Edit: review=recenzija; kako da nešto predstavimo bez VoIP-a i teksta?
Edit: koliko gamera trebate?
lol... e a kaj ti je to VoIP priča o igri?
uvijek natjecaji za klince...kada ce nesto za nas starije kenjce.
dojmovi sa pijanki i kurvanja, recenzije dopa i prahova za smrkanje... recenzija kako izdurat od prvog do prvog sa placom.
Snimka govora (ja) o igri- LINK za osnovno značenje
Evo ja ti nadem igre za koje nisi nikad čuo, kamoli odigrao. Ti bi vjerovatno kopirao HCL i sl. Kroz svoj cjeli zivot ti TEORETSKI nemozes nauciti dovoljno dobro engleski da bi razumjeo real time covjeka koji priča bez da ti piše što je rekao, pa da ukucavas non stop u google translator....
Evo, kladim se da ovu igru nisi nikad cuo, a kamoli odigrao. Koristis za sve google, a ti iskustva nemas, jer su neke odlične igre izasle kad si ti jos bio u maminom stomačiću.
1.nemoj ti mene govorit kako ja znam engleski
2.cuo ja za tu igru ili ne kakve to ima veze ionako bi bile rezencije novih igara
sta bi ti da ja odigram sve igre svijeta da bi imao dovoljno iskustva
3.koji je tebi k sve napadas daj umukni vise i gledaj svog posla
Ajde da vidimo tu rezu.
Ajde da vidimo tu rezu.
Ne,ne,ja čekam rezultate kandidature
Evo ja ti nadem igre za koje nisi nikad čuo, kamoli odigrao. Ti bi vjerovatno kopirao HCL i sl. Kroz svoj cjeli zivot ti TEORETSKI nemozes nauciti dovoljno dobro engleski da bi razumjeo real time covjeka koji priča bez da ti piše što je rekao, pa da ukucavas non stop u google translator....
Evo, kladim se da ovu igru nisi nikad cuo, a kamoli odigrao. Koristis za sve google, a ti iskustva nemas, jer su neke odlične igre izasle kad si ti jos bio u maminom stomačiću.
2.cuo ja za tu igru ili ne kakve to ima veze ionako bi bile rezencije novih igara
Evo u ovome je problem... Ajder reci mi kako ces ti ocjenit igru kad 80% igara nisi odigrao? Nemaš iskustva.
Ti misliš ako si odigrao zadnji COD da si pokupio pamet cjelog svjeta... Ne, nisi. Nemozes biti recezent. To je isto kad da ja hocu posao kirurga, a veze s vezom u medicini nemam.
Ti pojma nemaš kakav je gaming bio prije deset godina.... Kakav je užitak 2004. godine bio igrati Doom 3 na max. detaljima (imao sam 9800Pro), pa malo posle nakon toga i Half Life 2.... Dok sam ja to igrao ti si jeo čokolino...
Danas se svaka igra radi za prokletu konzolu. Nema više doba kad izlazi prava igra, nastavak najboljeg FPS-a ikada, danas se samo štanca COD i to se sve štanca zbog para i konzola, dok se na publiku zanemaruje...
Zanemaruje se Multiplayer, nedostatkom Dedicated servera (vecina igara u zadnje vrjeme), kontrole su sve slabije, grafika ništa, ista kao na konzoli, samo dobijemo veće teksture + hrpetinu neoptimiziranog koda....
Neopivis je osjećaj bilo igrati sa najjačom grafičkom tada (kao danas HD5970), igrati ponajbolje FPS-ove, a i da nenapominjem legendardni Metal Gear Solid za PS2 (klinci nikad ni vidjeli), pa GTA: Vice City, Quake 3 u lanu, Unreal Tournament sa ekipom u lanu, te jednu od najboljih igara: Deus Ex...... i još starije igre...
U to vrijeme nijedna današnja igra nije ni 10% kvalitete od nje.
Problem klinaca (osim engleskog jezika) je taj što oni neznaju cjenit kada su nekad bile igre, čim je grafika u igri dobra, to je odmah za njim 9/10 ocjena.
Hi!
novi sam na forumu pa pozdrav ekipi!
definitivno je prije cca 10 godina i više bio veći gušt igrati,
pogotovo zato što nije bilo toliko dobrih igara, pa su se pojedini naslovi
igrali duže, a i radi toga što tada svaki dobar dio za komp je bio preko
cca 1000kn, dok su vga koštale i preko 2000, mrežno igranje je bilo u povojima brzog interneta... i
još puno toga......
Evo u ovome je problem... Ajder reci mi kako ces ti ocjenit igru kad 80% igara nisi odigrao? Nemaš iskustva.
Ti misliš ako si odigrao zadnji COD da si pokupio pamet cjelog svjeta... Ne, nisi. Nemozes biti recezent. To je isto kad da ja hocu posao kirurga, a veze s vezom u medicini nemam.
Ti pojma nemaš kakav je gaming bio prije deset godina.... Kakav je užitak 2004. godine bio igrati Doom 3 na max. detaljima (imao sam 9800Pro), pa malo posle nakon toga i Half Life 2.... Dok sam ja to igrao ti si jeo čokolino...
Danas se svaka igra radi za prokletu konzolu. Nema više doba kad izlazi prava igra, nastavak najboljeg FPS-a ikada, danas se samo štanca COD i to se sve štanca zbog para i konzola, dok se na publiku zanemaruje...
Zanemaruje se Multiplayer, nedostatkom Dedicated servera (vecina igara u zadnje vrjeme), kontrole su sve slabije, grafika ništa, ista kao na konzoli, samo dobijemo veće teksture + hrpetinu neoptimiziranog koda....
Neopivis je osjećaj bilo igrati sa najjačom grafičkom tada (kao danas HD5970), igrati ponajbolje FPS-ove, a i da nenapominjem legendardni Metal Gear Solid za PS2 (klinci nikad ni vidjeli), pa GTA: Vice City, Quake 3 u lanu, Unreal Tournament sa ekipom u lanu, te jednu od najboljih igara: Deus Ex...... i još starije igre...
Problem klinaca (osim engleskog jezika) je taj što oni neznaju cjenit kada su nekad bile igre, čim je grafika u igri dobra, to je odmah za njim 9/10 ocjena.
battlefield 2 (original) online je bio bolji od 99% današnjih igara,
nedaj bože da još znaju na što je ličio warcraft 1 ili settlers 2.
a kamoli dali se ovdje itko igrao na NES-u, SNES-u ili možda Amigi,
shadow of the beast, walker, cannon fooder, chaos engine..... a sve 2 d igre.....
MGS 1, medievil, oddworld, twisted metal,
ultimate mortal kombat, goldeneye, super mario 64..... i mnoge druge
ako je ovdje netko igrao te igre i prešao neke od njih onda njegovo mišljenje definitivno treba uvažit!
nedaj bože da još znaju na što je ličio warcraft 1 ili settlers 2.
hehehehe, podsjetio si me kad smo umrežavali kompove preko serijskog porta za warcraft...
Pitanje odabirete ljude po tome kakav je video kome ili?
ne ne mislim da sam pobrao svu pamet svijeta jer sam odigrao cod-eve a ti ocito mislis da jesi jer si odigrao sta ja znam
a ja sam nekad ima ati 9600 pro i jos danas imam tu konfuna kojoj sam igrao half life 2 doom 3....
a grafiku u igri ni ne gledam (crysis meni nije bas dobar)
a ti govoris o mlađim gamerima koda su neki idioti
počeo sa falšim PS1,mislin da se zvalo Fiast Austria,cila ulica bi bila kod mene u stanu i gužvala se na SuperMaria i LodeRunner :D
prvi komp san dobija u 6.razredu.to je bio intel P3 (tualatin) na 1.3GHz,256mb SDR,ATI Radeon 1500 ili 1700 neznam
a igra se duke,hexen,heretic,warcraft 1 i 2,quake 2,return to castle wolfenstein,gta1 i 2...
ah... :)
oko ceg se vi svadate...OMFG...To prije doba "game-anja" je bilo takvo kakvo je i mi neki "klinci" to nismo dozivili i nikad necemo dozivit a ni takvu graficku nismo uopce vidjeli,ali zato nemas pravo nas zvat neznalicama,sta nas "klince" zanima kakva je grafika i igra bila prije 10 godina aj mi to reci Weky? Kaj me boli kita za grafiku i game prije 10 godina,ljudi traze da se recenziraju nove igre a ne stare,stare mi "klinci" necemo vidjet a i uvijek cemo bit glupi sto se nismo rodili u "to" vrijeme i nikad "necemo" znati sta je igra po tvome.
Prijatelju, nemam vremena odgovarati na sve postove i poruke.
Kad se nudi posao onda se nađe vremena za odgovaranje na upite zainteresiranih.
Ovako ispada neozbiljno.
Lock.
evo, ako je jos otvoreno mjesto, ja se nudim, tecno govorim i pisem engleski i naravno, hrvatski, poznam trziste i znam radit sa videom, iskreno, ni netreb mi placa, ona konfa spomenuta u temi mi je dovoljna motivacija
sjetio si se ..
Ja tada nisam imao mogućnost pa nisam ni poslao. Sad kad sam već skupio iskustva u Cyber Symphonyu i E-sport.hr-u prijavit ću se pa ćemo vidjeti.
Čini se u 7 mjesecu prošle godine.
Oprostite, ja sam mislio da mislite kad se zadnji put prijavio u ovoj temi.