COD 2 klan

poruka: 9
|
čitano: 1.984
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
COD 2 klan

evo igram cod 2 imam 350 h pa ako nisam bio u nikakom klanu pa ako ko hoće da napravimo klan..ajd da čujem vaše mišljenje o tome..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
COD 2 klan

sati nisu bitni, ljudi uturajte si to u glavu!

BC2 nick: herro Ray ||| XFIRE; mypet ||| STEAM user: has_mesar
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
RE: COD 2 klan
maher kaže...

evo igram cod 2 imam 350 h pa ako nisam bio u nikakom klanu pa ako ko hoće da napravimo klan..ajd da čujem vaše mišljenje o tome..

:facepalm-with-legs:

nema nade. kolko god pricali okolo i utuvljivali ljudima u glavu, 99% igraca dalje misli da ce ga sati odvesti u bolji klan T_T

Kad bi svi znali ono što ja znam, znali bi manje od mene.
16 godina
maher kaže...

Sati nisu bitni  zapravo oni su orginalno sluzili za neku orjentaciju, ti bi prema satnici mogao bit sve odlican igrac, ali imas premalo iskustva i znanja, al danasnji klinci su to preokrenuli naopacke, tako da to vise nije tako vazno, vazan je skill i znanje.

Mislim da ti je prerano da osnujes ikakav klan, al ako nađeš dobru ekipu, samo naprijed.
Samo imaj na umu nije nimalo lako voditi klan, govorim iz iskustva, pogotovo ozbiljniji klan.

“Give a man a fish; you have fed him for today. Teach a man how to fish; and you have fed him for a lifetime"
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.7.2010 23:36 (markoal).
16 godina
neaktivan

A dobro slazem se da sati nisu biti ali ako ti netko ima 2000h cod 2 mozes si premisliti da tip nije low, a i istina je nije lako voditi bilo kakv clan osim toga mozda tip nezna sta je skill xD (bez uvrede)

16 godina
neaktivan

Ako netko mixa cod2 (cb only) pm me :D - med skill =)

(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()
15 godina
Gogo_Gamer kaže...

A dobro slazem se da sati nisu biti ali ako ti netko ima 2000h cod 2 mozes si premisliti da tip nije low, a i istina je nije lako voditi bilo kakv clan osim toga mozda tip nezna sta je skill xD (bez uvrede)

ak lik igra samo pub, onda nije low nego njubina

BC2 nick: herro Ray ||| XFIRE; mypet ||| STEAM user: has_mesar
13 godina
neaktivan
Re: COD 2 klan
oj maher jer ima mjesta u klanu za mene...rado bi bio u nekom klanu igram solidno sd scor najbolji mi je bio 15:3,i tko stalno??????
13 godina
neaktivan
Re: COD 2 klan

ja sam za...ao ima mjesta za mene?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice