Cyberpunk 2077 izdvojena tema

poruka: 6.070
|
čitano: 1.431.135
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Cyberpunk 2077

Gta 3, koji je stariji od dosta ekipe koja sad zestoko brani CDPR bagru i prevarante, je imao policijske potjere. Ovo je prestrasno. Jadno, jadno, jadno.

2 0 hvala 0
11 godina
Re: Cyberpunk 2077
dani20 kaže...

Kazu stari ljudi da navodno 50% ljudi refundalo sa steama,nazalost samo je nekolicina ostala igrat.
Za GOG nemam info,vjerojatno slicne brojke. Too bad,igra je imala potencijala

Nvm tek sad vidim da je bio sarkazam 

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.12.2020 16:59 (Wack).
15 godina
doktor1 kaže...

A jbg, nekom se igra sviđa...

Pa oni, igra igru, ne traži samo negativne vijesti po netu...

A gle, igra ima svakako jakih elemenata. Skillovi, perkovi i upgrade lika gdje možeš pristupiti gameplayu na 100 različitih načina. To je top i tko od ove igre ne traži puno više će sasvim sigurno uživati i igra će mu biti top.

Ali neki su od "najiščekivanije igre ikad" očekivali da će neke stvari malo bolje funkcionirati. Čak i kad maknemo puste bugove i performanse na konzolama na stranu, AI u igri, pogotovo NPCevi i policija su tragikomični. Ali ono, baš tragedija. Ne samo zbog očekivanja koje su ljudi imali od igre nego u usporedbi sa većinom igara su te stvari koje sam naveo stvarno ispodprosječne. Fizika vožnja mi je ko da su uzeli istu fiziku od konja iz Witchera. Zasad imam podijeljene osjećaje prema igri.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.12.2020 17:02 (antimadridista).
17 godina
Cyberpunk 2077

Malo sam gledao reviewe i npr hw unboxed gdje je opisivao raytracing i neki drugi kazu da je RT odlican (i meni je ok) ali da mu fale neke osnove tipa da vidis odraz svog lika... kao da nisu napravili jer bi bilo jos gore s performansama nego sada... zapravo ne vidis uopce likove u odraz osim... pogledajte sliku 1, wtf? dakle traljavo da nisu mogli to napraviti i s ostalima... cudno...

Drugo kada se odaljim od stakla di vidim ovog lika on nestane.. kao i pola stvari na odrazu stakla.. npr slika 2 i 3 rtx on vs off ako pogledamo s rtx on i ako se okrente zapravo u toj sceni vidjet cete da fali hrpa stvari na odrazu...

jos jedna stvar koja me onako posteno zasmetala... NPC je ono los... tipa Jackie prolazi kroz ljude, onda npr kad vozim auto tu i tamo glava mog lika ode iznad auta, neobicna ponasanja tijela..

to su sve neke stvari koje ce popravit s patchevima... jer igra je dobra taman me uvela u pricu, raznovrsna je.. grafika je dobra itd... nisam siguran jel da uopce igram u ovom stanju ili da pricekam jos koji update...

Bnet: mNik987#2148
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Jack Sparrow kaže...
Ivan(4) kaže...

Na Steamu u ovom momentu ima preko milion ljudi u igri i ima oko 80% pozitivnih reviewova, tj na granici je Very Positive kategorije.

zato jer se makne review za one koje naprave refund

Nije kako bih ja uredio, no tako je za sve igre, zar ne?!

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.12.2020 17:07 (Ivan(4)).
16 godina
Ivan(4) kaže...
Jack Sparrow kaže...
Ivan(4) kaže...

Na Steamu u ovom momentu ima preko milion ljudi u igri i ima oko 80% pozitivnih reviewova, tj na granici je Very Positive kategorije.

zato jer se makne review za one koje naprave refund

Nije kako bih ja uredio, no tako je za sve igre, zar ne?!

pa mislim da je, ako je bilo na no man sky, onda je i ovdje. Zato znamo vidjeti negative review na početku, i nakon par dana ode u positive. A to je radi toga jer maknu review kad napaviš refund.

14 godina
Jack Sparrow kaže...

pa mislim da je, ako je bilo na no man sky, onda je i ovdje. Zato znamo vidjeti negative review na početku, i nakon par dana ode u positive. A to je radi toga jer maknu review kad napaviš refund.

Diskutabilan potez, ali ima smisla. Mislim da ima pregled povijesti ocjena pa možeš po tome vidjeti da je igra u nekom trenutku bila puno niže ili više. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
Cyberpunk 2077

Zapravo, nisam siguran da se ti reviewovi uopšte / više uklanjaju, ovo je relativno skorašnja objava: https://www.pcgamesn.com/steam-review-refunded

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Cyberpunk 2077

Oglefala su napravljena da ga lik upali kada đu treba...

To je zbog resursa, ali ogledala se pale kada se koriste.

To se vidi

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Cyberpunk 2077
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Cyberpunk 2077

Svaki put kad stanem ispred auta da ga mogu uzeti, čovjek me zgazi umjesto da stane u mjestu. Bez da upirem oružje u njega, bez da zna da planiram uzeti auto. A kad stanem sa strane i uperim oružje u njega, onda parkira u mjestu i pobjegne iz auta. Nema neke logike.

NPCevi te apsolutno ne doživljavaju ni u kojem smislu. Stalno ponavljaju iste rečenice i rade iste stvari. Dosad sam vidio valjda 10 puta NPCa kako popravlja zaglavljeni vending machine.

Prije izlaska igre su govorili kako imaju cijeli tim koji je zadužen za open world aspekt i da se grad doima živom. Ali ovo je namjrtviji grad i najgluplji NPCevi koje sam vidio u igrama unazad duuuuugo vremena.

Čak i mrtvi Watch Dogs Legion je miljama ispred u tom aspektu.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ivan(4) kaže...

Zapravo, nisam siguran da se ti reviewovi uopšte / više uklanjaju, ovo je relativno skorašnja objava: https://www.pcgamesn.com/steam-review-refunded

Pošto steam treba odobriti i pazi to nakon review bombanja, vjerovatno puštaju neke koji su valid. Jer znam da sam napisao negativni review nakon refunda i nisu mi odobrili. I to prije nekih 2 mjeseca.

16 godina
Pa dobro ljudi slozili smo se svi da je AI u banani.Koji jarac to stalno spominjete na svakoj stranici lol,jesus
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
antimadridista kaže...

Prije izlaska igre su govorili kako imaju cijeli tim koji je zadužen za open world aspekt i da se grad doima živom. Ali ovo je namjrtviji grad i najgluplji NPCevi koje sam vidio u igrama unazad duuuuugo vremena.

Čuj, tim može imati 50 ljudi, a može imati 5 ljudi. :)

Ja ću večeras dati igri još jednu priliku. Ako mi se opet crasha kod kreiranja lika stavljam je na policu i čekam neka bolja vremena. 

12 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Svaki put kad stanem ispred auta da ga mogu uzeti, čovjek me zgazi umjesto da stane u mjestu. Bez da upirem oružje u njega, bez da zna da planiram uzeti auto. A kad stanem sa strane i uperim oružje u njega, onda parkira u mjestu i pobjegne iz auta. Nema neke logike.

NPCevi te apsolutno ne doživljavaju ni u kojem smislu. Stalno ponavljaju iste rečenice i rade iste stvari. Dosad sam vidio valjda 10 puta NPCa kako popravlja zaglavljeni vending machine.

Ma sve je to savrseno jasno kad procitas kako je CDPR bagra odjednom prestala reklamirati igru kao open world RPG, nego stry-driven adventure. Grad je doista "ziv", ali pod uvjetom da ne zagrebes ispod povrsine, tj jedn put prosetas kroz mapu i to je to. Svaki iduci put skuzis nesto novo sta su zajebali. Meni je nepojmljivo da obecavaju najzivlji grad ikad, revolucionarne NPCeve koji ce promjeniti nacin na koji dozivljavamo NPCeve itd. da bi na kraju sve tako spektakularno lose ispalo. I dalje mi je nepojmljivo da se policija spawna direktno iza tebe i da te ne mogu loviti autima 

16 godina
antimadridista kaže...

ma neki developer ih posrao s tim, kako su za NPCeve napisali takav kod da bi i srednjoškolci znali. To je onaj neki basic code kojeg su koritili prije 15 godina.

Doslovno NPC nema path finding, kao večina protivnika. 

Meni najviše žao radi potencijala kojeg igra ima jer stvarno izgleda brutalno.

15 godina
Cyberpunk 2077

Ja se pomirio s cinjenicom da je igra takva kakva je, story driven avantura s lijepim pozadinskim load screenom u obliku night citya kad idete od misije do misije, i kao takva je super, prica i likovi su mi dovoljno da nastavim dalje uzivati u igri.

Za godinu dana ce vjerojatno biti i puno vise od toga, i ne sumnjam da cu onda jos vise uzivati u njoj, u drugom/trecem/x playthroughu

-
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.12.2020 17:48 (The Unforgiven).
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Cyberpunk 2077

buraz ovdje jedino kaj izgleda je taj pod i odsjaj.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Bug koji jos nisu popravili.
Kad udete u apartman, stavite kapu na lika ili bilo koju odjeću, odite do ogledala i bum... Lik je celav i bez hlača... Dok u inventoriju lijepo pise da si odjeven, tako sam ja u prvom igranju, pol igre igrao celav i u gacama bez da sam skuzio.
Imam snimljeno, probajte i vi... 😄
Misije se drugacije odvijaju ako radite optional unutar misije, ako zanemarimo bugove i zagrebemo ispod površine, igra i nije bas nesto posebno. Prosjecna igra umotana u celofan marketinga, laži i lijepu grafiku. Kome je sad uopce bitno sto su oni potrosili hrpu para snimajući zvukove motora auta i ostalo kad je voznja užas? Jel itko sjeo u auto i rekao ah da to je to.. vrijedilo je truda 😄
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Cyberpunk 2077

Evo kod mene kako izgleda na ultra postavkama, iskljucene samo dvije opcije codex verzija 1080p 1070 klokana 

Intel i AMD fanboy Po danu navijam za AMD a preko većeri za Intel
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.12.2020 17:57 (dreadmoore).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

hahah

What we expected - What we got

12 godina
neaktivan
Cyberpunk 2077

60 eura je previse za ovaj flop i da su bili korektni prema kupcima i nisu uvalili muda pod bubrege, tj jedva funkcionalnu betu sa tonom neispunjenih obecanja, nego da su bili transparentni od pocetka.  Kad se na sve to doda i sramotan podcjenjivacki odnos prema kupcima i recenzentima, zasluzuju sve lose sto im se govori.

Apsolutno je nepojmljivo da obecavas najzivlju, najmoderniju i najinovativniju open world rpg igru koja ce dovesti do promjene paradigme u konacnici, sve to naplatiti jednako kao RDR2, a isporuciti ovo smece koje po odredjenim kriterijima ne moze ni u isti kos sa GTA 3.... 

CDPR  

3 0 hvala 0
10 godina

toliko je loša da je upravo igra 1 024 382 ljudi na steamu. danas je rekord bio 1 054 386

14 godina
Skullscar1989 kaže...

toliko je loša da je upravo igra 1 024 382 ljudi na steamu. danas je rekord bio 1 054 386

Nadaju se ljudi da je patch popravio nešto.

10 godina

zapravo i je. primijetim par fps više a popravljali su dosta sitnica oko questova što je sigurno nekima blokiralo daljni napredak te par stvari za sve kojima se igra rušila. 

bitno da nešto rade

13 godina
Jack Sparrow kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

hahah

What we expected - What we got

Kad sam ovo vidio buhahahah! Najjače do sad! 

12 godina
neaktivan
Cyberpunk 2077

Brojke ne znace nista jer nikad nije bilo vise igraca nego danas. Za 5 godina ce najveci hitovi imati po bar 10 puta toliko. Kao da usporedjujes uspjeh Titanika od prije 20 plus godina sa Avengersom of prije godinu dana. Kruske i jabuke

Mislim da bi trebali promjeniti ime u Cybertrash  

Nesto ovako lose nikad u zuvotu nisam vidio 

Jako ziv grad, nema sta 

1 2 hvala 0
14 godina
Skullscar1989 kaže...

zapravo i je. primijetim par fps više a popravljali su dosta sitnica oko questova što je sigurno nekima blokiralo daljni napredak te par stvari za sve kojima se igra rušila. 

bitno da nešto rade

I ja sam probao i činilo mi se da malo bolje radi. Još 6-7 takvih i bit će OK.

16 godina
Skullscar1989 kaže...

i kruh jede 2 milja hrvata, pa ne znači da je bolje od pršuta

9 godina
Cyberpunk 2077

Zasto je kod svih CPU usage velik, kod mene ne predje 27%...

Rezolucija, ili kod mene nesto ne stima?

Children Shouldnt Play with Dead Things
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice