- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja je igram.
Prosli smo it takes two i sad ovo krenili i fantasticna je.
Tek smo krenili, a kazu da bude sve bolje i bolje kako igra odmice.
Zasad mehanika, vizuali, glazba pa i prica su za klasu bolje od It Takes Two.
Ipak je puno zabavnije u couch coop

Koliko sam čuo, priča tj. likovi su dosta lošiji, ali sve drugo je i dalje vrhunsko.

Evo igram sa kćeri, ostale još dvije zadnje misije... igra mi je čist ok, zato što odavno nisam imao nešto u čemu bi uživao sa kćeri, da nam paše oboma. Imam dvije zamjerke... Moglo je to biti malo šire, a kraće... I nakon završetka, igrajući sa jednom, baš i nema nekakve veće potrebe za odigrati i sa drugim likom...
Evo igram sa kćeri, ostale još dvije zadnje misije... igra mi je čist ok, zato što odavno nisam imao nešto u čemu bi uživao sa kćeri, da nam paše oboma. Imam dvije zamjerke... Moglo je to biti malo šire, a uže... I nakon završetka, igrajući sa jednom, baš i nema nekakve veće potrebe za odigrati i sa drugim likom...
Moji klinci isto su krenuli igrati, i igra je dobra ali nije to ništa WOW.. Pa Nintendu je svaka druga igra CO OP i to odlican.
Npr meni ovo nije niti ne može biti bolje od Super Mario Wondersa, tko nije probao neka proba
Meni je malo isto opao dojam nakon nekog vremena.
Malo me razocarao fantasy dio, dok je ovaj scifi bolji nego sto sam ocekivao.
Iako nemam više skill ko prije, za ovo sam još valjda dovoljno dobar. :D
Obzirom na manjak dobrih co-op igara na pc-u, Split Fiction je ok, no pored It Takes Two i nije nešto.