Ark Survival Evolved - POCETAK

poruka: 6
|
čitano: 1.897
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan
Ark Survival Evolved SERIJAL

Pozdrav ljudi, poceo sam ark serijal na kanalu pa me podrzite puno bi mi znacilo, ako vam se svidi subajte s e i lajkajte ako ne samo ignorirajte nemojte samo dislajkat haha, fakat se trudim eto, hvalaa :D

GHR
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.5.2017 12:40 (Game.HR).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
Re: Ark Survival Evolved - POCETAK
Game.HR kaže...

Pozdrav ljudi, poceo sam ark serijal na kanalu pa me podrzite puno bi mi znacilo, ako vam se svidi subajte s e i lajkajte ako ne samo ignorirajte nemojte samo dislajkat haha, fakat se trudim eto, hvalaa :D

evo moj malac obožava ark i sve youtubere koji igraju ark i sve ih prati tako da evo ti sub i like...malac veli da napraviš serijal sve do fajta sa bosovima...btw nadam se da ne prostačiš ko neki youtuberi iz susjedstva!!!

11 godina
neaktivan
Game.HR kaže...

Planiras mozda nesto u dvoje ili tako ? Pa da me dodas na steam?

DP
8 godina
neaktivan

Pozdrav, hvala puno na podrsci..naravno da cu ga odigrat do skroz pa dokud ide ide :D
ne prostacim ako tu i tamo izleti da je netko "smrad " u igri to je najvise haha al pazim svakako, hvala na podrssci :))

GHR
8 godina
neaktivan

Sto se tice igranja u dvoje zasad jos ne al mozda u buducosti ko zna, svakako da cu ti se javit ako odlucim u dvoje igrat :)
Evo sad sam poceo testirat i GTA V modove pa ako neko zeli nek pogleda :))

GHR
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.5.2017 10:21 (Game.HR).
8 godina
neaktivan
Ark Survival Evolved - POCETAK

Nastavljamo ARK, druga epizoda. Pogledajte i ako mislite da valja podrzite me lajkom,komentarom, subom sta da vam kazem. Hvala unaprijed ;)

GHR
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice