Najjeftiniji CD Keyevi

poruka: 102
|
čitano: 45.769
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Najjeftiniji CD Keyevi

hvala autoru

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.11.2011 1:03 (Ambush).
14 godina
neaktivan

prezakon

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.11.2011 1:02 (Ambush).
14 godina
odjavljen
Najjeftiniji CD Keyevi

Sta ti umisljas Ambush ko si ti da ti ja idem uplatit, bas mi se da zajebavat oko toga da idem uplatit nekomu koga nezam, sta tu tlacis ljude skuliraj se malo{#}

Moj PC  
0 3 hvala 0
16 godina
Dino.Randic kaže...

Sta ti umisljas Ambush ko si ti da ti ja idem uplatit, bas mi se da zajebavat oko toga da idem uplatit nekomu koga nezam, sta tu tlacis ljude skuliraj se malo{#}

Ajde malo... Ne govori tebi.

Zašto mu netko ne bi pomogao ako može. Nisu svi ljudi đubrad. Pa i ja sam uzimao igre tako i nikakvih problema nije bilo. Ljudi imaju internet bankarstvo i kad vide da im je uplaćeno samo prebace sredstva i giftaju igru. 10 minuta posla. Tu na forumu ima ljudi koji su mi veći prijatelji (iako ih fizički nikad nisam vidio) od tzv. prijatelja koji su dobro s tobom samo ako im nešto trebaš.

A što se truda tiće, znao sam nekome pisati odgovor na post i po pola sata, crtati, photoshopirati, googlati, linkati... (doduše, bilo je da ni hvala nisam dobio, ali takav je život :).

Sve zavisi kakav si kao osoba.

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
16 godina
Ja isto ne vidim di je problem, pa nije te trazio da mu poklonis/kupis igru, da imam otvoren PayPal uplatii bih ti sigurno.... jer zbilja ne vidim problem kod toga (ti mi uplatis na PBZ, ja provjerim jesam li dobio novce, kupim igru i proslijedim ti key bas kao sto moj frend pomaze meni trenutno), sekunda posla....... a i ti, ne moras odmah vrijedati...
Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
14 godina
neaktivan
Alfredo nr.2 kaže...

moze li mi netko reci koja je procedura aktivacije nakon kupnje kljuca na toj ruskoj stranici. mogu li aktivirati igru na stemu bez ruskog vpn a da ima engleski jezik? jednostvno receno mogu li aktivirati igru bez zezancije s bilo cim, vec jednostavnim upisom kljuca?

Moraš preko vpn-a.

www.key-storm.com
14 godina
odjavljen
Najjeftiniji CD Keyevi

Ljudi nevrijeđam ja nikog nego tip me spama na pm, lijepo sma mu reko da necu i on opet i opet pa me izivciro.Osim toga meni je jedan frend uplatio i bas mi se sad da tlacit frenda da uplacuje za nekog koga neznam i jos tip mi pise da cu ko zaradit 5 kn (ko igra 85 i on jos 5, a igra je 90) i tlaci a lijepo sam mu napocetku piso da necu.Stoga nemojte odma osuđivat ljude prije nego sta ne saznate o cemu je ustvari riječ.

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.11.2011 12:33 (Dino.Randic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ono za vrijedanje, odnosi se na Miceka...
Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
16 godina
lovac82 kaže...
Ono za vrijedanje, odnosi se na Miceka...

Ne vrijeđam nikoga. Ono "..." značilo je ohladi. Riječ "đubrad" se ne odnosi na njega već općenito na egoistične ljude koje ne mogu smisliti. Još nikog nisam namjerno uvrijedio na ovom forumu. Nisam takva osoba.

@Dino

nisam mogao znati što je bilo u privatnim porukama pa stoga i takva moja reakcija.

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.11.2011 18:59 (Micek).
15 godina

ovaj cromaki taj key što kupiš tamo je region free ili moraš ruski VPN koristit?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. /Posredujem sponsoring klanovima!
16 godina
ruski vpn
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
13 godina
neaktivan
Najjeftiniji CD Keyevi

ovo vam je jos jedna sigurna i jeftina stranica, stranica im je jos u izradi pa cijene uz igre pise da je u dollarima al je to cijena u kunama, a ako ocete mozete ih kontaktirat na xf: domicar(tako sam i ja)

potpis
Moj PC  
2 0 hvala 5
16 godina
neaktivan
Najjeftiniji CD Keyevi

Ekipa ja bih kupio igru Spore na cddiski.ru ali piše Language: Russian, da li se može ikako prebaciti na eng? 

xfire: triplex667 • steam: tripleks334 • EnlightenedPhoenix R.I.P. 24.06.2011. • Batina je izašla iz raja. Jer da je tamo ostala, to više ne bi bio raj.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Najjeftiniji CD Keyevi

moze meni netko rec gdje da ja na toj stranici vidim za koji servis je igra?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Najjeftiniji CD Keyevi

Uzeo sam MW3, aktivirao key preko ruskog VPN-a, skinuo preko Steam-a i sve 5.

Još jednom hvala {#}

Win Osama in hide and seek
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Putem Assist sitema vidim da se može platit i Maestro karticom,budem probao pa javim!

EDIT: Probao neide,probao diners neide...stjerao ruse u ku*ac i kupio na g2play za 20 kuna skuplje region free štaš.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. /Posredujem sponsoring klanovima!
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.11.2011 17:25 (dj_renny).
17 godina
Najjeftiniji CD Keyevi

bas i niste jeftini kaj se tice bf3 200kn...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Lord_Marko kaže...

bas i niste jeftini kaj se tice bf3 200kn...

Bf3 kosta 599 RUB (106.73kn)

17 godina
Najjeftiniji CD Keyevi

zanemari post, gledao 2 slicne teme i u krivoj postao

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Najjeftiniji CD Keyevi

jel mi moze neko pls dati link gdje je mw3 key najjeftiniji?

i ako je ruski, kako ga aktivirat preko vpn-a? tj, ne znam ni sto je vpn

i kako ga prebacit na englesku verziju?

Gle ko je iza tebe!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

najjeftiniji - http://www.cddiski.ru/

vpn aktivacija - 

''Glupan koji inzistira na svojoj gluposti postati ce mudar'' - William Blake
16 godina
Ma kupi preko eplati, oni ti aktiviraju i to je to.

150 kn kosta key.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina
neaktivan
Najjeftiniji CD Keyevi

Ako je neko zainteresiran imam ja BF3 LE engleski,aktivacija preko origina

cijena 150kn

Pozdrav Ivan

mix100
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Najjeftiniji CD Keyevi

e registrirao sam se na cddiski.ru i dodao 1 mw3 key u kosaricu. pise da imam 0 rubalja (stanje racuna). gdje da upisem karticu ili sto vec?

Gle ko je iza tebe!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Najjeftiniji CD Keyevi

Koja je naša najeftinija stranica, a da je pouzdana. Evo gledam eplati i čine mi se ok cijene. Ima tko od vas iskustva s njima?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
minikdo5 kaže...

e registrirao sam se na cddiski.ru i dodao 1 mw3 key u kosaricu. pise da imam 0 rubalja (stanje racuna). gdje da upisem karticu ili sto vec?

odlicno, stranica im ne radi. nek neko jos proba pa nek napise ako radi http://www.cddiski.ru/

Gle ko je iza tebe!
16 godina
Volume kaže...

Koja je naša najeftinija stranica, a da je pouzdana. Evo gledam eplati i čine mi se ok cijene. Ima tko od vas iskustva s njima?

Imam ja i to jako pozitivno iskustvo. Ljudi se trude maksimalno i susretljivi su. Koliko vidim i drugi su jako zadovoljni njihovom uslugom. Imaš i Key-Storm, isto su dobri, jedino što još nemaju velik izbor igara (što će se vremenom promjeniti). Isto je hrvatska stranica. Obje mogu preporučiti i možeš platiti općom uplatnicom na pošti.

Na CroVortexu imaš velik izbor igara. Oni nisu najjeftiniji ali imaju većinu igara zapakiranih u DVD (ili CD) medije što je ok za kolekciju, imaju i nešto keyeva.

Još bih mogao izdvojiti i Portio koji imaju samo igre na DVD/CD medijima i među najjeftinim su u Hrvatskoj. I dosta velik izbor.

14 godina
neaktivan
Najjeftiniji CD Keyevi

Ova stranica je nedavno napravljena po meni su tu najjeftiniji cd-keyevi samo nema ih puno jer je nova stranica itd i nema puno igara.  http://cdkeyhunt.com/

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.11.2011 21:49 (Daka96).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Najjeftiniji CD Keyevi

neznam jel netko ovdje vec rekao za ovu stranicu: Optime Keys

Kupio sam tamo Call of Duty: Modern Warfare 3 i The Elder Scrolls: Skyrim i igre su stvarno dosle brzo, u nekih 10-tak minuta 

Primaju i PayPal sto mislim da je odlicno

Dinamo je nesto najbolje sta se moglo dogodit hrvatskom nogometu(/sarcasm)
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Daka96 kaže...

Ova stranica je nedavno napravljena po meni su tu najjeftiniji cd-keyevi samo nema ih puno jer je nova stranica itd i nema puno igara.  http://cdkeyhunt.com/

mw3 je na toj stranici 187 kn, na cddiski 86 kn

Gle ko je iza tebe!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice