- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
evo da stavim i ovdje svoje videe...bit ce ih još...
Shift 2 Hot Lap @ Monza, Mazda RX-7 (FD) (Shift 2 Gameplay/PC)
Shift 2 Hot Lap Golf GTI TFSI MK1 @ Nordschleife CALLmeSCOOBY (Gammeplay/Commentary)
Call of Duty:Black Ops Zombies Kino der Totten CALLmeSCOOBY (BO Gameplay/Commentary)
i evo vam link na moj channel, bubnite like ili ostavite comment...a ako imate youtube channel subscribeajte se na moj channel...
https://www.youtube.com/user/CALLmeSCOOBY
Bok ljudi radim dualtage iz codova sa rl frendom daniem.Imamo dosta super klipova i uskoro pocinjem sa editiranjem cijele montaže evo samo jedan kratki dio koji sam sklepao na brzinu i recite dali vam se sviđa.Traje samo 48 sekundi ali cijeli proizvod ce trajat mnogo duže Hvala
Gledajte u hd lijepsa je kvaliteta
Izgleda poprilično dobro.
Šteta što nisi ubacio kakvu muzičku podlogu.
Treba mi pomoc kako da snimam gameplay ocu da postavljam na youtube ali npr. kad snimam cod4 sa frapsom, kad ukljucim taj snimak laga uzasno a dok sam igrao sve je bilo super, pa ako moze netko da mi pomogne
Nekaj uvjerljivo najteže s čim sam se srel u dosadašnjoj gaming "karijeri", a bome sam se namučil sa svakojakim bolesnim izazovima i težinama, otkad sam na Plejki.
No nijedan ko ovaj... (NAPOMENA: pojačajte zvuk, inače se baš ne čuje dobro, ipak je ovo samo fotić)
Gran Turismo 5 Vettel X1 Challenge - Suzuka
Strašno sam ponosan na ovo :)
Još Nurb i Monza...
Da li si to mogao snimiti sa xfireom ili frapsom, ovako izgleda malo čudno, mada je zanimljiv video.
VANI JE!
Molio bih sve koji vide ovo da pogledaju ovaj video koji sam napravio Dualtage sa rl frendom imamo jako puno dobrih klipova i po meni je edit dobar
Isprićavam se ako smetam ali ako bih mogao pogledati ovaj video koji sam dugo radio i mislim da je dobro ispao pa bi bio dobar za pogledat. :D
HD RULA!
U njemu je moj rl frend Dani i moja malenkost.
Volio bih ako bi mogli pokazat svima koji uživaju u videima kao ovaj
HVALA!
Vrlodobar!
VANI JE!
Molio bih sve koji vide ovo da pogledaju ovaj video koji sam napravio Dualtage sa rl frendom imamo jako puno dobrih klipova i po meni je edit dobar
Isprićavam se ako smetam ali ako bih mogao pogledati ovaj video koji sam dugo radio i mislim da je dobro ispao pa bi bio dobar za pogledat. :D
HD RULA!
U njemu je moj rl frend Dani i moja malenkost.
Volio bih ako bi mogli pokazat svima koji uživaju u videima kao ovaj
HVALA!
sje*ao si se,nikad nesmiješ snimati pub,lol
snimaj samo warove,po mogućnosti CB ako igraš
U ovoj temi su dozvoljeni svi video snimci iz igara pod uslovom da ste ih vi napravili odnosno da su vaše snimke, nema drugih uslova.
Fore kao to je sa public servera su smiješne jer nigdje nije određeno da moraju biti sa warova i sl., Jebasu je vrlo dobro napravio video.
Ostali kojima se ne sviđaju sa publica neka prave svoje sa warova, nitko im ne brani.
pozz ljudi
evo moj drugi cod4 frag movie
http://www.xfire.com/video/4bf6a9/
nadam se da vam se sviđa :D