evo igram cod 2 imam 350 h pa ako nisam bio u nikakom klanu pa ako ko hoće da napravimo klan..ajd da čujem vaše mišljenje o tome..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
sati nisu bitni, ljudi uturajte si to u glavu!
evo igram cod 2 imam 350 h pa ako nisam bio u nikakom klanu pa ako ko hoće da napravimo klan..ajd da čujem vaše mišljenje o tome..
:facepalm-with-legs:
nema nade. kolko god pricali okolo i utuvljivali ljudima u glavu, 99% igraca dalje misli da ce ga sati odvesti u bolji klan T_T
Sati nisu bitni zapravo oni su orginalno sluzili za neku orjentaciju, ti bi prema satnici mogao bit sve odlican igrac, ali imas premalo iskustva i znanja, al danasnji klinci su to preokrenuli naopacke, tako da to vise nije tako vazno, vazan je skill i znanje.
Mislim da ti je prerano da osnujes ikakav klan, al ako nađeš dobru ekipu, samo naprijed.
Samo imaj na umu nije nimalo lako voditi klan, govorim iz iskustva, pogotovo ozbiljniji klan.
A dobro slazem se da sati nisu biti ali ako ti netko ima 2000h cod 2 mozes si premisliti da tip nije low, a i istina je nije lako voditi bilo kakv clan osim toga mozda tip nezna sta je skill xD (bez uvrede)
Ako netko mixa cod2 (cb only) pm me :D - med skill =)
A dobro slazem se da sati nisu biti ali ako ti netko ima 2000h cod 2 mozes si premisliti da tip nije low, a i istina je nije lako voditi bilo kakv clan osim toga mozda tip nezna sta je skill xD (bez uvrede)
ak lik igra samo pub, onda nije low nego njubina
ja sam za...ao ima mjesta za mene?