Live ID/GWFL account problem

poruka: 1
|
čitano: 839
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Live ID/GWFL account problem-duži thread!

Bok svima,

imam sljedeći problem - nabavio sam original DIRT3 za PC, i prilikom instalacije igre Games for Windows Live (onaj padajući meni, koji se inače dobije pritiskom na Home) obavijestio me da nemam GFWL account i da ga moram imati kako bi mogao sejvati, spremiti postavke itd.

I na Windows Live (kamo me preusmjerilo) otvorio sam account, verificirao ga na mejlu i do tada sve ok.

Tom accu sam dodijelio CD-key od igre, sve je prošlo ok, mogao sam čak u igri upisati i svoj Youtube account kako bi igra automatski snimala i postala snimke mojih vožnji na YT.

No kad sam sljedeći put učitao igru nigdje nije bilo savegameova, postavke su bile defaultne, itd, itd...  Ništa rekoh, idem na Live ID prrovjeriti da li je sve ok, dodjem tamo i ne znam zašto - glupan kakav jesam, kliknem na brisanje accounta... Ne pitajte zašto, to mi se u tom trenutku učinilo kao dobra ideja - ono, onak ne radi savegame na tom accu, pa ću probati s drugim, novim.

Odem ponovo u igru, opet me traži acc, ukucam taj novi, i naravno GFWL mi javlja kako je taj cd-key vezan za neki drugi acc (onaj prvi, sad već obrisani), i da me ne može logirati!! Ja lud, brišem i taj acc, pokušavam s onim prvim ali taj više ne postoji i ne mogu ga vratiti, igru moram svaki put igrati ispočetka (jedna, dvije trke i to je to), otvaranje offline accounta nemoguće... ma katastrofa cijela!

Imate li kakve savjete da vratim CD-key vezan za obrisani acc?? Odnosno da ponovno imam svoj CD-key nevezan ni za kakve accounte?

Kontaktirao sam Windows Live za pomoć, ali iskreno - ne očekujem ništa od njih.

Hvala na pomoći!

Prodajem zjake...povoljno!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice