzimat na rate e onda češ platit kamatu...

da ti olakšam:
20 | kupi, igra je predobra |
---|---|
1 | tako-tako |
3 | nemoj, ne vrijedi davati novce |
dobra? HL2? ma nije samo je za vecinu najbolji fps svih vremena
odigraj po redu prvo HL2, onda HL2 episode 1, pa onda HL2 episode 2..................da dobra
Onda jedva čekam da kupim, half-life me oduševio, a i sad sam prešo onaj hl2 demo i također me oduševio :D
Jel moguce box igre koje narucim sa interneta aktivirat na steamu? Jedino sta me zapravo zanima je da mi mjeri broj odigranih sati :D, a i bilo bi lijepo vidit sve sta imam na jedno mjestu
Ako su steam igre onda da. Evo ja sam kupio u kutiji Empire TW, Napoleon TW i Shgoun II TW i aktivirao sam ih na Steamu i sad mi piše koliko sati igram, mogu uzimat slike...
Cini mi se da nesto malo igara ima na toj listi :/ Steta
Cini mi se da nesto malo igara ima na toj listi :/ Steta
A čuj, bez para nema muzike. Osim ak je steamworks igra :)
Ne koristim, ali mislim da Xfire beleži statistiku koja te zanima za bilo koju igru.
Znam, ali mi ga se ne da instaliravat i palit iskreno :D
Znam, ali mi ga se ne da instaliravat i palit iskreno :D
Pa onda ti se neće htjet ni instalirat i palit steam
Your purchase has not been completed. Your credit card information has been declined by your credit card company.
Note that in some cases, your credit card company may put a 'hold' on funds in your account, but you will not be charged. After correcting any errors in the information displayed below, please try your purchase again.
Zasto mi stalno izbaci ovu poruku nmg kupiti igru a imam para na racunu?Može ju netko umjesto mene kupit pa mu ja platim paypalom ili uplatnicom
Nadam se da će ti neko pomoći pre nego što se završi akcija.
Samo jedno upozorenje, ja sam tako jednom X puta neuspešno probao plaćanje, pa su mi na Steamu (možda čak i u banci, ima preko godinu i po, ne sećam se tačno) blokirali plaćanja zbog sumnje na prevaru. Trebalo mi je jedno 2-3 dana da se ispetljam (žalba Steam Supportu, pa 24h da odgovore, pa moj odgovor sa dokazima da nema zloupotrebe, pa još 24h...). Najbolje zovi banku i vidi s njima zašto odbijaju transakciju.
@zelenbic - moguće da kartica te banke na kojoj si nije podržana? Ja plaćam kreditnom i sve uredno prolazi.
Usput, dali si uspio kupit Portal 2 na kraju? Ako nisi, eto, mogu ti ga ja uzet (u tom slučaju mi na private javi Steam nickname).
@zelenbic - moguće da kartica te banke na kojoj si nije podržana? Ja plaćam kreditnom i sve uredno prolazi.
Usput, dali si uspio kupit Portal 2 na kraju? Ako nisi, eto, mogu ti ga ja uzet (u tom slučaju mi na private javi Steam nickname).
Kupio mi je jedan forumas kojemu se zahvaljujem jer mu nsiam odmah uplatio novce :] Koristim poklon kartice i dosada su radile možda su odemogucili jer ih cesto mijenjam pa misle da kradem?
Gdje mogu vidjeti tko mi je nešto giftao ili od kud sam dobio.
Naime Dota 2 mi se pojavila pod games ,a nisam na tom acc-u bio iljadama...Naime taj mail koristim i nije došla obavijest o giftanju ili dobivenoj igri
EDIT:
Našo sam. "Dota 2 - Hardware Survey "
To bi značilo ? :D
Bok,
imam problem sa promijenom steam kontakt email
stari email mi je na net.hr ( smeće ) obrisali su mi email bez ikakvog upozorenja jer mi javlja grešku na logiranje da nešto nije točno a u biti je
htio sam promijenit na gmail.com
problem je u tome što ja idem na client>steam>settings>change contact email adress>dođe mi na email link koji potvrdim> nakon toga mi se otvori nova stranica u browseru> email varification Success!! thanks for veriflying your email adress with steam
cool ali nije tako jer mi se ne želi promijenit email u opcijama steam klijentu
pa gdje je problem jel treba neko vrijeme ili???
Ima li koja dobra duša da mi kupi igru na steamu, jer nemam karticu...-,-
ja uplatim na račun, nije problem :))
angel ja bi rade volje ali ne znam kako se prebaci igra koja se kupi
btw o kojoj se igri radi jel portal 2
angel ja bi rade volje ali ne znam kako se prebaci igra koja se kupi
btw o kojoj se igri radi jel portal 2
Radi se o Company of Heroesu :)
5 eura je cifra :D
Purchase as gift, pa onda trejdaš s njime. Naravno, morate si biti prijatelji na Steamu. Lakši način je da mu pošalješ taj gift na mail, na taj način ne morate biti prijatelji.
Angel, dobar si dečko i znam da si pošten, kupio bih ti rado ali sam sada kratak (čeka se 16. :D) pa ne mogu, sorkač. Nadam se da će ti Džim Keri pomoći.
i znači to je to, kupovao sam samo l4d2 za sebe pa sam malo izgubljen ne bi htio da zeznem
nego jel netko zna onaj moj problem sa email, ne znam kako bi i kontaktirao support kad je vezano za onaj obrisani email taj net.hr stvarno je smeće nad smećami, znam poslati sa ljudima i jedan lik vlasnik firme mu je glavna na net-u wtf
Radi se o Company of Heroesu :)
5 eura je cifra :D
Ako ti još treba, javi na PM Steam nickname :)
@tanelorn ja sam mu već sredio tj kupio
nego kako da ih kontektiram samo s neke bzv email adrese jer onoj orginalnoj tj koja je povezana ne mogu pristupiti,
Bok, evo odgovaram sa ove email adrese jer ne mogu pristupiti orginalnoj koja veže moj steam pa ako se to može nekako promijeniti < zvuči kao da sam maznuo steam btw inače taj steam sam kupio od jednog lika prije dosta godina šta je prodavao CSS vjerojatno je maznuti
još će mi na kraju zablokirati steam e koji problemi tako gdje ih ne bi trebali
ima li ko od vas ovdje counter strike global offensive na steamu mozda viska invite, da mi posalje?
Različiti e-mail ne predstavlja nikakav problem. Jednostavno im se javiš preko službenog Steam Supporta. Tamo ionako iz sigurnosnih razloga moraš napraviti posebni odvojeni account koji nije povezan s tvojim Steam accountom. A kad radiš taj account za korištenje supporta možeš iskoristiti e-mail koji hoćeš.
Evo meni nestao pokazivac misa u svakoj valve igri i steam browseru,jos nekome?
Steam je danas dobio mogucnost remote download-a. Naime ako je PC na kojem imate instaliran Steam upaljen i ako je na njemu pokrenut Steam mozete pokrenuti download igre preko web stranice Steam-a. :D Tako da mozete stavljati preloda i na posli/u skoli ako zatreba.