- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

I ja se moram pripremati za maturu...
Tako da cemo se vidati samo vikendima...
Dođite na novootvoreni server KODEX, riječ je o serveru s promodom, admini su većinom online, dobra ekipa, 2 scopa, promod 2.11, itd.. tko voli nek izvoli. IP: 89.201.175.13:28978
Pozz!
edit: igra se S&D i ima killcame na serveru ;)
http://www.facebook.com/pages/BUGCOD4-clan/169028936487772
facebook fun page
Ekipa, pocnite se pripremati i vjezbati za natjecanje jer sam dobio privremenu potvrdu za dobivanje cd keyeva pobjednickom timu
Ekipa, pocnite se pripremati i vjezbati za natjecanje jer sam dobio privremenu potvrdu za dobivanje cd keyeva pobjednickom timu
a sta cete vi mali njubeki? ;D
ja se nemoram pripremat jer me nema u timu :(
pa javio si mi se za tdm
pa javio si mi se za tdm
jesam za TDM ali ga nitko neigra.
pa javio si mi se za tdm
izgleda da cemo ga pretvoriti u war server
pa javio si mi se za tdm
eto vidis i sad sam se jedini prijavio za sta?za nis kad ce biti war sve kazu glasovi
pa javio si mi se za tdm
eto vidis i sad sam se jedini prijavio za sta?za nis kad ce biti war sve kazu glasovi
vidjet cemo jos ali ti si najvjerojatniji za admina na serveru
Koliko servera ima i može IP?
EDIT: Evo našao sam TDM i SD server, "malo" su low boje :P, wtf PB Global GUID ban?!
EDIT2: Stavio drugi key, radi :D
EDIT3: Kolko vidim na TDM srvu piše da je to Promod, zar nije to hardcore, ispravite me ako griješim :)
kakve bi ti boje?
drugi server ce uskoro isto biti promod posto nitko ne igra na njemu sada trenutno dok je hardcore
Koliko servera ima i može IP?
EDIT: Evo našao sam TDM i SD server, "malo" su low boje :P, wtf PB Global GUID ban?!
EDIT2: Stavio drugi key, radi :D
EDIT3: Kolko vidim na TDM srvu piše da je to Promod, zar nije to hardcore, ispravite me ako griješim :)
nije to hardcore niti je ikada bio nego cekam da mi ovi iz hostinga stave promod
kakve bi ti boje?
drugi server ce uskoro isto biti promod posto nitko ne igra na njemu sada trenutno dok je hardcore
nije trenutno hardcore a toliko puno vas je glasalo za TDM a sad nitko neigra
Nisam bio tu kad se glasalo za server, ali mislim da bi bilo najbolje da stavite war server ili da povećate slotove na SnD serveru koji nekad u večernjim satima zna biti i pun. To je samo preporuka, vi odlučite.
Server će nam propast, ajmo igrat.
Jel jos primate zahtjeve?
Čekam vas na serveru, ajdete :)
Jel jos primate zahtjeve?
naravno..ali za ligu mozes biti smao backup ako neko nemoze igrat

Ok, nije mi bitno igrat u ligi.. dokazem se ja pa vi odlucite :)
A ako i budem igrao, to ce bit pretezno vikendima...
Ok, nije mi bitno igrat u ligi.. dokazem se ja pa vi odlucite :)
A ako i budem igrao, to ce bit pretezno vikendima...
pa tad se i igra..ispeci pa reci
Joinao sam se na xf stranici :)
Evo maloprije sa servera.
Samo se ti hvali :P Kad se ja izvježbam bit će ti obrnuti kill/death ratio :D
Bravo odlično igraš ;)
I server je ok, još samo da se ne isključuju stalno fragovi -.-
Zašto si ne staviš ima |BUG| .....
Što mislite da na serveru mogu igrat samo članovi Bug klana?
2 | DA |
---|---|
21 | NE |
Pa ne znam. Za sada nema baš toliko prometa da bi trebalo braniti ulazak ostalima. Mišljenja sam da treba pričekati malo s tim, dok ne bude više aktivnih igrača. I još imam prijedlog da bude više ljudi OD POVJERENJA koji imaju pristup upravljanju servera jer očito server ne voli fragove pa bi bilo dobro da je support na mjestu ;)
Pa ne znam. Za sada nema baš toliko prometa da bi trebalo braniti ulazak ostalima. Mišljenja sam da treba pričekati malo s tim, dok ne bude više aktivnih igrača. I još imam prijedlog da bude više ljudi OD POVJERENJA koji imaju pristup upravljanju servera jer očito server ne voli fragove pa bi bilo dobro da je support na mjestu ;)
Da ali zna bit i cithera. Evo ja sad konkretno mislim na "epwn.h'ERS"a on me počeo pucat kroz zid a nema šanse da me prije toga vidio. Ja zbog njega sad neću i nemogu igrat. Ko prvo jedva odžavam korak za ovim boljim igračima sad mi još si citer treba da me siluje po terenu jbt.