EA Sports FC 26 izdvojena tema

poruka: 362
|
čitano: 91.326
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
EA Sports FC 26

Ova WL 8-7 rezultat - isplatila se ostavio si za danas 7 utakmica dobio 5 i 2 quito hahaha

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Re: EA Sports FC 26
SimeKZ kaže...
acmilan2 kaže...

Obrisao sam stranicu, izašao iz svih grupa/stranica gdjegod se fifa spominje i ta nakaradna glupost, odigrat cu mozda za gust 1-2x tjedno, malo rush s kolegama itd.

Ne treba mi to u životu, s hipertenzijom imam već dovoljno problema, ne trebam još više. Tako da, nek vam je sa srećom svima, žao mi je što sam ikoga nagovarao da kupi ovo smeće.

Selim na BF6 na PC-u i FAAAST Penguin na PS5, ako netko želi, možemo se dodati i igrati zajedno.

LP svima

Ja cekam hallowen popust i uzimam BF6 sigurno. 

Buš se javil onda da se dodamo na steamu/EA-u i discordu.

Kovačić
13 godina
acmilan2 kaže...
SimeKZ kaže...
acmilan2 kaže...

Obrisao sam stranicu, izašao iz svih grupa/stranica gdjegod se fifa spominje i ta nakaradna glupost, odigrat cu mozda za gust 1-2x tjedno, malo rush s kolegama itd.

Ne treba mi to u životu, s hipertenzijom imam već dovoljno problema, ne trebam još više. Tako da, nek vam je sa srećom svima, žao mi je što sam ikoga nagovarao da kupi ovo smeće.

Selim na BF6 na PC-u i FAAAST Penguin na PS5, ako netko želi, možemo se dodati i igrati zajedno.

LP svima

Ja cekam hallowen popust i uzimam BF6 sigurno. 

Buš se javil onda da se dodamo na steamu/EA-u i discordu.

NuclearDisaster5

Zavrsio sa 8 pobjeda. 3x za redom dobio Gabriela Silvu i sve ostalo 82. 

Nije vrijedno zivciranja, uninstal. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
10 godina
EA Sports FC 26

Idu me paketići, paket 12 igrača 75+ dobio sam Palmera, Olma, Schlotterbacka i još dvije 84 kartice što je jako dobro za taj paket.

To me je povuklo pa sam otvorio onaj dva puta 82+ i naravno dobio dvije 82 kartice. Bilo bi previše da sam tu dobio nešto više.

Ostalo mi je još par paketića od objectivsa, ali to će doći danas ili sutra na red.

Da se vratim na samu igru, počeo sam koristit low driven sa Pinom i mogu reć da je OP, skoro odakle god puknem, a da je 20m od gola, lopta ide skroz u kut i velikoj većini bude gol.

Zeznuli su te low driven udarce, pogotovo sa igračima koji imaju taj playstyle jer neprirodno jako puknu loptu (imam osjećaj jače nego kod običnog udarca) bez obzira bili sami, pod pritiskom, iz okreta, a golmani su kao retardirani, kao da imaju neki delay kad je low driven u pitanju, ne reagiraju odmah nego se bacaju sa zakašnjenjem ili rade neku glupu animaciju koja nema veze sa branjenjem tak da postaje pravo čudo kako golovi padaju sa tim udarcima.

I am over 9000!!!

0 0 hvala 0
16 godina
EA Sports FC 26

Valjda 15 godina isto ponavljam, ali Fifu jedino može ukidanje assisteda spasiti. Manual je težak, da, ali tamo je osjetno teže exploitati sustav. Jbg ima i on svojih problema, pa ekipa često samo trci s jednim igračem jer je eto lakše nego precizno dodati loptu, al i to se lako brani.

Sve drugo će uvijek imati jednostavne načine za zbrejkati igru.

Usprkos svemu, igra je dobra za nas koji rokamo tu i tamo malo Squad Battles i eventualno koji online match. Meni ne pada na pamet se vise od toga investirati u njihovu igru :)

šumski put je bio ravan • EA: Dream_HR
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Meni je drago kaj su povećali Squad Battles na 18. Al sad je dosta teško doći u Gold 1 usprkos svim pobjedama na Profesional - mora se slabije na World Class dobiti, inače ništa od Gold 1 plasmana.
Za ove ovr88/89 sam preslab da idem na njih na World Class :)
12 godina
Armor kaže...
Meni je drago kaj su povećali Squad Battles na 18. Al sad je dosta teško doći u Gold 1 usprkos svim pobjedama na Profesional - mora se slabije na World Class dobiti, inače ništa od Gold 1 plasmana.

Ispod 80 ratinga sam uvijek igrao na legendary, sve ostalo World Class. I jedva uspio doć u Gold1/Elite3.

Kovačić
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.10.2025 13:58 (acmilan2).
17 godina
Armor kaže...

Čekaj, je li se ti zahebavaš? Svaki tjedan sam elite 1 a stvarno ne igram ništa posebno. Natučem oko 36k poena i razmišljam kako sam loš ove godine protiv AI jer je bezobrazno poštelan da te hebe u mozak ali opet da ne možeš u gold 1 ne mogu vjerovati. Samo prvi tjedan po izlasku igre nisam bio elite 1 već elite 2. Danas sam na 20k i imam još 8 tekmi za odigrati. Znači opet ću biti na tom prosjeku. 33/34k poena je dovoljno za elite 1. U prosjeku radim 2k bodova po tekmi, imaš 18 tekmi za odigrati. Nikad ne izgubim niti jednu. Jedino se zna dogoditi da ne uspijem zabiti 5 golova ili da primim gol. Posebno mi na karu ide kada vodim 5-0 pa gol dobijem u 92 minuti pa ne dobijem max broj bodova. Evo da ne misliš da te lažem. Odigrao sam 10 tekmi. Ostalo mi još osam. Dovoljno za opet elite 1. Igranje protiv AI ne smatram nekim uspjehom, već zaglupljivanjem. Što to više igraš realno si slabiji u online tekmama. Treba ih izbjegavati, odigati samo ono što je nužno za packove. Igranje protiv AI je shema koja ne prolazi protiv živih igrača.

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.10.2025 23:36 (movie).
12 godina
movie kaže...
Armor kaže...

Čekaj, je li se ti zahebavaš? Svaki tjedan sam elite 1 a stvarno ne igram ništa posebno. Natučem oko 36k poena i razmišljam kako sam loš ove godine protiv AI jer je bezobrazno poštelan da te hebe u mozak ali opet da ne možeš u gold 1 ne mogu vjerovati. Samo prvi tjedan po izlasku igre nisam bio elite 1 već elite 2. Danas sam na 20k i imam još 8 tekmi za odigrati. Znači opet ću biti na tom prosjeku. 33/34k poena je dovoljno za elite 1. U prosjeku radim 2k bodova po tekmi, imaš 18 tekmi za odigrati. Nikad ne izgubim niti jednu. Jedino se zna dogoditi da ne uspijem zabiti 5 golova ili da primim gol. Posebno mi na karu ide kada vodim 5-0 pa gol dobijem u 92 minuti pa ne dobijem max broj bodova. Evo da ne misliš da te lažem. Odigrao sam 10 tekmi. Ostalo mi još osam. Dovoljno za opet elite 1. Igranje protiv AI ne smatram nekim uspjehom, već zaglupljivanjem. Što to više igraš realno si slabiji u online tekmama. Treba ih izbjegavati, odigati samo ono što je nužno za packove. Igranje protiv AI je shema koja ne prolazi protiv živih igrača.

Velim za prošle fife.

Ovu igram nikako, zato nema nagrada niti iceg drugog za mene...

Kovačić
17 godina
@movie, zbog čega bi se zajebaval? Ja nisam elite igrač ko ti. Kad igram online, gubim nekad i po 10 razlike - zato i ne igram online već taj SP mod.
17 godina
Armor kaže...
@movie, zbog čega bi se zajebaval? Ja nisam elite igrač ko ti. Kad igram online, gubim nekad i po 10 razlike - zato i ne igram online već taj SP mod.

Daleko sam ja od elite igrača, prije prosječan igrač. Na ovm forumu iako je postao zanemariv ima nekoliko igrača koji su bolji od mene, neću ih sada poimenice nabrajati. Ok, kuzim da si los online. Nemam s time problema. No ne kuzim da u mjesec dana ne pročitaš kako igra AI jer uvijek igra isto. Svake godne nakon jednog vikenda i nakon sto si poslozim momcad bez problema odlazim u elite 1. Ne smatram to nikakvim uspjehom jer igram protiv priglupog AI koji uvijek igra isto. Kada ga jednom procitas vise nemas problema. Stvarno nije neka nauka. 

15 godina
EA Sports FC 26

Deinstal...srecom probao trail verziju 10h i ustanovio da igram jebeni rukomet, znaci svaki drugi napad gol, kako ja tako i protivnik, tekme zavrsavaju "epskim" preokretima, da ne kazem koliko golova padne po tekmi, jednom rijeci užas...prva fifa od 2012 za koju necu dati pare pa ni na sniženju

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
zaki23 kaže...

Deinstal...srecom probao trail verziju 10h i ustanovio da igram jebeni rukomet, znaci svaki drugi napad gol, kako ja tako i protivnik, tekme zavrsavaju "epskim" preokretima, da ne kazem koliko golova padne po tekmi, jednom rijeci užas...prva fifa od 2012 za koju necu dati pare pa ni na sniženju

Više vaterpolo, ali okej. hahaha

Kovačić
8 godina

Manje ljudi igra SB ove godine.

Kombinacija načina na koji AI igra, 18+2 tekme tjedno i generalni broj tekmi koje moraš odigrati u Rivals(10+) + Champs(15) + Live Events(15+) + Rush(15+) znači minimalno 55 tekmi tjedno, jednostavno je previše za dodati još 20 tekmi u SB.

13 godina
EA Sports FC 26

Kakva je situacija nakon patcha? Vidim ljudi slave 🤣

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Kakva je situacija nakon patcha? Vidim ljudi slave 🤣

Ne znam što slave. Isto sranje samo drugo pakovanje. Sada opet ima više sretnih odbijanja u noge napadača. Igrači mi se sudaraju po terenu. Primjetio sam par novih animacija golmana. Generalno u dvije tekme nisam primjetio da mi je sada bolje. I dalje su tu razne frustracije tijekom igranja. No slaviti je uvijek dobro. Bolje nego tugovati.

17 godina
EA Sports FC 26

Pina me i dalje masakrira sa low driven udarcem, već vidim kako će izgledati WL.

Koristite blage riječi i jake argumente
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.10.2025 8:06 (Dodinho).
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
EA Sports FC 26

Squad battle mislim da i odigraš sve na profesional trebao bi dogurati do gold 1.

Ja ga igram na način da igram na world class protiv ratinga manjeg od 80, a profesional ove jače. Igrao sam na world class i protiv jačih, ali jednostavno mi AI pojede previše živaca, pogotovo kad znam da igram za neku nagradu i onda i kad pobijedim budem živčan jer sam dobio neki glup gol, zapucao neki zicer i slično. Dobije se svakako više bodova nego na profesional, ali nerviranje i živci nisu vrijedni toga jer većinom taj jedan ili dva gola koja primim budu tako glupa da me jednostavno okrene.

Nije mi samo jasno da nisu mogli napraviti da AI igra bar malo drugačije ovisno o formaciji i taktici, a ne doslovno identično koju god formaciju igrali, točno znaš da će se vrtit po sredini terene, da će dodat na krilo, trčat uz aut liniju do gol linije gdje će te na neki glup način prejebat i proć kraj tebe po gol aut liniji ili se zabit u tebe i izborit korner. To vrijedi i za authentic jer igram karijeru na world class i gotovo mi je isto igrao protiv City-a ili Celte, isti obrazac igre.

I am over 9000!!!

1 0 hvala 0
17 godina
sexytoiletpaper kaže...

Manje ljudi igra SB ove godine.

Kombinacija načina na koji AI igra, 18+2 tekme tjedno i generalni broj tekmi koje moraš odigrati u Rivals(10+) + Champs(15) + Live Events(15+) + Rush(15+) znači minimalno 55 tekmi tjedno, jednostavno je previše za dodati još 20 tekmi u SB.

Nisam siguran. Prošle godine za elite1 trebalo je oko 27k bodova a sada sa samo dvije tekme više treba ti 34k bodova. Prosječnom igraču trebaju 4 tekme da dođe do 7k bodova. Po tome ispada da više ljudi igra jer i osjetno više bodova treba za elite1. Mislim da ove godine igraju i oni bolji igrači koji do sada nisu gubili vrijeme na SB. Ove godine su nagrade siromašnije pa treba više igrati ako želiš brže napredovati u slaganju momčadi. Ja ove godine igram sve što donosi pack. Nisam nikada do sada igrao baš sve i čini mi se da ove godine više igrača igra baš sve upravo zbog manjih nagrada pa to kompenziraju s više igranja kako bi pobrali što više packova. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.10.2025 16:22 (movie).
17 godina
@Shivi nije dosta sve na Profesional. Taman te uhvate zadnju večer i prek noći prestignu...
Treba koju na WC, naravno, pobijediti.

Sad sam iz Gold 1 nagrada dobil Palmera, CAM ovr87 - taman gdje mi je igrala Marta, sad je Olmo zamjena.
Al Marta ih pojede za doručak.

BTW, nepravda kaj nema Kramarića u TOTW
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.10.2025 18:31 (Armor).
17 godina
Armor kaže...
@Shivi nije dosta sve na Profesional. Taman te uhvate zadnju večer i prek noći prestignu...
Treba koju na WC, naravno, pobijediti.

Sad sam iz Gold 1 nagrada dobil Palmera, CAM ovr87 - taman gdje mi je igrala Marta, sad je Olmo zamjena.
Al Marta ih pojede za doručak.

BTW, nepravda kaj nema Kramarića u TOTW

To su čari futa. Ja u ovih mjesec dana u SB iz elite1 još nisam dobio karticu ratinga 87 a ti iz gold1 dobiješ. Nemaš potrebe mučiti se za koji rang više. 

Danas završio onaj silver kup. Za 15 pobjeda jebeni Gabriel, za 18 tekmi neka kartica rating 84 a iz onog završnog packa neka cura rating 87. Iz ostalih packova se ne sjećam da je bila neka kartica ratinga 85. Sve 84 i niže od toga. Bezveze mučenje za na kraju nula bodova.  Danas novi promo i standardno im igra pada zbog preopterećenja servera.

Ono, platiš igru i niti igrati ti ne daju kada ti hoćeš. Nije se moglo uopće bidati i ako si uspio nešto bidati po početnoj cijeni, kupio si. Pokušavao sa uzeti Alissona i ne da ti. Konačno sam ga piknuo nakon pola sata konstantnog restartanja igre po početnoj cijeni od 30k coinsa. Nije nikome uspjelo bidati i dobio ga. Oko njega Alisson išao za 36k a ovaj ostao na početnom bidanju. Nije nešto ali ok. Bolje platiti manje nego više. Složio Pogbu nemam pojma zašto, nostalgija.

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.10.2025 22:45 (movie).
13 godina
EA Sports FC 26

Koliko je ovaj novi promo srusio cijenu nekih meta kartica to je strasno. Ubijaju svaki pokusaj investiranja i trejdanja svim tim glupostima.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
EA Sports FC 26

Danas novi patch, nisu prošla niti tri dana od prošlog patcha koji je donio veselje evo novog. Odigrao sam par tekmi SB da to završim i popizdio sam. Ne mogu se točno dodati, igrači mi samo stoje, nitko se ne kreće a kada i krenu ko muhe bez glave ulaze u zaleđe. krenem u kontru i s druge strane mi dolazi moj igrač koji odjednom trči dva metra ispred mene da mu ne mogu dodati i postići lak gol. Moj igrač na 16etra, krene mmu dodati a on napravi korak unazad i stane iza obrambenog igrača. Koja kita, nije mi jasno. Igra sve radi da ti oteža. To je baš jebanje u mozak. Golman AI brani čuda a mome doslovno lopta prođe kroz ruke. Kako sam rekao neki dan, još nisam izgubio tekmu u SB. Danas sam od tri tekme dvije izgubio i ništa od elite1, bit će dva. Znači jebanje u mozak na najjače od strane AI. Znači ovo nema veze da sada AI igra bolje, ne. Sada igra sve radi kako bi igraču otežala zabijanje golova. Ok, oslabio sam si i momčad jer sam ubacio tri igrača kako bi riješio zadatke da poberem kartice i packove pa mi niti kemija ne štima. Treba rumunj, japanac i amerikanac mislim za sve riješiti. Kako to izgleda online još nisam probao. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.10.2025 17:11 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Cofinho kaže...

Koliko je ovaj novi promo srusio cijenu nekih meta kartica to je strasno. Ubijaju svaki pokusaj investiranja i trejdanja svim tim glupostima.

Već prošli FC25 bilo je gotovo nemoguće investirati i zaraditi. Doslovno pet kartica u igri je držalo cijenu sve ostalo vodafon. Jučer De Jong ide za 130k a danas ne ide niti za 100k. Salah TOTW je bio 510k a danas je 600k. Imam ga pa pratim. Znači danas ga se isplati prodati pa opet kupiti sutra pred večer kako ekipa završava WL. No doslovno mi se jebe. Ove godine još nisam kupio karticu i stavio je na market da nešto zaradim. Nema smisla.

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.10.2025 17:10 (movie).
13 godina
EA Sports FC 26

Pa to je klasika. Taj totw trejding. Uzmes par crnih kartica iz trenutnog totw i cekas da poraste cijena kad izadju iz packova i onda ih listas. Jedini nacin koji je preostao uz mozda icon trading.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Cofinho kaže...

Pa to je klasika. Taj totw trejding. Uzmes par crnih kartica iz trenutnog totw i cekas da poraste cijena kad izadju iz packova i onda ih listas. Jedini nacin koji je preostao uz mozda icon trading.

Problem je što cijena ne raste svima, samo određenim karticama tipa Salah, Mbappe i takvi teškaši. Aj za Salaha se skupi 500k ali za Mbappea 3/4 milijuna jako teško ovim tempom dobijanja govana u packovima. Aj da vidio kakav će ovaj vikend biti.

17 godina
Kako jadna ponuda iz Squad Battles paketića ujutro!
Jedino kaj vrijedi spomenuti je duplikat Marte...

Kak doći do tih duplikata koje se može iskoristiti za SBC?
Nigde ne vidim opcije za to.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
EA Sports FC 26

Kupio cijeli Dinamo Zagreb u futu i idem igrat evo rtg series s njima. Jedina stvar koja me jos nesto duze zadrzat uz fut. Fut champs dns katastrofa koliki delay.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Armor kaže...

Kada odeš na sbc stisni R1 da te prebaci iz kluba u dupliće, ako se ne varam ovako napaet. 

17 godina
movie kaže...
Armor kaže...

Kada odeš na sbc stisni R1 da te prebaci iz kluba u dupliće, ako se ne varam ovako napaet. 

Dvaput na R1 i prebaci te u duplicate storage

Koristite blage riječi i jake argumente
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice