covijek kada gleda tvoj video rekao bi da znas igrati : )) jk
svidja mi se edit..nista pretjerano (mozda si trebao koristiti bolji cfg. da nekazem ''lijepsi za oko'' ) kicasto i killevi se jasno vide..na nekim mjestima previse ''izrezano'' ali ajde..recimo da si htio uskladiti sa glazbom...
soundtrack je mozda mogao biti bolji..
ima par dobrih killova ali vecina nije nista posebno.. solidan video, samo tako nastavi... sljedeci ce biti sigurno za 30% bolji...
bravo
ocjena 4/10
(nemoj misliti da je to lose..ovo je jedan od boljih ''lokalnih'' videa kojega sam vidio..svejedno , nemoze se mjeriti sa top videima ali za to ti treba jos materijala, skilla i killova..samo tako nastavi)
btw. kada recordam /cl_avidemo 200 i prebacim sa vdubom u .avi , zasto mi je video spor? namjestio sam sve opcije u vdubu kao sto je objasnjeno na tek9. jel' MORAM prebaciti u sony vegas i tamo nesto odraditi ili radim nesto krivo u startu?
cfg je jako dobar no ja sam sj*bo u startu kad sam poceo snimat sa frapsom, znas kako jos mozes koristit fraps a da izgleda dobro na cod4 playeru onaj najsporiji na tipki 2 stavis brzinu sa 0.3 na 0.25 i snimas sve tako usporeno i onda ubrzas u vegasu :D
na nekim mjestima je previse izrezano zbog synca sa glazbom
te pjesme sam odabrao zato sto su imale dobar sync a ne zato sto mi se jako svidjaju ili tako nesto
killovi su po meni u redu svi mozda ti se ne svidjaju jer su vecina njih fast 3 ili nezz +10 +5 al po meni su u redu :D
svejedno hvala na opsirnom komentaru :D