Svi zainterisirani teka na ovu temu napise njegove performance.
Kad skopimo ljude treba da WoW padne s MMORPG Prijestolja.
Npr. Game dizajn...
Npr. Game dizajn...
Npr. Game dizajn...
Je li tebi jasna kompleksnost takvog projekta? Ti misliš da je to samo uzeti pa programirati. Timovi od stotine oragniziranih ljudi rade igru godinama. Za takav projekt treba velik budžet i vrhunski napravljen plan. I koje tehnologije misliš koristiti za izradu te igre. Tu sigurno ima puno stvari koje nisu c++.
ma vidite da nezna ni naslov niti poruku napisati kako treba, a on bi igrice radio
Haha, prvo nauči osnove C++i DirectX pa se onda baci na moodanje neke igre (izrada nekog moda). Uzmi gotovo SDK i moodaj igru, mada sumnjam da ces i to uspjet.
Haha, prvo nauči osnove C++i DirectX pa se onda baci na moodanje neke igre (izrada nekog moda). Uzmi gotovo SDK i moodaj igru, mada sumnjam da ces i to uspjet.
Potrebene su godine rada da bi to mogao kalitetno raditi. Treba dobro poznavati c++, directx pa onda to treba znati primjeniti na igru. Uglavnom to su godine i godine cjelonoćnog rada.
Čovječe, pa znam ti barem 75% lua.... a u c++ znam napravit shooter...
A charactere isto lako...
Hahaha.... Čisto me onako zanima, koje si igre ti dosada napravio? U kojoj firmi radiš?
Blizzardu su dani odbrojani:D evo ja doniram 100 milijuna, a vi skupite ostatak:D
Obično se proizvodnja igre po forumima dogovara 
Da nisi ikonicu od nekog game makera preimenovao u c++?
pa ja napraim bolji MMORPG s QB (joke) i (true)
pa ja napraim bolji MMORPG s QB (joke) i (true)
Da se ti ne zoveš slučajno John Carmack ili imamo novog talenta u svjetu gaminga?