surf3r, aj dodaj na listu i nuketown. di mogu vidit koje su sve mape pa da vidimo koju bi bilo ok stavit?
Vi niste normalni, zašto jednostavno ne vrtite obične mape, npr, favela i highrise su žešća sranja u cod4
surf3r, aj dodaj na listu i nuketown. di mogu vidit koje su sve mape pa da vidimo koju bi bilo ok stavit?
Vi niste normalni, zašto jednostavno ne vrtite obične mape, npr, favela i highrise su žešća sranja u cod4
ak već ima custom mapa, zaš ne?? nije meni problem igrat na običnim, al ako već ima custom mapa, nek doda još koju.
ak već ima custom mapa, zaš ne?? nije meni problem igrat na običnim, al ako već ima custom mapa, nek doda još koju.
evo to su sve mape , pa pogledaj :)
ja bi osobno htio da se još uz Nuketown doda i Portal iz MW2 :D
aj na server netko...
aj na server netko...
evo idem ja :D
xCS nije cheater ni haker nego decko jednostavno zna igrati...nebi ovo govorio da nismo susjedi i da se necujemo svaki dan i igramo warove. Tako da za njega ja jamcim 100000%
xCS nije cheater ni haker nego decko jednostavno zna igrati...nebi ovo govorio da nismo susjedi i da se necujemo svaki dan i igramo warove. Tako da za njega ja jamcim 100000%
pa nije nitko nit reko da je hacker nit cheater ? o.O
ruzne rijeci ''noob, njub...'' to makni...
-.-'
makni radije cheatere(xcs) sa servera -.-
nitko velis
-.-'
nitko velis
a sta ces neki se nemreju pomirit da ima boljih od njih , i ćim ih ubiš odma si hacker hahaha :P
-.-'
nitko velis
a sta ces neki se nemreju pomirit da ima boljih od njih , i ćim ih ubiš odma si hacker hahaha :P
i to sto kazes..
I da , samo da vas upozorim , neki pojmovi na serveru su zabranjeni (low, lower , hacker , noob i slično) i ako ih napisete na chat consola vas auto kicka ...
I da , samo da vas upozorim , neki pojmovi na serveru su zabranjeni (low, lower , hacker , noob i slično) i ako ih napisete na chat consola vas auto kicka ...
da ali morate i paziti ima cudnih stvari sto sam vidjao na serverima...znaci klanski kolega se zove marino i ja njemu pisem u chat marino i dobijem upozorenje da je marin bad word...mislim da za takve rijeci treba staviti upozorenja 3 pa kad to prekrsi ide auto kick
Na kraju koje je ime, i IP?
ajd klikni na povezanu temu u prvom postu ti sve pise
kao kaj ti je fico reko imaš povezanu temu "Lista nickova za BuG Cod 4 server" , tamo ti sve piše i odma prijavi nick
Poruka piratu.
Stavi podatke u prvi post samo dodaj
treba li mi original key code?
Poruka piratu.
Koje podatke?Nisam pratio temu.
Poruka piratu.
server name i IP :)
treba li mi original key code?
netrebas
Poruka piratu.
server name i IP :)
ma i ne server name koliko ip....znaci napises, a trenutno nas mozete pronaci na ovom serveru i sda tu ip
I mene kicka kad kažem nop, lol
Dodao sam u prvi post ime servera i IP.
22 sata opet??? :D
Očemo sada?Moram bit u prvih 3 :D
Očemo sada?Moram bit u prvih 3 :D
aa kasno sam vidio :S
Na serveru je instalirana nova mapa "Nuketown", kako ste i tražili, a ispod možete vidjeti screenshote svih custom mapa.
Dobio sam kick, lol.
Na serveru je instalirana je nova mapa "Nuketown", kako ste i tražili, a ispod možete vidjeti screenshote svih custom mapa.
hahah sumnjam da Simpsons baš tako izgleda ko na slici ^^ :D
to sam svojim očima vidio.. poslije ponoći.. ne lažem