- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
hahaha , al svaka ti čast , super igraš , ja neću imat takve reflekse nikad valjda :D
Mlad sam još, žgoljav, pa imam dobre reflekse, inače, ja mrzim te "skill" skale, svako igra svoju igru, sad, možda igra bolje, možda lošije, nije to sad omalovažavanja vrijedno. Svi smo mi super čim imamo bilo kakve reflekse
dajte ljudi objavite svoje nickove na ovu temu
http://www.bug.hr/forum/topic/igre-opcenito/lista-nickova-bug-cod4-server/108497.aspx
u igri nas ima po 10-tak , a tam je prijavljeno samo 5 :P
Evo trenutno stanje na serveru ;)
Gdje provjeravaš to, da mogu i ja checkirati svoj status
Evo trenutno stanje na serveru ;)
Gdje provjeravaš to, da mogu i ja checkirati svoj status
http://www.aliensface.info/
Ima stanje best 20 , i imaš rezultate svih rundi danas igranih , također i chat s svih rundi , i broj headshuteva,knife killa , snipe killa itd ;)
Ima stanje best 20 , i imaš rezultate svih rundi danas igranih , također i chat s svih rundi , i broj headshuteva,knife killa , snipe killa itd ;)
I kakav sam
I kakav sam
267 killa , 192 deatha , 11 team kills , samoubojstva - 1 , Vrijeme igrano - 2h i 30 min , najviše killova s M40A3 i AK47 , najviše puta si ubio rebelsy (60 puta) i |BuG|Nick (42 puta ) , najviše te puta ubio rebelsy (60 puta) i |BuG|Nick ( 34puta) , najviše pogodaka u torso (40%) , prsa (30%) , glavu (20%) dost ili oćeš još? aahahahahah :'D
267 killa , 192 deatha , 11 team kills , samoubojstva - 1 , Vrijeme igrano - 2h i 30 min , najviše killova s M40A3 i AK47 , najviše puta si ubio rebelsy (60 puta) i |BuG|Nick (42 puta ) , najviše te puta ubio rebelsy (60 puta) i |BuG|Nick ( 34puta) , najviše pogodaka u torso (40%) , prsa (30%) , glavu (20%) dost ili oćeš još? aahahahahah :'D
O mati moja draga, pa to na serveru sve prati
O mati moja draga, pa to na serveru sve prati
evo prouči si još detaljno ;) xD
http://www.aliensface.info/players-detail.php?id=1273443352
8.sam....uh to nije dobro...očekujem da sutra bude koljačine cijeli dan da popravim malo :D
8.sam....uh to nije dobro...očekujem da sutra bude koljačine cijeli dan da popravim malo :D
Ja se moram potruditi da budem barem drugi
Znači ljudi opet u 22:00? Ja ću doći oko 23:00
da opet u 22 ;)
i da znm da ovo nije tema za slike , all ovo sam vam moro pokazat hahahaha :'D
jel zainteresiran tko da idemo jumpat malo? Dosadno mi pa sam gledo videje po tubu ;)
Oko 22:00 se vidimo onda? :)
jel zainteresiran tko da idemo jumpat malo? Dosadno mi pa sam gledo videje po tubu ;)
ajmo
ajmo
Server se srusio nekaj ne stima -.- ... kad udem u tim umjesto da me stavi da igram stavi me u spectore -.-
I mene...
I mene...
evo opet se uspostavio server :)
a koja je ip adresa sa bugovog servera? ja vam se prikljucim kada dodem s mora :D :D....
a koja je ip adresa sa bugovog servera? ja vam se prikljucim kada dodem s mora :D :D....
Server name : °*[o__o]*° promod Server IP : 217.198.139.66:28960
ak ga nemreš nać prek xfire pogledaj prek game tracker lite :D
Do problema je doslo kad se glasalo za Favelu, a mape nije bilo na serveru. Sad je fixano i sve radi za 5 :D
Ajmo na server :)
Ajmo na server :)
evo ja upadam :)
da opet u 22 ;)
mene na slici muči ovih 65h... :D
pa kak ti se da tolko igrat u 7 dana?
btw, najjača mi rebijeva statistika: Teamkiller Medal-21 tk
da opet u 22 ;)
mene na slici muči ovih 65h... :D
pa kak ti se da tolko igrat u 7 dana?
btw, najjača mi rebijeva statistika: Teamkiller Medal-21 tk
ah ili doma igrat cod , ili vani piti s frendovima , msm da je ipak za mene bolja prva opcija , a i za moje starce hahahah :D
hahahah , da , 21 team kill hahaha
Ajd ima koga za server? :P
ruzne rijeci ''noob, njub...'' to makni...
-.-'
makni radije cheatere(xcs) sa servera -.-
xcs nije cheater!
Khmmm.... sarkazam ?
surf3r, aj dodaj na listu i nuketown. di mogu vidit koje su sve mape pa da vidimo koju bi bilo ok stavit?