BUG cod4 server

poruka: 1.867
|
čitano: 201.925
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lista nickova za BUG CoD4 server
15 godina
Re: BUG cod4 server
dreammaker kaže...

ekipa odavdje nema org key? ovo je sramota za BUG ako u njihovo ime dižete server. 

nedizemo u njihovo ime jer nam se nisu nista niti javili niti ikakvu podrsku dali...samo eto zgodno nam bilo ime bug

Gamers Don't Die, They Respawn. 1,001 posts and counting...
15 godina
neaktivan
BUG cod4 server

Evo nisam bas pratio temu pa ako netko moze reći jeste kupili server i ako jesete koji je ip i kako doći u elite dio bug klana.

visit http://www.youtube.com/user/zoja26pro?feature=mhum
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
BUG cod4 server

Ma ovo ne moze nikako funkconirati.

Pola njih igra na HC-u, nikada nisu culi za promod.

HC je bio popularan jedno vrijeme dok je izasao cod4.

Polovica od preostale polovice ima premalo iskustva (oko 50-100-400h)

Nemoguce je to sve organizirati.

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | bfbc2: rebels1e

4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

Baš sam ja to mislio napisati.

Dečki, iskustvo i samo iskustvo.

Ispod 500h WAROVA (ne publica) svakog igrača (a 5 tzv "elite" igrača je sasvim dovoljno) zaboravite na CB. Gazili bi vas i oni najlošiji timovi. I to gadno.

Evo, ja i svi moji team matesi imao 2000+h pa se jedva skupimo za 2 wara tjedno.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
16 godina
E fico sutra uplacujem... napokon do danas sam bio na putu... jel mogu onda stavit # na kraj... skinovi su mi na kompu... (m4 aku m40 r700 ak mp5)
2.411 Posts! And counting...
15 godina
neaktivan
BUG cod4 server

Samo da se nadopunim...

Cemu kupovati 2 public servera?

Imas ih koliko hoces... 

Bacanje novaca.

Kupi 10 slotova war server. Sasvim dovoljno za ''ozbiljnu'' CB ekipu.

Ne znam ja kako ste to zamislili.

No cini mi se da nece dobro zavrsiti kao i ostali ''projekti'' na ovom forumu.

EDIT: Uz war server bi trebalo kupiti jedan pub hc server za ostale, koji bi se tamo zabavljali...

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.4.2011 0:27 (rebelsy).

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
BUG cod4 server

Mislim da bi bilo najbolje da se napravi poseban klan samo za war team i da za njega treba za pocetak 600h  i da se onda skupi ekipa od jedno 10 igraca koji bi bili aktivni. Upocetku dok bi se uigrali igrali bi pcw kojih dva mjeseca a onda bi mogli poćet igrat cb.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

Samo da se nadopunim...

Cemu kupovati 2 public servera?

Imas ih koliko hoces... 

Bacanje novaca.

Kupi 10 slotova war server. Sasvim dovoljno za ''ozbiljnu'' CB ekipu.

Ne znam ja kako ste to zamislili.

No cini mi se da nece dobro zavrsiti kao i ostali ''projekti'' na ovom forumu.

Mislim da se kod game hr moze uzet public server od 20 slotova i dobijes gratis privatni server sa 12 slotova. Mislim da bi to bila najisplativija opcija.

14 godina
neaktivan
BUG cod4 server

onda vi samo birajte prema satima .. ja vam posaljem najmanje 10 likova u klan sa 600h+ cod4 , necete dobit 1 war .. al oke .. vas klan, bmk :D

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
BUG cod4 server

Ako su sati ikad imali ulogu...

Moj brat s 300h COD2 owna na iZon4 često....

Search&Destroy OFC.

I have not failed.I've just found 10,00 ways to do it wrong.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
fakEEE kaže...

onda vi samo birajte prema satima .. ja vam posaljem najmanje 10 likova u klan sa 600h+ cod4 , necete dobit 1 war .. al oke .. vas klan, bmk :D

Ovisi, ako je neki koji od tih 600h ima 500HC onda bi izgubili al ak je od tih 600h 500h pro mod onda mislim da nebi bas gubili protiv klanova koji su low skill. Najbolje bi bilo da svako ko hoće ući u klan da ga se  testa.

14 godina
neaktivan
fakEEE kaže...

ajde prestanite trkeljat..sad comunity site sad ovo sad ono..

ovo je odlicno .. dosta nas je u klanu .. to nek bude klan .. za CB, ili tzv. " elite " clanovi neka dobe keyeve .. a elite clanove treba odredit preko warova -.-

a ovi ostali, dok se ne dokazu, nek igraju na nasem PCV serveru warove, pa ce se naucit .. a ko je pak prelos = kick .. i amen :D

da se citiram onda ako se nije vidlo na prethodnoj str. sto ja mislim .....

15 godina
rebelsy kaže...

ma kakav hardcore...biti ce jedan server na kojem ce se igrati pretezito s&d 1dan drugi dan tdm ili slicno a drugi ce biti za warove te treniranje ekipe..naravno neciljamo odmah na cb, nego polako za 2-3 tjedna dok se cijela ekipa uigra i onda krenu warovi i onda cemo probati na cb

15 godina
neaktivan
BUG cod4 server

Jos samo nesto da napomenem.

Treba napraviti listu svih koji su donirali novce za klan ako ga mozemo tako nazvati.

Ne da se netko moze hvaliti koliko je donirao nego cisto da se zna tko sve sudjeluje u financiranju, s koliko novca klan raspolaze i kako se taj novac trosi.

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.4.2011 22:25 (rebelsy).

0 0 hvala 0
15 godina
rebelsy kaže...

Jos samo nesto da napomenem.

Treba napraviti listu svih koji su donirali novce za klan ako ga mozemo tako nazvati.

Ne da se netko moze hvaliti koliko je donirao nego cisto da se zna tko sve sudjeluje u financiranju, s koliko novca klan raspolaze i kako se taj novac trosi.

pa dobro nismo mi neki klinci...naravno da ce se sve napisati

15 godina
neaktivan
BUG cod4 server

Dobro, mozda niste neki tamo klinci ali budimo iskreni nemate nekog iskustva u codu (konkretno ti imas 300h)...

Moje misljenje da bi netko s vise iskustva trebao to sve organizirati...i da bi nam prioriteti trebali biti

NHF

Redom:
1. War 10 slot server (PROMOD za CB)

2. Ako bi bilo dovoljno donatora.. HC Public server 20 slot za ostalu ekipu koja igra HC (tj. za ovo prvo dvoje bi sigurno bilo)

3. Ako bi bas bilo previse novaca neki Promod Public server ...

Web - ne treba nam

TS - imas public tsova koliko hoces .. udjes, kreiras sobu, joinaju se svi, pricas .. simple 

Gledajte kako se igra

Imex (ako ne znate, najjaci clan u hrv) vs team o3s (isto hrv klan)

finale kupa

edit1: ceka se novi link, puko im je stream

edit2: gotovo, nema streama

LIVE! (trenutno je pauza, ceka se da se ekipe skupe)

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.4.2011 12:40 (rebelsy).

5 0 hvala 1
17 godina
BUG cod4 server

Malo mi je smjesna ta velika organizacija 2 servera, pa onda TS server samo eto da se zove BUG, onda djeljenje na neke "elitne" igrace (namjerno pod navodnicima)

Pocnite na malo jedan server public TS ili iskoristite covejka koji vam je nudio svoj TS kanal i admina na istom kanalu nemojte bacati novac dok ne osjetite kako ce to ici (igranje par dana na tudjem serveru nesmatram neki testom)

PRO Mod S&D server bi bio i vise neo dovoljan za zabavu a sve te [Elite] #ja sam admin# gluposti ostavite po strani samo ce vam se smijati ljudi, niti vam treba (boze sacuvaj ako bude) vise od 2-3 admina, niti klasificiranje s nekim zagradicama najboljeg cete pozvat da igra war makar mu pisalo i Unknown Player 1234

P.S. Satnica vam vrjedi ko koristen tariguz a to vam govori neko tko je igrao CoD4 preko 2 godine svako vece po 2-3 war-a, i vidjao sam klince koji su u spectate boostali sate samo da bi se mogli time hvaliti ko dobri igraci a onda pometes pod s njima. {#}

Uglavnom fina ideja mozda i ja obrisem prasinu s svog CoD4 pa naletim malo nisam dugo hehe

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Moj PC  
9 0 hvala 0
14 godina
protjeran
D3ViL kaže.

Uglavnom fina ideja mozda i ja obrisem prasinu s svog CoD4 pa naletim malo nisam dugo hehe

to bi  vam trebalo biti i glavno za server

da ljudi povremeno dođu zaigrat COD i zabave se 

Dođem, odigram malo, a ne da se brinem jesam li Elite.

Mogli bi ste još iznajmit i stambeni prostor {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.4.2011 0:20 (tonihrvat).
14 godina
protjeran
BUG cod4 server

rebelsy zasto toliko zelis hc.na njmu svaka lowara sa p90 i double tapom moze biti pro,a za promod ipat trebas znat igrat.{#}

i love cod4

0 0 hvala 0
16 godina
Na HCu ownaju njubare sa RPDom...
2.411 Posts! And counting...
16 godina

čak ni prava žena ne voli HC. {#}

15 godina
BUG cod4 server

Meni je HC bas ok.

Izivciram se kad igram obicni, i onda ga pogodim snipom..nista... dok ga ja opet scopam on je u mene vec istrosio 30 metaka.

Google is NOT your friend!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mamaza kaže...

rebelsy zasto toliko zelis hc.na njmu svaka lowara sa p90 i double tapom moze biti pro,a za promod ipat trebas znat igrat.{#}

Npr. hrvatskafarkasevec ce donirati za server... ali posto nije dovoljno dobar da igra warove ili jednostavno ne zeli ili ne voli promod... sta ce on raditi i ostali koji ne igraju promod a donirali su novce?

Stavi sebe u takvu poziciju...

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.4.2011 11:32 (rebelsy).
14 godina
protjeran
passat kaže...

Meni je HC bas ok.

Izivciram se kad igram obicni, i onda ga pogodim snipom..nista... dok ga ja opet scopam on je u mene vec istrosio 30 metaka.

možda zato jer nemas stoping power

i love cod4
14 godina

A o Call of Duty 2 ne razmišljate? Pitam čisto informativno, inače podržavam ovakav projekt.

Nije mi za pohvalu, ali nemam org. key i neću igrati, nek' zaživi server za one s org. key-om, a ako s vremenom bude moguće igrati i bez org. key, rado ću se pridružiti.

Evo jedne anketice, da samo vidimo što bi ljudi izabrali.

btw. add me na xf: perokata   {#}

4 Call of Duty 2
20 Call of Duty 4 Modern Warfare
** Live 4 Music **
14 godina
hrvatskafarkasevec kaže...
marino708 kaže...

ajmo sad nabacit koju

jel se to meni cini il si ti dobio PB ban zbog gamehack-a ?

izbacio me neznam zasto,znam da sam to prije koristio i vise nekoristi i valjda su sada ti dllovi se pomjesali i onda nevalja nesto.

ajde ko ce mi uploadat nove dllove.

16 godina

I sta servera opet nema?

I don't ask why people lie, I just assume they all do.
15 godina
rebelsy kaže...
Mamaza kaže...

Npr. hrvatskafarkasevec ce donirati za server... ali posto nije dovoljno dobar da igra warove ili jednostavno ne zeli ili ne voli promod... sta ce on raditi i ostali koji ne igraju promod a donirali su novce?

Stavi sebe u takvu poziciju...

nemoj ovo shvatiti kao uvredu ali ti nisi ovdje od pocetka osnivanja niti znas ko je donirao niti koliko...za novce nebrinite nego sad cemo se malo organizirati, zvati neke da igraju warove..naravno bit ce i onih koji to nezele nego cisto iz uzivancije-za to postoji jos jedan server

15 godina
neaktivan
BUG cod4 server

Ne shvacam ja tebe.

Ti mislis sve njih (ukljucujuci samoga sebe) isklesati u prave igrace koji ce igrati warove?

Sto ako nisam bio tu od pocetka? Pratio sam temu cijelo vrijeme...

Ne budi smjesan.

Tamo kad si pisao prijavu si jasno napisao da imas 300h igre i da si med skill -> lol!

Ja koji imam 1000h igre (ne ostavljanja upaljenog coda, nego bas igranja) ne mogu reci da sam med... FlyBoy koji ima 3000h + puno iskustva sa cba moze reci da je med (sad nakon 6 mjeseci pauze bez coda i on se mora malo vratiti u igru)...

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.4.2011 12:35 (rebelsy).

1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
BUG cod4 server

Ček šta neće moći igrati oni bez originala? Ja baš skidam da malo zaigram s vama iako u životu nisam igrao multi cod 4 i sad ovo pročitah :O

http://dizanje-ratia.info
Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lista nickova za BUG CoD4 server
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice