Evo novi logo, komentare pls
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Skines ga s interneta, free je.
Kada ga instaliras logiras se upisujuci ip servera i njegov rcon password.
Nakon toga imas jedan prozorcic u koji upisujes komande za svoj server tipa: \g_gravity, \j_jumpheight, \map mp_backlot i sl ;), najbolje da to trazis na googlu.
Listajuci kroz tabove tog programa mozes namjestiti i poruke koje ce se periodicno pojavljivati na serveru.. mozes raditi pbss->
punkbuster screenshot ("alat" protiv umisljenih haxora)
Mozes i gledati igrace koji su ti na serveru, njihov ip, igrace koji su bannani itd itd
ma moze sve preko ljepe alatne trake i vozi
Ovo je nevjerovatno...
Pokusavam se spojiti na SnD server, ali stalno mi izbacuje poruku da imam parament ban na serveru ...
OK, udjem u rcon tool i pogledam ban listu ... pise da nitko nije bannan na serveru... idem si manualno unbanati guid... upisem ga i izbaci mi poruku da taj guid nije banan ...
...i dalje ne mogu na server...
wtf?
Mozda ti je ip banan?
Evo novi logo, komentare pls
smanji malo intenzitet ovih crtica pocne mi se mutit slika nakon gledanja
Ovo je nevjerovatno...
Pokusavam se spojiti na SnD server, ali stalno mi izbacuje poruku da imam parament ban na serveru ...
OK, udjem u rcon tool i pogledam ban listu ... pise da nitko nije bannan na serveru... idem si manualno unbanati guid... upisem ga i izbaci mi poruku da taj guid nije banan ...
...i dalje ne mogu na server...
wtf?
restart servera ?
nije pomogao restart servera...

DrugTITO POZDRAVLJA , htio sam pitat jel bi mogli na S&D staviti killcam, ko ne želi nek ga premota ,ali ja ga pratim i gledam sumnjive
stavio sam
ma ne treba. to je samo na low serverima. u promodu takvo šta ne bi trebalo postojati.
DrugTITO POZDRAVLJA , htio sam pitat jel bi mogli na S&D staviti killcam, ko ne želi nek ga premota ,ali ja ga pratim i gledam sumnjive
stavio sam
ma ne treba. to je samo na low serverima. u promodu takvo šta ne bi trebalo postojati.
proljevermi ts?
moramo se pohvaliti evo primili smo 50 clana!! chiers
jel vi planirate koristit ts?da je brišem sobu jer se ne koristi?
jel vi planirate koristit ts?da je brišem sobu jer se ne koristi?
pa koristimo
Ok imam zadatak za jednog dobrovoljca...znaci posto smo vec velik klan a i dalje se nezna za nas(jos nepostojimo :D) treba mi netko ko ce nam voditi facebook fan page, znaci svaki dan ili 2-3 dana nove obavijesti, slike i stanje na tblici u ligi i sl...zainteresirani javite se na pp ili ovdje postom
Ej bok. Zanima me dali je kasno za prijave za klan? Ako nije onda, xfireusername: bigspija, a nickname: |BUG|Big_Man. Hvala :)
Ej bok. Zanima me dali je kasno za prijave za klan? Ako nije onda, xfireusername: bigspija, a nickname: |BUG|Big_Man. Hvala :)
nije kasno samo posalji apply
Jesam i hvala jos jednom :)
Umjesto TDM servera trebali bi imati war (trening) server jer već 2 dana nitko uopće na njemu nije bio i mislim da je nepotreban.
Evo kad se priča o waru. Koji mod treba stavit na server da bi se mogo igrat war? Znači da treba stisnut tipku F kad si spreman.
Umjesto TDM servera trebali bi imati war (trening) server jer već 2 dana nitko uopće na njemu nije bio i mislim da je nepotreban.
Evo kad se priča o waru. Koji mod treba stavit na server da bi se mogo igrat war? Znači da treba stisnut tipku F kad si spreman.
da..to i mene zanima
/rcon promod_mode match_mr10.
Ne znam što znači ovaj mr10, uglavnom frend mi je rekao tako i ja sam uvijek tako stavljao.
EDIT: Evo našao sam, mr10 znači da se igra 10 rundi do halfa.
Osim tog evo još dvije:
/rcon promod_mode strat (ovo vam je komanda za nejdove bacite nejd i onda pratite nejd i vidite di ide nejd)
/rcon promod_mode custom_public (ovo vam je mod za public servere)
Ne znam što znači ovaj mr10, uglavnom frend mi je rekao tako i ja sam uvijek tako stavljao.
Što je to?
Neka komanada? di da je upišem?
Što je to?
Neka komanada? di da je upišem?
to upises u konzoli...prvo se ulogiras na rcon prek console i onda ovaj redak naredbeni
Ajmo igrat.
dapace morate i zakljucat server, no posto je ovo public ima zabrana ako se skuzi da ste zakljucali srv
i kod mene je cod dobio temp ban bar do kraja skole
e jel zna itko kakav program za snimanje videa na codu a da nije prek xf??