- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo ekipa sad me zove da hoce igrati war...ali nitko nema rcon pw od servera, ne mozemo ga zakljucati ni promjeniti mapu ...
:S
@Fico - najbolje bi bilo da tko hoce(zna) i tko je dosta vremena online .. da se tebi javi da zeli biti admin... onda upali anketu tu na forumu i neka ljudi glasaju za admine... fair
Evo ekipa sad me zove da hoce igrati war...ali nitko nema rcon pw od servera, ne mozemo ga zakljucati ni promjeniti mapu ...
:S
@Fico - najbolje bi bilo da tko hoce(zna) i tko je dosta vremena online .. da se tebi javi da zeli biti admin... onda upali anketu tu na forumu i neka ljudi glasaju za admine... fair
to uredu...prijave su otvorene od sad
igrali war.
i pobjedili prvu rundu a druga je ostala izjednačena
ali ja sam bio zadnje mjesto jer sam se smijo do suza nikome jos nije nasmijo toliko puno na ts3-ju
moj k/d je bio 0/8
al eto pobjedili smo.ali su se ovi i napricali na ts3.mogli su i popit kavicu i pricat :)
imate smijesne glasove preko mikrofona
fico / carli namjesti mape na SD serveru .. shipmet i takve mape nisu mape za SD -.-
Da li ste za to da se ne igra na bloc mapi
22 | DA |
---|---|
12 | NE |
Danas smo ja i rebelsy igrali mix s jednim djelom moje stare ekipe. Uglavnom, dobili smo.
Za rebelsya se vidi da zna igrati i okretati mišem, jedino fali malo taktike, tj. gdje nejd, gdje smoke i eventualno koji spot zauzeti.
Ajmo na server !!! s&d
Očekujem da danas bude ekipe najkasnije do 9 sati na serveru i na TeamSpeaku.....na SD serveru.

naravno bit će u illustratoru ili PS
naravno bit će u illustratoru ili PS
ajde
E da vas pitam, bacio sam se na izradu logo-a za klan da stavim na stranicu, pa me zanima kako vam se ovo sviđa?
EDIT: Nije tako loše kvalitete inače :P (buuuuuuug)
pozadinu jos nasminkas i sve super
Evo moj logo, nije nešto al može poslužit, trebalo mi 5 min pa je zato takav :D
Vjerojatno će ga Silverlight uništit pa evo imageshack link : http://img860.imageshack.us/img860/7195/bugcod.png
(visoka je reza)
Ova je partija dobra bila,čak sam bio prvi u svom timu(|BUG|ivekyyy),jedino me ts malo zezao ali nadam se da ću to sredit :))
Vjerojatno će ga Silverlight uništit pa evo imageshack link : http://img860.imageshack.us/img860/7195/bugcod.png
(visoka je reza)
sve 5 samo napisi call of duty 4
(visoka je reza)
stavi font od cod-a i neki glow na njega i onda na taj glow stavis "delete every other row" i trebalo bi ti ispast ko da je orginal od Call of duty-a
evo ovak nesto da ti ispadne
Napravio bih ja u 3D ali neam vremena. :D

Ovako?
Ovako?
puno bolje
Jucer napokon se skupili na ts, mada ste neki kao mihe bez glave otisli u sobu cod4 umjesto u bug online ekipa kao sto sam rekao jer taj ts server nije nas i nemrete tamo biti. Puno je lakse kad mi netko govori gdje i kamo da idem, gdje je koga ko ubio itd....neznam kako je war zavrsio jer sam morao ici spavati imam sad tekmu
Daj claim-ajte server na gametracker-u da prati igrace...
Jucer napokon se skupili na ts, mada ste neki kao mihe bez glave otisli u sobu cod4 umjesto u bug online ekipa kao sto sam rekao jer taj ts server nije nas i nemrete tamo biti. Puno je lakse kad mi netko govori gdje i kamo da idem, gdje je koga ko ubio itd....neznam kako je war zavrsio jer sam morao ici spavati imam sad tekmu
War je završio njihovom pobjedom jer smo mi odustali. Dečki su imali Wallhack i bili su očiti. Ako ste za, ja se mogu dogovorit sa ekipom iz mog klana da igrate protiv njih. Koliko sam primjetio, podjednakog ste skilla, a ja vam garantiram da niko od njih neće cheatat.
Warp.