EA Sports FC 26 izdvojena tema

poruka: 362
|
čitano: 91.215
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
EA Sports FC 26

10 pobjeda. U paketima jedno te iste kartice vrijednosti discard. Bas su me ukenjali sad sa tim nagradama. Pa nisam ni 60-70k skupio sa paketima.

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
EA Sports FC 26

Evo jedna statisticka obrada.

Odigrao sam World Tour Silver Supercmars League 2. 30 tekmi. Cilj je bio maznuti 10 pobjeda i na 25 tresti mrezu. Ostvareno.

Rezultat: Wins 12:18, EG 25:5 (u cetiri je protivnik imao EG visi za manje od 0,5), Interceptions 2:28. 

Nije ni cudo sto svi izdebilimo.

1 0 hvala 0
17 godina
EA Sports FC 26

Gledam ovaj pro open turnir što je danas krenio. Rezultati 9-5, 8-4, 9-4, 9-3 i tako to. Verjgang u prvih 26 minuta primio 5 golova. Zabio ih je u istom periodu šest. Rezultati kao da igraju vaterpolo, i to profići. Nema obrane kada se stanu vrtiti oko svoje osi ili par koraka naprijed pa par koraka nazad. Bilo je i lijepih akcija prebrojavanja, pa proigravanja ali svima je zajedničko da primaju golove kao na traci. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
7 tjedana
EA Sports FC 26

Kad će već jednom sniženje ?

Ja sam škrtac koji želi kupiti po nižoj cijeni 

0 0 hvala 0
11 godina
Re: EA Sports FC 26
movie kaže...

Gledam ovaj pro open turnir što je danas krenio. Rezultati 9-5, 8-4, 9-4, 9-3 i tako to. Verjgang u prvih 26 minuta primio 5 golova. Zabio ih je u istom periodu šest. Rezultati kao da igraju vaterpolo, i to profići. Nema obrane kada se stanu vrtiti oko svoje osi ili par koraka naprijed pa par koraka nazad. Bilo je i lijepih akcija prebrojavanja, pa proigravanja ali svima je zajedničko da primaju golove kao na traci. 

Vecina golova na istu foru idu

13 godina
movie kaže...

Rekli bi neki "skill issue".

17 godina
Mario H6 kaže...

Kad će već jednom sniženje ?

Ja sam škrtac koji želi kupiti po nižoj cijeni 

Pa 55% je off, koliko bi ti?

Ili si ti mix bračanina i škotlanđanke?

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.11.2025 0:00 (jopis).
17 godina
I već je prije igra bila na akciji, a sad je zbilja jeftina.
10 godina
EA Sports FC 26

Jučer sam uzeo PS plus i krenuo sam igrat online. Prvo sam se nanervno jer nakon obavljenih zadataka ne mogu na market 24h, a ponajviše mi treba radi SBC-ova gdje mi fali pokoji igrač da dovršim neke.

Drugo, online igra, pa to je klizalište, a ne trčanje po terenu. I ono šta je netko spomeuo, svaka utakmica skoro drugačiji gameplay. U jednoj tekmi kližemo svi, u drugoj sam ko tanker, u trećoj kasne kontrole, igrači dodaju kome oni žele, a ne kome ja itd.

Dobio sam sve utakmice pa mi je to neka utjeha, ili nije pošto se radi o zadnje dvije divizije i još onaj osječaj kad pobjediš i nanervaš se. Jedna utakmica je otišla do kraja, ostalih par je prekinuto već u prvom poluvremenu pri vodstvu 3:0. Danas ću se natjerat da odigram još tih par utakmica za bolju nagradu.

Ono šta mi ubije čar je to šta većina igra isto, nabij naprijed, vrti se sam oko sebe, kad izgube loptu pritisak sa svih strana... Tu tek dođe do izražaja šta u competitive gameplayu uopće ne vidim razliku između umornog i svježeg igrača, stamina je samo za šminku umjesto da ima nekog značaja, da si primoran mijenjati ako češ stalno juriti po terenu, da biraš igrače koji mogu trčat, a ne da su svi brozović ili kante.

I am over 9000!!!

0 0 hvala 0
13 godina
Shivi kaže...

Jučer sam uzeo PS plus i krenuo sam igrat online. Prvo sam se nanervno jer nakon obavljenih zadataka ne mogu na market 24h, a ponajviše mi treba radi SBC-ova gdje mi fali pokoji igrač da dovršim neke.

Drugo, online igra, pa to je klizalište, a ne trčanje po terenu. I ono šta je netko spomeuo, svaka utakmica skoro drugačiji gameplay. U jednoj tekmi kližemo svi, u drugoj sam ko tanker, u trećoj kasne kontrole, igrači dodaju kome oni žele, a ne kome ja itd.

Dobio sam sve utakmice pa mi je to neka utjeha, ili nije pošto se radi o zadnje dvije divizije i još onaj osječaj kad pobjediš i nanervaš se. Jedna utakmica je otišla do kraja, ostalih par je prekinuto već u prvom poluvremenu pri vodstvu 3:0. Danas ću se natjerat da odigram još tih par utakmica za bolju nagradu.

Ono šta mi ubije čar je to šta većina igra isto, nabij naprijed, vrti se sam oko sebe, kad izgube loptu pritisak sa svih strana... Tu tek dođe do izražaja šta u competitive gameplayu uopće ne vidim razliku između umornog i svježeg igrača, stamina je samo za šminku umjesto da ima nekog značaja, da si primoran mijenjati ako češ stalno juriti po terenu, da biraš igrače koji mogu trčat, a ne da su svi brozović ili kante.

Igrac koji ima loptu ima staminu 100%. To im je ''feature'' novi.

17 godina
EA Sports FC 26

Ovu igru su radile osobe oslobođene tjelesnog odgoja a moroni iz igračke zajednice su udarili završni pečat. 

https://fb.watch/DBq8JA9G-d/

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.11.2025 14:32 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
movie kaže...

Ovu igru su radile osobe oslobođene tjelesnog odgoja a moroni iz igračke zajednice su udarili završni pečat. 

https://fb.watch/DBq8JA9G-d/

Da ja ovako mogu sa svojim igracem radit a da me frajer sa VVDom ne skombajnira i udari loptu u kontru... vjerovatno bi tamo sjedio sa Tekkzom i ekipom :D :D 

10 godina

Da mi to netko radi u kauč modu bilo bi svašta... Ne znam kome je zabavno tako igrat, ali ima nas svakakvih...

Ima li netko De Jonga? Kakav je? Treba mi CM koji je malo povučeniji. Odgovara mi igrač premier league, barcelone ili psga. Zasad imam Fabiana Ruiza, solidan je box to box, ali htio bih nadograditi tu poziciju pa mi je oko zapelo na De Jongu. Ne znam kakav je De Jong u usporedi sa Vitinhom, koji bi isto mogao igrat deep lying playmakera, ali imam ocd da mi igrači trebaju imat ++ pa pozicijama 

I am over 9000!!!
17 godina
Shivi kaže...

Da mi to netko radi u kauč modu bilo bi svašta... Ne znam kome je zabavno tako igrat, ali ima nas svakakvih...

Ima li netko De Jonga? Kakav je? Treba mi CM koji je malo povučeniji. Odgovara mi igrač premier league, barcelone ili psga. Zasad imam Fabiana Ruiza, solidan je box to box, ali htio bih nadograditi tu poziciju pa mi je oko zapelo na De Jongu. Ne znam kakav je De Jong u usporedi sa Vitinhom, koji bi isto mogao igrat deep lying playmakera, ali imam ocd da mi igrači trebaju imat ++ pa pozicijama 

Dvije meta kartice na toj poziciji koje gotovo svatko ima su De Jong i Reijnders. Sada odaberi koga hoćeš a možeš i oba. Za te novce nećeš naći bolje. 

10 godina
movie kaže...
Shivi kaže...

Dvije meta kartice na toj poziciji koje gotovo svatko ima su De Jong i Reijnders. Sada odaberi koga hoćeš a možeš i oba. Za te novce nećeš naći bolje. 

Nisam imao pojam da su meta, ne pratim baš "scenu" nego gledam igrače koji bi se po meni uklopili s obzirom na role. 

Reijndersa imam, dobio sam ga nakon tjedan dana igranja SB-a, isto kao Pinu, nešto malo kasnije i Pajor... Paketići su me dobro kakili do unazad tjedan dana, od tada ništa, ali probat ću sa De Jongom pošto je ispred njih dvoje Palmer koji mi je brutalan.

Sad igram 443 sa dva CM-a i CAM jer sam dobio takve kartice u paketićima, nisam mogao složiti drugačije radi chema, a kak nisam imao ps plus nisam imao pristup marketu. Doslovno nisam kupio niti jednog igrača, a imam ekipu rating 86 sa chem 31 i kako stvari stoje dvije meta kartice, Pinu i Reijndersa.

Makar po čemu je Reijnders meta? Po ocjenama jer je all around, visok, tiki taka? Solidan mi je, nešto bolji od Fabian Ruiza, ali nisam osjetio u par online utakmica da je neka prevaga, dok npr. Palmer kao shadow striker na CAM-u ubija. Stil igre su mi kratka dodavanja i izgradnja napada, ne jurim i ne napucavam loptu.

I am over 9000!!!
13 godina
EA Sports FC 26

Ove godine sam dobio Messia IF i Ronalda ( gold ). 

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
EA Sports FC 26

Kakvi DeJongi, kakvi Reijndersi... Brekalo, Topić, Krama i Modrić!

2 0 hvala 0
17 godina
Shivi kaže...

Nisam imao pojam da su meta, ne pratim baš "scenu" nego gledam igrače koji bi se po meni uklopili s obzirom na role. 

Reijndersa imam, dobio sam ga nakon tjedan dana igranja SB-a, isto kao Pinu, nešto malo kasnije i Pajor... Paketići su me dobro kakili do unazad tjedan dana, od tada ništa, ali probat ću sa De Jongom pošto je ispred njih dvoje Palmer koji mi je brutalan.

Sad igram 443 sa dva CM-a i CAM jer sam dobio takve kartice u paketićima, nisam mogao složiti drugačije radi chema, a kak nisam imao ps plus nisam imao pristup marketu. Doslovno nisam kupio niti jednog igrača, a imam ekipu rating 86 sa chem 31 i kako stvari stoje dvije meta kartice, Pinu i Reijndersa.

Makar po čemu je Reijnders meta? Po ocjenama jer je all around, visok, tiki taka? Solidan mi je, nešto bolji od Fabian Ruiza, ali nisam osjetio u par online utakmica da je neka prevaga, dok npr. Palmer kao shadow striker na CAM-u ubija. Stil igre su mi kratka dodavanja i izgradnja napada, ne jurim i ne napucavam loptu.

Gle, jučer je bio drugi dan pro opena. Od dvadeset profića njih 15 je imalo Reijndersa i De Jonga u momčadi a Palmera nitko. Ja sam probao obojcu i meni nisu puno donijeli. Valjda ima neki razlog zašto ih svi koriste i valjda treba znati s njima igrati u određenoj formaciji. Palmer meta rating 80.9, De Jong 87.8, Reijnders 86.8, Pina 87.1

13 godina
EA Sports FC 26

Igram gauntlets jer su nagrade debelo bolje nego rivalsi.

Sad, posto ti treba vise ekipa. Pocnem koristiti ove tetke kaj imam i klubu. Pajor kad zavuce finessu, ona ide ko raketa u 90. Svaka. Kako cure loptu uzimaju, brze na svakoj lopti, raskorak je njihov... sve imaju playstylove napucane do kraja. Kaj ja propustam da nemam full zensku ekipu, a ne ove klipane kaj se kretat ne mogu. Komedija jbt.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
movie kaže...
Shivi kaže...

Gle, jučer je bio drugi dan pro opena. Od dvadeset profića njih 15 je imalo Reijndersa i De Jonga u momčadi a Palmera nitko. Ja sam probao obojcu i meni nisu puno donijeli. Valjda ima neki razlog zašto ih svi koriste i valjda treba znati s njima igrati u određenoj formaciji. Palmer meta rating 80.9, De Jong 87.8, Reijnders 86.8, Pina 87.1

Doveo sam De Jonga, bi ne bi, bi ne bi i dam bid na 47k i prođe... Doveo sam i Yamala za 60k, ne znam jel puno ili ne pošto sam htio bidat za 50k i kusur, nisam gledao i lupio buy now. Srećom pa je bilo 60k, a ne 100k+

Sa Yamalom sam igrao, prvu utakmicu ništa, kao i Foden, ali drugu gdje je protivnik igrao high press je ubio. Ne znam ima li caka kad pritisneš dva puta tipku za sprint, ali Yamal je odletio, kao da ima raketu u šu***. 

Znam da je bilo u nekim prijašnjim fifama da je dva puta sprint neki boost, vrijedi li to i dalje ili je običan sprint, ali si igrač gurne loptu u for kao i sa desnom gljivom?

Po meni je minimalna razlika između Reijndersa i Fabiana Ruzia, bar za stil koji ja igram, a u ubacivanju De Jonga umjesto Ruiza vidim prednost u brzini De Jonga i zlatnoj tiki taka, ne obični te ponajviše roli deep lying playmaker. Ruiz mi igra box to box i jako često zaglavi u napadu pa je obrana na milost i nemilost protivnika.

Igram causual, smatram se solidnim igračem, ne znam finte, džinđe minđe, nego igram od noge do noge, neki realan pistup nogometu, a ne ringišpili i ostala govna taj da ako neki igrač i je meta u nekom pogledu, teško da ću otkrit. Osim kod Pine i low drivena, to sam se uvjerio da je uvjerljivo najveći OP, bar po meni i mom iskustvu.

Što se tiče drugog kolege i Pajor... Da, finese je kod nje kao raketa, nećeš zabit nemoguće, ali situacije u 16m neće promašit, evenutalno će golman obranit. Puno veća prednost je Pina i low driven. Taj udarac uđe kak kod pukneš pošto ima weak foor 5*, sve uz stativu, ali ako slučajno ne ide u kut onda golman napravi neku retardiranu animaciju samo da lopta uđe u gol. Kao što sam gore naveo, uvjerljivo najveći OP.

I am over 9000!!!
13 godina
EA Sports FC 26

Zna netko mozda zasto Cambiasso nije dobio ''1 Appearance(s) in a win match'' ako je igrao u pobjedi protiv Bodo/Glimta.

Nije se update napravio na FUTBINU, dobit ce i on.

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.11.2025 14:45 (SimeKZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
sexytoiletpaper kaže...

Kakvi DeJongi, kakvi Reijndersi... Brekalo, Topić, Krama i Modrić!

Samo Kule i ekipa

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
13 godina
EA Sports FC 26

Idem evolution sa udarcem szavit na Leaoa i stavim slucajno onak za dribling i sad se mogu jebat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
EA Sports FC 26

Otvorio sam od petka sigurno 150 packova. Apsolutno ništa u njima. Potrošili su se i neki novci, jednostavno to je ovisnost. Satisfakcija došla danas navečer. 

Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
movie kaže...

Otvorio sam od petka sigurno 150 packova. Apsolutno ništa u njima. Potrošili su se i neki novci, jednostavno to je ovisnost. Satisfakcija došla danas navečer. 

Au sto si ubo sa tim packom imas cam-a do futtiesa. Ja otvorih neki bezvezni gold pack ts Bergkamp u njemu, nije neka top tier ikona ali meni je legao u tim samo tako, navaljo vec tonu golova i asistencija. 

17 godina
movie kaže...

Ne želim te više čut da krtiziraš svoj pack luck do FC 36

Koristite blage riječi i jake argumente
17 godina
Dodinho kaže...

Ne želim te više čut da krtiziraš svoj pack luck do FC 36

Neću ti reći jer mi je neugodno koliko se novca ovaj vikend spržilo na packove pa onda nema smisla pričati o pack lucku do FC36. 

Ujutro skužim da je novi basic icon SBC pa rekoh, aj da i to odigram. Do sada sam odigrao tri prijašnja icon sbc i dobio tri epska govna. Danas malo bolje sreće. 

11 godina
EA Sports FC 26

84x3 pack top

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Ziga_ST kaže...

84x3 pack top

Uzeo sam i povečalo i opet ne vidim. Pretpostavljam tko je ali kaj je problem staviti veću fotku da mi oči ne iscure? 

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.12.2025 23:36 (movie).
13 godina
Ziga_ST kaže...

84x3 pack top

Reko, imam foddera slozit cu 86+ campagain pack. Dobijem duplica onu zensku iz francuske 86. Idem 86+ hero pack, donovan 🤣🤣

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice