Ne znam šta se dešava, ali jučer me dočekala poruka da su radili promjene na gameplayu, da bi squad battle mogao biti teži bla bla bla, a datum 4.11. 
ugl, jučer sam se nabrusio na onaj sbc 1 of 3 85+ i bilo je ne loše, tri puta sam ga riješio, i odabrao dvije kartice 89, od tih je jedna Alison kojeg sam i ovak planirao kupit jer me totw Pickford živcira i jedna kartica 88. Ponude su bile dvije kartice od 86 i jedna veća tak da mogu reći da sam zadovoljan. Uvijek može bolje, ali bar nisu sve 85 :)
Što se dalje tiče SBC-a riješio sam Dempseya i isprobao ga umjesto Pajor i mogu reć da mi je dobro legao. Ima ++ na LW inside forwardu i tamo ga koristim, pogađa sve kao Pajor makar nema zlatni finess nego obični, ali ima puno bolji passing plus tiki taka i incisive passing (nadam se da to nije početna sreća sa novim igračem). Ima zlatni technical, ali pošto ne pimplam i ne vrtim se u krug, vjerojatno to ne znam ispravno koristit pa meni osobno ne donosi prevagu, ako netko ima savjet oko tog skilla, gdje i kako ga ukomponirat, neka slobodno da.
Osim toga pitanje u vezi sbc-a, ima sbc winter provision, gdje daš 3x85 za 40 igrača ispod 80, čemu to? Obično skupljanje fodera, dolazi li nešto ovih dana? Nisam igrao fifu od 23. pa ne znam jel bilo šta prošle godine gdje je trebala hrpa fodera.
Pa danas ti je startao Winter Wildcards Crafting Upgrade. Trebaš 100 puta složiti SBC WW Crafting Upgrade da bi ga završio. Stoga, trebaju ti foderi jer ti treba 700 kartica da ga završiš. 200 rare kartica i 500 nonerare kartica. Znači ima smisla taj paket.
Vidjeh nakon što sam objavio post 
Taha sam dobio i ja, nemam ga gdje uklopit, ali nije loša kartica. Gledajući ovogodišnje pakete, moram priznat da sam jako dobro prolazio... Je da su untradeable karte, većina igrača igra u prvoj, a ostale posluže za SBC.
Uglavnom popizdio sam i opet ispremješao momčad... Napravio sam SBC za Isaaka, zamijenio sam zlatnog Gyokeresa, ali ne vidim da mi je donio neku razliku. Ima zlatni low driven i šta je je ulazi ko blesavo, ali gubi puno više duela, pogotovo zračniih u usporedbi sa Gyokeresom tak da ću vjerojatno brzo u novu potragu za napadačem, ovaj put nekim manjim, bržim, ali da nije Pina, nju imam i neda mi se više igrat sa njom 
Gledam da sastavim onog 88 CM/LB/RB igrača iz PL (ne mogu se sad sjetit imena), da pređem na drugu taktiku bez CAM-a, ali ne znam bi li žrtvovao Wirtza za tog igrača i hoće li za tjedan dva doći netko bolji u SBC, tj. netko meni korisniji. Mislim da imam dobru momčad, naravno može bolje, ali coinsi...
I dalje ne znam kako pucat sa glavom, držim one dvije tipke iza, manualno ciljam prema golu, ali igrač se posere glavom, a ne da pukne. Sa druge strane igrač okrenut prema aut liniji nabacuje na vrh 16m gdje Vinicious savršeno pogađa glavom rašlje makar je pokriven sa većim i jačim igračem. Ne samo on, nego i drugi zabijaju glavom dok moj igrač sam na 5m ili pogodi golmana ili lopta ode kod crte od peterca van.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.