Preporuka kompetativne igre za moj PC

poruka: 8
|
čitano: 1.531
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen

Trebam online igru koja može na moj PC, da je popularna i optimizovana za starije mašine. Nije mi bitna cijena igre, samo neka je opzimizovana. Može bilo koji žanr, samo da nije nešto u svemiru ili turn based. Ovo je moja konfiguracija.

Matična: AsRock G41 VS3
Grafička: nVidia GeForce 9800GT 512 MB Gainward
Napojna: MS Pro Power Supply 550 W
Processor: Intel Pentium 4 3.4GHZ
RAM: 4GB DDR3 1333mhz Kingstone

Računar radi kao nov, nije usporen nimalo sa obzirom koliko je star, jer ga dobro održavam. Na njemu sam igrao igre poput GTA IV, Skyrim, Guild Wars 2, Dota 2, LoL, Crysis 2, BF3 i tako dalje. Procesor ga koči da radi maksimalno, zbog toga mi treba preporuka dobro opzimizovane igre. Usput ako neko ima neki stari dual core da mu ne treba, da želi donirati, plaćam poštarinu. Ovdje ne mogu nigdje kupiti dual core, jer to se rijetko gdje prodaje.

Darko

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Kao kompetativne misliš profesionalno igrane? Pa CS:GO, Dota2, LoL, Heartstone, SC:HoS ti sve mogu.

Ili bilo koje igre u kojoj postoji natjecanje s drugim igračima?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Koce ti graficka i procesor,mjenjaj obadvoje ako mozes.

Probaj cossacks dosta stara igra ali jos uvijek dobra.

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.10.2014 3:38 (ivanzu).
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
odjavljen
Re: Preporuka kompetativne igre za moj PC
Onjegin kaže...

Kao kompetativne misliš profesionalno igrane? Pa CS:GO, Dota2, LoL, Heartstone, SC:HoS ti sve mogu.

Bilo koja, nego jesi li siguran u vezi CS:GO, njega sam mislio kupiti, ali ne zelim igrati na 10 fps ?

Darko
13 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...
Onjegin kaže...

Bilo koja, nego jesi li siguran u vezi CS:GO, njega sam mislio kupiti, ali ne zelim igrati na 10 fps ?

Ja sam igrao na svom starom E4400 i lošoj rezoluciji. Nije bilo bajno.

Sad sam malo pročitao o tom procesoru i star je 10 godina. Mislim da će ti teško ići cs:go.

14 godina
odjavljen
Onjegin kaže...
DarkoKwon kaže...
Onjegin kaže...

Ja sam igrao na svom starom E4400 i lošoj rezoluciji. Nije bilo bajno.

Sad sam malo pročitao o tom procesoru i star je 10 godina. Mislim da će ti teško ići cs:go.

Kakav je i5 processor, je li dovoljan za novije igre ? Pocetkom sledece godine razmisljam da kupim i5, maticnu i neku grafu.

Darko
13 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...

Kakav je i5 processor, je li dovoljan za novije igre ? Pocetkom sledece godine razmisljam da kupim i5, maticnu i neku grafu.

I najstariji i5-ovi su dobri procesori.

Sve zavisi na kojoj rezoluciji igraš.

16 godina

bilo koji I5 koji se može clockati preko 3 ghz, mada za gaming je i3 sasvim dovoljan, a oni jeftino idu na 4+ ghz.

Ja igram na 60 fpsa moderne igre bez problema s starim quad core procesorom sa novim hladnjakom i overclockanjem

nove igre, pogotovo one koje izlaze na konzolama zahtjevaju GPU power, ne CPU

0 1 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice