kako izbristati battlefield2 sa windows 7-ice zaključana tema

poruka: 5
|
čitano: 1.031
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
kako izbristati battlefield2 sa windows 7-ice

dakle greškom sam skinuo battlefield 2 htio sam skinit battle field bad company  ...al nije to bitno kad sam ga htio izbrisati u postavkama nije bilo ikone battlefield za izbrisat googlao sam malo i našao nešto ka da treba neke keys izbrisat tako nešto ako mi netko može molim vas pojasnit kako to popravit  :D

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: kako izbristati battlefield2 sa windows 7-ice
tigar2 kaže...

dakle greškom sam skinuo battlefield 2 htio sam skinit battle field bad company  ...al nije to bitno kad sam ga htio izbrisati u postavkama nije bilo ikone battlefield za izbrisat googlao sam malo i našao nešto ka da treba neke keys izbrisat tako nešto ako mi netko može molim vas pojasnit kako to popravit  :D

{#}?

Možda u Control Panel uđeš u Programs and Features pa pronađi Battlefield?

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.1.2012 11:49 (SOS).
16 godina
Jesi skinuo neki scene release sa svojim installerom ili neki normalan build sa originalnim installerom?

Ako ne znas sta da radis, skini Revo ili jednostavno obrisi mapu gdje je instaliran.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
15 godina
neaktivan
kako izbristati battlefield2 sa windows 7-ice

nisam ga našao u Programs and Features zato sam i napravio temu skinuo sam ovo ili bar tako na folderu piše Battlefield 2 full game MP - SP  Fixed v_1.5 -=AviaRa=-  

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
tigar2 kaže...

nisam ga našao u Programs and Features zato sam i napravio temu skinuo sam ovo ili bar tako na folderu piše Battlefield 2 full game MP - SP  Fixed v_1.5 -=AviaRa=-  

Na koji način si instalirao igru, jer ako si ju samo extractao jednostavno obriši folder?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice