@cuspajz
Zašto u anketi "nigdje" ako je tema o COD4? Nema mi smisla, bolje da si onda stavio neki "drugi mod" ili slično. Tke ne igra, ne treba ni sudjelovati u temi.
@cuspajz
Zašto u anketi "nigdje" ako je tema o COD4? Nema mi smisla, bolje da si onda stavio neki "drugi mod" ili slično. Tke ne igra, ne treba ni sudjelovati u temi.
@cuspajz
ocito ima onih koji ne igraju a sudjeluju u temi. Jel oni trebaju ili ne trebaju sudjelovat ne odlucujem ja...
bio sad na server ping mi je 20 igrali ja i čušpajz_cro 1 na 1
kolika ti je brzina neta?
Zašto nitko nije na novim serverima? Ajmo s&d
t-com 10/mb download 512kb upload
t-com 10/mb download 512kb upload
a zato je 20
aj ko je admin na ovom klanu nek me pusti unutra slucajno sam izbrisal sve o bugu http://www.xfire.com/communities/bugcod4/
maloprije sam igrao sa domi i čušpajzom s&d
trebalo bi doradit server i definitivno promjenit mape u s&d da se neigra na blocu
no eto bar se druzimo :)
sve ce se srediti samo malo pricekajte....igrajte sad koliko mozete a poslje ce se usavrsiti
Jeste li za to da obadva servera budu Promod (jedan SD, jedan TDM) ?
Na njima bi se vrtile promod mape (crash, backlot, strike, citystreets, crossfire ... )
19 | Da |
---|---|
10 | Ne |
Jeste li za to da obadva servera budu Promod (jedan SD, jedan TDM) ?
jedan pro mod drugi nek bude normalan da imamo rankove i to sve :D
tako je...TDM ce biti bez modova
Moram stranicu napraviti pa onda dolazim večeras ;)
Neznam zasto niko neigra...serveri zjape prazni...
aj neka ketko dogovori neke warove trebamo više igrat da se uigramo
aj neka ketko dogovori neke warove trebamo više igrat da se uigramo
lol niko nece samo zovite :D ovdje trazite warove
Meni je glupo igrati sad dok nije promod. Tako da dok ne bude igram na privremenom ;)
dođite za pola sata na privremeni da malo igramo
Komp je osposobljen,ts skinut...očekujem da igramo do ranih jutarnjih sati.Nemojte me iznevjerit :)
Komp je osposobljen,ts skinut...očekujem da igramo do ranih jutarnjih sati.Nemojte me iznevjerit :)
naravno
jednom smo dva dana zaredom igrali do 11 navečer
jedva sam se probudio idući dan
Jedanaest navecer?
ja krešem sve po spisku ako mi nestane struje u ponoc.
Jedanaest navecer?
ja krešem sve po spisku ako mi nestane struje u ponoc.
ponoć!
sad ćemo pričat bajke
Najranije za spavanje mi je oko 3-4 sata.Ujutro se budim jer roštiljam :))
Ajmo na privremeni.Go,go,go
Meni se najviše sviđa kombinacija da je 1 server obični SD(po mogućnosti HC), a drugi isto SD(promod). Uvijek mi je bio draži obični mod nego promod zbog te raznolikosti. Promod se svodi na 4 oružja od čega su 2 snipera. Iako je obični mod možda noobie zbog nekih perkova i attachmenta raznolik je, što je po meni glavna čar igre. Ali što ćeš, ja se*em po promodu, a i dalje ga igram ko ovisnik :D. Ako ste vi iz buga za neke fast warove(3vs3,4vs4), možemo odigrati. Dodajte me na:dobby96
Nisu bajke, pitaj druge, nema bolje nego kad svi odu leci, a ono petak navecer, niko ti ne kaki, sutra se mozes dici u 2 ako oces, ali nije da se tim hvalim, htio bi da sam manje na kompu.
Sada smo malo igrali ja(ivekyyy),sushi,apazinjan,hex i mogu reć dobra ekipa :)