Probaj ustekat mikrofon. Znam da je WTF ali to nekad rijesi problem.
vidi sad stvarno radi.WTF mora biti mic ukljucen
Probaj ustekat mikrofon. Znam da je WTF ali to nekad rijesi problem.
vidi sad stvarno radi.WTF mora biti mic ukljucen
Server vam je ok samo evo sto mi se ne svida a to je kada admin na serveru ne dobije scope onda ide stalno restart servera sve dok ga admin ne dobije sta mi sliim da je glupo i djetinjasto. takvo ponašanje je po meni nenormalno , to se tice tebe rebelsy. Mislim biti takav su... pa da stalno restartas server sve dok ne dobijes scope
Nisam bio tada, ali mislim da to admini nisu radili. Bar ne bi trebali. Vjerojatno su radili neke stvari oko servera pa su ga restartali. Ali ima stvarno debilnih admina(općenito govorim, ne mislim na BUG admine). Jednom sam ja na nekom ušao prvi na mapu i dobio scope, admin je bio u mom timu i kaze mi da mu dam scope, ja mu naravno ne dam i on me kicka.
Server vam je ok samo evo sto mi se ne svida a to je kada admin na serveru ne dobije scope onda ide stalno restart servera sve dok ga admin ne dobije sta mi sliim da je glupo i djetinjasto. takvo ponašanje je po meni nenormalno , to se tice tebe rebelsy. Mislim biti takav su... pa da stalno restartas server sve dok ne dobijes scope
Ne pricaj gluposti. Restartam server iz jedinog razloga a to je da se svi spoje na server.. scope ionako imam uvijek ako ga zelim (usporedi moj i svoj pc)....
Zasto bi netko tko ima slabiji komp trebao zakasniti na prvu rundu kada mogu jednostavno fast restart?...a moram zato jer nije jos namjesteno da server sam priceka (oko 30sec) dok se svi spoje...
+ moram ukljucivati nade, smoke i flash (koji svejedno ne radi ni kad ih ukljucim), iskljucivati frendly fire itd.
U control panelu se mora rjesiti server cfg i sve opcije, a to ne mogu ja nego Fico (Carli) koji ima pristup CPu ...
Neka stavi i 2 scopea po teamu...
btw. jel tvoj nick dNET suzy? ako je ... jucer si me teamkillao zato sto sam uzeo scope prije tebe...
Kao prvo igrala je moja cura i nije prvi puta da si to napravio, nju si izivcirao pa te zato i ubila, nemoj lagati da si kao stavljao nade ili nesto jer je vec bio promodlive 2.11 stavljen i igralo se i puno prije nego si ti dosao.
2. moja cura je uzela scope prije tebe i to svaku rundu i svi koji su bili tamo znaju da je igrala cijeli dan sa scopom jer je bila najbrza na netu i uzela scope sta ce mnogi igraci i potvrditi. a ti nisi uzeo scope prije nje nego ga je ona uzela pa si ti fast restart pa onda si ga ti uzeo, a ona je tu mapu igrala sa velikim kalasem. druga mapa opet isto. cura uzme scope i opet ti fast restart i uzmes scope,. tako da nemoj sra... da je to radi neceg drugog bio restart servera jer i ja imam 3 servera pa znam sta pricam, mogao si traziti scope a ne ovako se arogantno ponasati.
Mogu ti i dokazati da cu brze od tebe uzeti scope pa makar ti imao i jaci komp. a to je jucer i moja cura dokazala. tako da to sto ti kazes da imas jaci komp nema nikakve veze.
dok je i bio restart servera opet nisu svi stigli na prvu rundu tako da ti i to ne stoji
Kao prvo igrala je moja cura i nije prvi puta da si to napravio, nju si izivcirao pa te zato i ubila, nemoj lagati da si kao stavljao nade ili nesto jer je vec bio promodlive 2.11 stavljen i igralo se i puno prije nego si ti dosao.
2. moja cura je uzela scope prije tebe i to svaku rundu i svi koji su bili tamo znaju da je igrala cijeli dan sa scopom jer je bila najbrza na netu i uzela scope sta ce mnogi igraci i potvrditi. a ti nisi uzeo scope prije nje nego ga je ona uzela pa si ti fast restart pa onda si ga ti uzeo, a ona je tu mapu igrala sa velikim kalasem. druga mapa opet isto. cura uzme scope i opet ti fast restart i uzmes scope,. tako da nemoj sra... da je to radi neceg drugog bio restart servera jer i ja imam 3 servera pa znam sta pricam, mogao si traziti scope a ne ovako se arogantno ponasati
1.mmmda
2. Ne laze.
2. moja cura je uzela scope prije tebe i to svaku rundu i svi koji su bili tamo znaju da je igrala cijeli dan sa scopom jer je bila najbrza na netu i uzela scope sta ce mnogi igraci i potvrditi. a ti nisi uzeo scope prije nje nego ga je ona uzela pa si ti fast restart pa onda si ga ti uzeo, a ona je tu mapu igrala sa velikim kalasem. druga mapa opet isto. cura uzme scope i opet ti fast restart i uzmes scope,. tako da nemoj sra... da je to radi neceg drugog bio restart servera jer i ja imam 3 servera pa znam sta pricam, mogao si traziti scope a ne ovako se arogantno ponasati
Jucer sam prvi put vidio tu dNET suzy... tako da je to prvi put da sam igrao s njom.
Izivcirao je tako sto sam uzeo scope prije nje? /care
Mogao sam traziti od nje scope? Mogla je ona od mene traziti...a ne napraviti TK....
Nade i smoke su mozda bili stavljeni jucer.. ali Frendly fire je bio ukljucen...
Igrala je sa scopom? U mom teamu ne... jedino onaj put kada me team killala sto sam uzeo scope i otisla sa servera...
Fast restart? Spoji se nas 2-3 na server ... ostalih 4-5 se jos spajaju... zasto ne fast restart kad se oni spoje? Uostalom neki su me zamolili na xfireu da to ucinim.
Moj problem sto je ona igrala s velikim kalasem?
Imas 3 servera? Odite i ti i ona igrati na njih ako vam ne pase na nasem serveru...
EDIT: Promod je stavljen na TDM server ..
Doci cu ja danas na server pa ti dokazati da mogu brze uzeti scope od njega makar ima jaci komp
Doci cu ja danas na server pa ti dokazati da mogu brze uzeti scope od njega makar ima jaci komp
Kak ti nije jasno da meni nije do scope-a? .. ja ni ne igram s scope-om
Da je nezz tko dosao na server i uzeo scope a nisu se svi spojili ..svejedno bi restartao
Rebelsy ne pricaj glupiosti sve je to prije stavljeno ff of i nade su bili stavljeni tako da nemoj sra... to sto si ti admin ne daje ti pravo da druge ljude jebe.. okolo i kao prvo nije tvoj server nego od bugovaca i svi su ga platili tako da ne mozes sam donositi odluke, ut to je ui public(znaci otvoren za sve da ti prevedem) uvijek idem u def pa cu i danas i dakazati ti da si u krivu. pozz
Rebelsy ne pricaj glupiosti sve je to prije stavljeno ff of i nade su bili stavljeni tako da nemoj sra... to sto si ti admin ne daje ti pravo da druge ljude jebe.. okolo i kao prvo nije tvoj server nego od bugovaca i svi su ga platili tako da ne mozes sam donositi odluke, ut to je ui public(znaci otvoren za sve da ti prevedem) uvijek idem u def pa cu i danas i dakazati ti da si u krivu. pozz
Frendly fire je bio stavljen na off? Kako je onda ona mene ubila ako smo bili u istom teamu? Kako je Gabrijel (tako mu je nick na serveru bio) ubio (slucajno) 2-3 ljudi na spawnu iz njegovog teama?
Kakve odluke ja donosim? Hocu li fast restartati server... sta bi se trebao savjetovati prvo tu s vama i otvori anketu da vidim jel smijem?
Otvoren za sve? Kome sam ja zabranio da dodje na server .. osim sto sam bannao haxore?
Kultura? 0 bodova?
pa zar opet svada u ovoj temi...evo sad cemo to rjesit jednim potezom
21 | Zelim da rebelsy ostane admin |
---|---|
6 | Nezelim da rebely ostane admin |
ajde ljudi na server TDM
pa zar opet svada u ovoj temi...evo sad cemo to rjesit jednim potezom
Pa što ćeš ga uklonit s mjesta admina zbog jednog ne zadovoljnog igrača/čice i to još nije niti sigurno??? Počekaj još koji dan pa da malo pogledamo. Ali kad sam ja igrao jedno 4/5 sati jučer ova ženska nije igrala sa snipom kao i rebesly (osim na crash mapi).
Ne pravi se pametan,ako ti šta smeta možeš odlepršati sa ovih servera....
Rebelsy respekt i sad sam siguran da ćemo se jako morat potrudit da vam se barem približimo u waru.
Stvarno najbolji igrač koji se redovoto pojavljuje po serveru.
kukavica |BUG|borna pobjegao sa servera mora klan i naucit kako nebiti kukavica :)
http://www.xfire.com/profile/marino708/screenshots/?view#113708096
bio je pa je otiso
EDIT: netko je stavio na TDM serveru da je s&d
kukavica |BUG|borna pobjegao sa servera mora klan i naucit kako nebiti kukavica :)
bio je pa je otiso
ja sam stavio da je sd jer znas da ce na turniru oba servera biti u pogonu a ime ostaje radi lakseg snalazenja
bio je pa je otiso
ja sam stavio da je sd jer znas da ce na turniru oba servera biti u pogonu a ime ostaje radi lakseg snalazenja
aha
Ne pravi se pametan,ako ti šta smeta možeš odlepršati sa ovih servera....
Tebi treba dati nagradu za izjavu dana. Ne pravim se pametan nego kazem sta mi smeta a ako se to vama ne svida zaboli me k.... igrači ne dolaze na server zbog njega nego zbog bugovaca a ne volim kada si netko uzima za pravo i kada je u krivu. ja ako sam u krivu mozete mi i ban dati nema problema. Ja sam admin 3 god i desilo se da sam pogrešio ali nisam bio su... pa da se ne ispričam i popravim gresku to je razlika izmedu mene i nekih drugih admina. malo procitaj postove iznad i vidjet ces neke stvari pa onda nesto kazi, a ne ovako puknes i ostanes ziv.
Nisam za nikakvo glasanje da se admin smjenjuje, samo iznosim svoje mišljenje šta je moje pravo. evo ide glas da on ostaje admin od mene, jer mi nije cilj da se admin smjenjuje, nego da se igracima omoguci pravedno igranje a ne da si admin daje za pravo da se igra boga kao na nekim serverima
EOD
Meni je tak svejedno hocu li ostat admin ili ne ... ako misli netko da moze/zna bolje .. neka bude...
Ja mislim za sebe da sam pravedan.. nikada ne bi nikoga kickao/bannao bez razloga...
Moras razumijeti da meni nije stalo do tog snipera... tako mi je svejedno tko ce ga imati ... ja sam vidio da svi igraci nisu usli na server, izasao na dekstop i u rconu restartao server, vratio se u cod4 (s desktopa) i uzeo scope...
Ako me zamolis za scope dat cu ti ga... jer mi je tak svejedno ko ga ima.. pogotovo na public serveru...
EDIT: Nisam neki balavac kojem je uzivancija k?rcit se preko rcona...ako krsis pravila (haxas, spominjes nekom obitelj) ... dobijes kick/ban
Koliko max. članova primamo u klan?
300
300
da bar nas toliko bude
koliko bi nam trebalo samo servera
300
da bar nas toliko bude
koliko bi nam trebalo samo servera
pa ima nas 60 pa su ova dva sa 32 slota sveukupno nikad puna